O 12-0 gibi bir serinin (daha fazlada olablir) başlangıcı Tolliver sayesinde oldu zaten.Salih GOZMEN' Alıntı:Bu arada iyi oynayan Milojevic'in yerine giren Tolliver biraz siriti acikcasi. Milojevic iyi oynarken neden kenara alindi anlamadim ? 1 tane faul'u vardi sanirsam. Geri donecegimize inaniyorum. Moral bozmak yok.
O zamanın şartlarıyla bu zamanın şartları bir mi ? O zamanki oyuncularımız gayet kaliteli oyunculardı.Şimdide kaliteli ama o zaman tam bir takım uyumu vardı.Cem BAYINDIR' Alıntı:pes yok, mücadele var.... mücadeleye devam, P.Dawkins'i, M.Scourse'ü anımsayalım 30 sayı farktan gelip geçmiştik hem de 4. faullülerdi...
Noldu şubemi kapatılıyor herkese teşekkürlerErman Korkmaz' Alıntı:beyler bu is bitmistir.2.periyotun ortasinda ben daha fazla dayanamadim.tesekkurler herkese ahmet dedehayir,koray mincinozlu oyuncular herkese sonsuz tesekkurler..acaba hala sampiyon olacagiz diyen galatasaryli taraftarlar varmidir?sevgili eyup kardesime bir sonraki macta protesto pankarti yaptirilmasini rica ediyorum.artik dayanma noktasini gecti bugun ku olay.
Maalesef görmedi ama o zamana ait araştırmalarım izlediğim videolar bu bilgileri öğrenmeme sebep oldu.Zoban Raftik' Alıntı:Mehmet yasin 15, Spor Sergi'nin enkazini gormeye yasin yetti mi senin...