TBL 25. Hafta | Fenerbahçe Ülker 76 - 72 Galatasaray CC

Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Bülent Aydın' Alıntı:
ben murat kosava'yı çok ama çok özledim bu aralarda en çok tuttuğum spiker sky türkteki mustafa soy adı aklıma gelmedi o tabi yalnız el maçlarını sunduğu için diğer maçlarda nasıl bir tutum sergiliyeceği meçhuldur
mustafa iyi ayrıca türkiye kupası maçlarınıda anlatmıştı gayet iyi bi performans göstermişti.
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Arkadaşlar mücadele süper ben tüm takımı tebrik ediyorum. Maçı kaybedebiliriz bu önemli değil. Ama üzülerek söylemeliyim ki hakikaten medya'nın taraflı hallerine artık diyecek, söyleyecek bir sözüm kalmadı. geçen sene Yiğiter Uluğ'un taraflı yorumlarından sonra mail atmıştım ntv ye. Bir daha da maçlarımızda görmemiştik kendisini ama mail atmak nereye kadar çözüm olacak işte biri gidiyor biri geliyor. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Taraflı medyaya klüp yönetiminden bir tavır gelmedikçe bizimle bu işin yürümeyeceğini farkettim. Arkadaşlar bu konuşmanın kaydı varsa sizlerde lütfen yönetime ulaştıralım. Adnan Polat'ın da veya bir başka yöneticimizin bu olaya el atmasını sağlayalım.
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Fırat Aydın' Alıntı:
[quote="ahmet arslan":2v5nn6hn]fb tv'de taraflı maç anlatımı yapılması, fb lehine faul verilmedi gerekçesiyle çıldırılması filan olmuştu. sinir olmakla beraber bu duruma bir 'anlam' vermiştik. ama bu akşam ntvspor'da aynen şu ifadelerin maç anlatımında telaffuz edilmesi ayıbın da ötesinde birşey oldu: "Cüneyt Allahtan pas gösterdi yoksa 3 atış olurdu, İlk yarıyı önde kapattık, Dee Brown'a şut attırmayalım"

Yok artık ?

İlk yarıyı önde kapattık falan dememiştir ? Dedi mi ?[/quote:2v5nn6hn]

dedi gözüm dedi..ben onu bıraktım,adam yerine bile koymuyorum artık...
maça gelirsek,çok kısa söyliycem; yenilmedik hediye ettik...
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Fırat Aydın' Alıntı:
Cemal Nalga mı oynasaydı :) Abi yapmayın ne olursunuz yapmayın ! Murat Kaya ve Cemal Nalga farkı 20 sayıya çıkarıyor ondan sonra Cenk Tufan Cüneyt Hüseyin Owens Gaines farkı kapatmaya çalışıyor. Yani bunu hala göremediniz mi ? İnanamıyorum.
Hüseyinsiz bir maçta 5 numarada Fatih ile Cemal dönüşümlü oynamalıdı,çünkü bu 2 oyunccu hem kalım hemde karşı takımın pota altını yıpratıyor,zaten Fatih grmeden önce karşı takımın pivotlarının fiziklerini kullanarak neler yaptığını gördük.[/quote]

Cemal kalınlığını uzunluğunu kullansa eyvallah ama Cemal Nalga ribaundlarda sıçramaya dahi tenezzül etmiyor çoğu zaman.Gaines Owens tercihimdir (ki Cemal'le aralarındaki boy farkı nedir ?)[/quote]
Arkadaşım,pota altında bu kadar ezilirken artık Cemal i de deneyeceksin,5 numarada Owens olmaz,hele karşıda Wildmar Oğuz vs.. varken hiç olmaz,zaten Owens 4 numara.Adını yazamadığım son yabancı oyuncunun Cemal den ne fazlası var?
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

benim asıl merak ettiğim konu tanjeviç play offlarda nasıl performans çizecek görüldüğü gibiülker24 sayı öne geçse dahi kalburüstü bir takımınız varsa yajkalayabiliyorsunuz maça müthiş başlayan vidmar'ı oyuna almayarak mirsad ve solomon'u sahada haddinden fala tutarak ekmeğimize yağ sürdü diyebiliriz hocamızı eleştiriyruz ama tanjeviç gördükten sonrada murat hoca beni daha çok tatmin ediyor
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

AZİZİN paralari ntv sporun yüz karaları dicek baska laf yok cok agır konsurum ama 3 5 cigeri adam etmez için agızımı bozmıcam YÜRÜYE DUR ASLANIM BASIN YALAN YAZIYO SAMPİYON OLMAYINCA inat olsun yavsaklara and ictik sampiyonluga !!!!!
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Maça gidenler, izleyenler yazacaklarını yazmış.

Turgay'ından, rakip yöneticilerine, spiker ve yorumcudan sahaya madde yağdıranlara kadar hepsi aynı potada. Her yol mübah her türlü pislik mevcut.

3. bitirmemiz lazım. Olası eşleşmede saha avantajı için kalan 5 maçta 1 yenilginin telafisi çok çok zor.

Allahtan bir aksilik çıkmaz İhsan ve Osman Maslak'a gelir. Allahtan polisleri sadece dışarıda görürüz. Ve sadece takımla birlikte savunma takımla birlikte hücum ederek Ayhan Şahenk'te ezer geçeriz.

Takımımıza gösterdikleri mücadele için teşekkürler.
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Ben su mactan sonra sayın baskanımızın cıkıp ne yapıcagını görmek istıyorum. Balık bastan kokar diye bir laf var evet görelim .Baskanımız Adnan polat canaydın gıbı sıneyemı cekecek yoksa gerekenlerı yapıcakmı merakla bekliyorum....
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Aslalar gibi mücadele ettik , bu mücadelenin üstüne kötü bir şey söylenmez ama görülenleride söylemek gerek .

Takımın en formda ismi Hite yanında oturtmak çok yanlıştı , adam oyuna giriyor 2 dakika sonra oyundan çıkıyor çıkarken havluyu yere atarak tepki gösterdi zaten . 2 yarının başında Murat hoca nın yanin giderek bir şeyler konuştu , benc de arkadaşlarına en çok destek veren oyuncuydu . Murat hoca nın oyuncuların durumlarından biraz anlaması gerek , Apodaca , Beşiktaşa gösterdigi performansı bizde gösterse şimdiye çoktan gitmiş ama Ergin hoca oyuncusuna güvendi Apodaca nın performansında büyük artış var

Rakipte 2.10 cm üzeri 2 pivot varken gidip 2 tana 2.02 cm lik 4 numaraya başlamak büyük hata .
Fatih oyuna girince ne kadar etkili oldugunu gördük savunmada hep dış atışlara yöneldiler .

Son hücümda Cüneyt son derece yanlış bir tercih yaparak topu Gaines vermesi çok büyük bir hataydı

Hüseyin in olmadıgı bir maçta bu mücadele elbett ayakta alkışlanmalı .
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Kenan Inan' Alıntı:
Rakipte 2.10 cm üzeri 2 pivot varken gidip 2 tana 2.02 cm lik 4 numaraya başlamak büyük hata .
Fatih oyuna girince ne kadar etkili oldugunu gördük savunmada hep dış atışlara yöneldiler .
İşte bende bunu diyorum,eline sağlık.
Oyuncu seçimlerinde büyük hatalar var.
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

MACIN band yayınını ntv 01.15 de verıyo tekrardan bu yüzsüz serefsiz yanlı spikerlerı sakın sakın ne sölediklerini dınlemek istıyorum
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

eve geldim, sporx ten bakiyorum genelde skorlara, ilginc bir ugur anlayisi gelisti, buraya geldigimden beri, basliktan anlasilamiyordu skor, hemen haberin ayrintilarina baktim, orada bile heyecan hakimdi, yazinin sonuna gelene kadar anlasilamayan derbi..

varsin yenilelim, oncelikle altini cizmek istedigim nokta, uzun zaman sonra, ilk defa sitemize girdigimde maglup oldugumuz bir mactan sonra, derin bir huzun yerine guzel bir gurur tablosu karsiladi beni, yenildigimiz takim 'oteki' kavramini en derinden hissettigimiz ve hatta galatasarayli kimligimizi olustururken ilk otekilestirdigimiz ezeli rakibimiz olmasina ragmen, yapilan motive edici yorumlar, takimin mucadelesine gosterilen saygi ziyadesiyle mutlu etti beni, ki sitemizin aslinda cok onemli bir amaca hizmet ettigini gostermesi acisindan, ki bu amaci, bir basketbol taraftari kulturu olusturmak olarak sadelestirebiliriz, onemli bir sacayagi uzerine oturttugumuzu bizlere gostererek..

macin teknik analizini yapacak, yeteri bilgi duzeyine ve spor kulturune sahip arkadaslarimiz var zaten aramizda, okuduklarimdan ozetle bu konuda paylasmak istedigim yegane nokta ise fatih solak a daha fazla guvenmemiz noktasinda, kendisinden alacagimiz verimin maksimize edebilecegimizi dusunmekteyim, ki bunu begenmedigimiz tanjevic bile basarmisken, murat hocanin bunu yapamamasi icin hic bir sebep goremiyorum..

sariyla kirmizinin oldugu her yerde gelecek vardir, unutmamak dilegiyle..
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

ben salondaydım dinleyememiştim şimdi dinledim meğer biz yunan takımı taraftarımışız kendimi öyle hissettim..
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

hakettiğimiz bir macı kaybettik.ama dee brown haric oyuncularımız hepsinin gösterdiği cabayı alkışlamak lazım.dee brown nasıl nba gaurdı anlamak mümkün değil,her zamanki gibi koca macta bi tane drive yok, top calacakta turnike atacakveyahut asist yapacak. istatistiler tamamen aldatıcı -8 rebouant 7 asist- hiç bir işe yaramadı desek yeridir.dee brownu yeterli görenler 4.lüğüde yeterli görmeleri lazım. cünkü bundan fazlası ancak diğer oyuncuların bugün olduğu gibi olağan üstü caba göstermesi ile mümkün.
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

İste İhsan bayülgenden inciler.Macı band yayınında daha sakin izleyerek direk aklımda kalanlar
1 ömer onanın turnıkesı = ah kactı
2 vidmara yorumu= keske her mac böle oynasa
3 cüneytin sutunda= allahtan atıs göstermedı
4 semihin serbest atıstakı faulu= semıhe faulu verdıttıler
5 butun mac fülker macı nasıl kazanırırın yorumu
6 sanırım mirsad la aralarında carpık bir ilişkı var bir ınsanı anası sevgılısı bu kadar övmez :p

Pazar gunu bjk macını verıyolar ama biz bu macı unutmayız ihsan beymı hanfendımı mirsadla olan ilişkınızı bilmedıgım için nedesem acaba + bu aksam fulkerlı vede turkıyedekı herkes gördüki galatasaryımız play-off da bu fülkeri ezerrrrrrrr varmı simdi bu macın üstüne yorumunuz satılmıs yorumcular !!!!
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Arda Öztürk' Alıntı:
Biz bugün kazandık.
biz bugün cenki kazandık.
biz bugünün dee brownı kazandık
biz fatih solağı kazandık.onur abi neden sonunu onla oynamadık demiş.bence skor anlamında onla oynamamak normaldi.asıl sorulması gereken soru fatih içerden bukadar sayı yediğimiz anlarda neden 2. periodun sonunda oyuna girdi.cenk şut günündeyken içeri iyi drivelar yaparken nede tufan olmalıydı?


maçın bitimine 10 saniye kala semihe çalınan faulde semihin ellerini açarak alkışlamasının karşılığı ne olmalıydı?

galatasaraydaki performansı sorgulanan cenkin fenerbahce benchi önünde 15 bin malın arasında mirsada nasıl kafa tuttuğunu yediği tepkiye aldırmayıp mirsada karşı geri adım atmamasını neden konuşmuyorsunuz....

hakem 3 lüsü allahınızdan bulun demek isterdim ama ama ama sizin allahınız yokki hiç dokunmuyorum.eve gidince rahat uyuyun ne diyim.


değinmeden geçersem yanlış olur.bu ligde bir murat özyer daha görmek sevindiriciydi.tanjevic maç gerilmesin diye sürekli itraz eden vidmarı sahanın ortasında azarlayıp tüm maç kenarda oturtması sevindiriciydi.ama remzi dilli iti köpeği onuda gölgeledi.

tekrar söylüyorum biz bugün kazandık.
O_5761ed3de195b8e1b025162b59b517fc.jpg

cenkin tekmeden sonraki hali mirsadın ona bakışı.....

O_afddce397407e6f86233b5f721ffcb51.jpg


öğretmen konuşuyor susun.2 kare maçın ve yaşananların özeti
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Dee Brown'un sutu cok zayif..Sutu olsa dun mac bizimdi..Sutu olan bir oyun kurucu lazim gelecek sezonlarda dahada seviye atlamak istiyorsak..

Yinede canla basla mucadele ettigimiz icin tebrikler..Hite'den neden fazla sure alamadik anlamis degilim?Ayrica Johnsen yerine bugun Murat hocanin istemedigi Hosley olsaydi,acaba bu mac skoru boyle mi biterdi diye dusunuyorum bir kac kez!!!!!!Hatta bu mac degil,bu ve bunun gibi bir cok mac..(Charleroi,Antalya vs..)
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Volkan Ozger' Alıntı:
İste İhsan bayülgenden inciler.Macı band yayınında daha sakin izleyerek direk aklımda kalanlar
1 ömer onanın turnıkesı = ah kactı
2 vidmara yorumu= keske her mac böle oynasa
3 cüneytin sutunda= allahtan atıs göstermedı
4 semihin serbest atıstakı faulu= semıhe faulu verdıttıler
5 butun mac fülker macı nasıl kazanırırın yorumu
6 sanırım mirsad la aralarında carpık bir ilişkı var bir ınsanı anası sevgılısı bu kadar övmez :p

Pazar gunu bjk macını verıyolar ama biz bu macı unutmayız ihsan beymı hanfendımı mirsadla olan ilişkınızı bilmedıgım için nedesem acaba + bu aksam fulkerlı vede turkıyedekı herkes gördüki galatasaryımız play-off da bu fülkeri ezerrrrrrrr varmı simdi bu macın üstüne yorumunuz satılmıs yorumcular !!!!

Beni en cok deli eden maçın sonlarına dogru semih hücum rib. almak için Owens ı itti ve owens topla beraber dışarı çıktı. Bu herifin yorumu: Hakemler semihe faulu çalmak zorunda kaldı yoksa topu Fenere vermek zorunda kalacaklardı !

İhsan Bayülken bir yalnışlık yapıp Ayhan Şahenke gelmez umarım maç yorumlamak için.
 
Re: F.Ülker: 76 - GALATASARAYIMIZ: 72

Murat Gonyeli' Alıntı:
Dee Brown'un sutu cok zayif..Sutu olsa dun mac bizimdi..Sutu olan bir oyun kurucu lazim gelecek sezonlarda dahada seviye atlamak istiyorsak..

Yinede canla basla mucadele ettigimiz icin tebrikler..Hite'den neden fazla sure alamadik anlamis degilim?Ayrica Johnsen yerine bugun Murat hocanin istemedigi Hosley olsaydi,acaba bu mac skoru boyle mi biterdi diye dusunuyorum bir kac kez!!!!!!Hatta bu mac degil,bu ve bunun gibi bir cok mac..(Charleroi,Antalya vs..)


ah emir ah hiç vazgeçmiyeceksin biliyorum ama hite neden oynamadı bu kadar önerilerde bulunuyorsun düşünmeye çalışligimizde kaç yabancı sınırı var bir düşün ama kendini kasma yardımcı oluruz.
 

Üst