TBL 27. Hafta | Galatasaray MP 84 - 72 Fenerbahçe Ülker

Bu videoyu izlemeyenler mi varmış ya :) Mirsad çirkef oyuncu olduğunu herkese gösteriyordu da, zeka seviyesinin düşük olduğunu bu olayla tescilledi diyebiliriz herhalde. O kadar beyaz varken sen elin zencisine sataşmaya kalkarsan, sümsüğü de yersin öyle ağzının ortasına :)

cidden o maçı kaçırmıştım yıllar sonra ne indirmiş öyle kavgada olmaz o dayak o vuruş nasılda oturtmuş öyle beee :)

Bu maç ile ilgili ilk düşündüğüm şey Fenerbahçe için sezon akışını değişterecek maç olması,eğer bize de yenilirlerse muhtemelen azalan ümitler daha da dibe vuracak ve playoff'ta daha zorlu bir yola girecekler.

Fenerbahçe'nin oyuna tutunabilmesi için en önemli etken Mirsad Türkcan,onun göstereceği performans maçın genel seyrini çizecek.Gordon,Tutku,Ender,Dedovic,Lakovic'in penetreleri Fenerbahçe defansının direncini düşürmek için etkili olacak,aynı zamanda Andric ve Furkan'ın harekelilikleri de uzunlarının faul problemine girmelerini sağlayacak.Bu ortamları seven Ukic bizim savunmamız için en fazla tehlike oluşturan oyuncu,Tanju'nun da belirttiği gibi Göksenin hamlesi onu kontrol dışına çıkarabilir.

Aklıma sanki Fenerbahçe'nin farklı bir şeyler deneyeceği takılıyor,son maçlarda topu sezon geneline göre daha çok paylaştılar fakat rakiplerin durumu bunda etkili oldu. Anahtarımız hareketlilik,defansta ve hücumda ne kadar hareketli olursak o kadar rahat kazanırız,ayrıca Cevher Özer ve Shumpert'tan ekstra katkılar bekliyorum,sadece hücumsal anlamda değil oyunun diğer bölümlerinde de,özellikle Cevher'den.

Fenerbahçe Ülker Maçı Hakkında Duyuru

Galatasaray Medical Park'ın Beko Basketbol Ligi 27. haftasında Fenerbahçe Ülker ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bu akşam saat 19.30'da karşılacağı maçtan 30 dakika önce yapılacak ışık gösterileriyle oyuncularımız sahaya çıkacaktır.

Bu görsel şöleni kaçırmamak ve takımımızın coşkusuna katılmak isteyen taraftarımızın salona daha erken gelmesi rica olunur.

Galatasaray Medical Park Basketbol Şubesi

Fenerbahçe'de Engin Atsür oynamayacakmış. Tomas zaten sakat, Ömer Onan yeni çıktı sakatlıktan. Yeni transferleri Morris Finley takıma alışamadı yani kısa rotasyonları Ukic, Bogdanovic ve Emir'e kalıyor sorunlu anlayacağınız. Muhtemelen Göksenin maçın başında Ukic'e baskı yaparak, onu yıpratacaktır. Uzun rotasyonlarıda pek iç açıcı değil.. 4 numarada Gist savunma yapmayı bilmiyor(blok kovalamak savunma değildir), Mirsad çirkefinin yaşı başı gelmiş. Kaya 4 oynasa hücumda tıkaıyorlar. 5 numarada Oğuz Savaş formsuz. Vidmar'ı zaten oynatmıyor oynatsada 5 dakikada 3 faul yapıp kenara geliyor.

Fenerbahçe ikili oyunları savunamayan bir takım muhtemelen her ikili oyunda adam değişeceklerdir. Bunu da penetrelerle aşacağımızı düşünüyorum. Diğer yolda onlar için alan savunması yapmak ancak Spahija sevmiyor sanırım o yüzden tercih etmeyeceklerdir bu da bizim için iyi olacaktır.

Bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Yolumuz açık olsun..

Maça gidipte olay çıkarana çok pis söverim, harbiden söverim. Bu maç, ne boş tribünlere oynanmalı ne de kavga gürültüyle yarıda kesilen maç olmalı. İmparator diyeceğini demiş, boru mu lan! Maç bitmiş ve kutlama yapılırken istediğinizi söyleyin, hatta direk sövün. :)

Bu maçın söylenenlerin aksine oldukça zor geçeceğini düşünüyorum bizim açımızdan. Rakip kadro olarak zor günler geçirse de tecrübeli bir takım biz onu bunu düşünmek yerine çıkıp en iyi oyunumuzu oynayalım sadece. Gerisi de gelecektir inşallah.

link verelim özelden birbirimize ilk bulan lütfen...