TBL 28. Hafta | Fenerbahçe Ülker 89 - 62 Galatasaray CC

Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

İçeriden bir yere kadar dışarıdan şut atamazsak dönmez bu maç . Cemal savunma için giriyor dışarıdan top sokulurken faul yapıyor . 2 tarafıda düzgün oynayan ya da öyle görünen tek oyuncu Cüneyt şu anda,sayı atmasa da topladı biraz hücumu.
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

Salih GOZMEN' Alıntı:
Bu arada iyi oynayan Milojevic'in yerine giren Tolliver biraz siriti acikcasi. Milojevic iyi oynarken neden kenara alindi anlamadim ? 1 tane faul'u vardi sanirsam. Geri donecegimize inaniyorum. Moral bozmak yok.
O 12-0 gibi bir serinin (daha fazlada olablir) başlangıcı Tolliver sayesinde oldu zaten.
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

tolliveri pota altında gören oldu mu ben bir kere gördüm onda da 2 kişi arsında kalıp steps yaptı, atkins boş turnike kaçırıyor böyle mi alacağız maçı!
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

Burada yazan bazi arkadaslarin GSlilgindan suphe ediyorum acikcasi.
18 yasinda cocuklar bu takimin hocasina bu kadar sallama curetini nerden buluyorlar? Biraz titreyip kendinize gelin. Macta fark acilinca, hoca git, maci kazanina büyüksün hoca. Bu kadar karaktersizlik olur mu?

Halil Üner'i istenilmedi gitti.
Murat Özyer istenilmedi gitti.
Koray Mincinozlu'yu de 4 ay da yiyip bitirin.

Mac canli basligi diye ota boka birsey yazmak zorunda degilsiniz.
Bu ne sacmaliktir. Skor yazarsin, pozisyona yorum yazarsin.
Zirt hoca istifa, zort bu takimdan utaniyorum, borttttt kapatiyorum sinirim bozuldu izlemiyorum.
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

beyler bu is bitmistir.2.periyotun ortasinda ben daha fazla dayanamadim.tesekkurler herkese ahmet dedehayir,koray mincinozlu oyuncular herkese sonsuz tesekkurler..acaba hala sampiyon olacagiz diyen galatasaryli taraftarlar varmidir?sevgili eyup kardesime bir sonraki macta protesto pankarti yaptirilmasini rica ediyorum.artik dayanma noktasini gecti bugun ku olay.bu takim sampiyon olsun final oynasin ben bogaz koprusunden atlamassam ... olim.
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

hosleynin daha etkili olması lazım çevirme ihtimalimiz zorda olsa mücadele eden takım alkışlanır.
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

yani, oğuz savaş gibi oyun zekası düşük birininin, 42 yaşındaki mrsiçin ballarıyla mücadele etmek zor... bir de ahlaksız terbiyesiz çirkef bir tavır alan seyirci de spor seyircisi değil olsa olsa horoz dövüşü, gladyatör dövüşü gibi ilkel oyunlarda olabilir...
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

Cem BAYINDIR' Alıntı:
pes yok, mücadele var.... mücadeleye devam, P.Dawkins'i, M.Scourse'ü anımsayalım 30 sayı farktan gelip geçmiştik hem de 4. faullülerdi...
O zamanın şartlarıyla bu zamanın şartları bir mi ? O zamanki oyuncularımız gayet kaliteli oyunculardı.Şimdide kaliteli ama o zaman tam bir takım uyumu vardı.
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

Erman Korkmaz' Alıntı:
beyler bu is bitmistir.2.periyotun ortasinda ben daha fazla dayanamadim.tesekkurler herkese ahmet dedehayir,koray mincinozlu oyuncular herkese sonsuz tesekkurler..acaba hala sampiyon olacagiz diyen galatasaryli taraftarlar varmidir?sevgili eyup kardesime bir sonraki macta protesto pankarti yaptirilmasini rica ediyorum.artik dayanma noktasini gecti bugun ku olay.
Noldu şubemi kapatılıyor herkese teşekkürler
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

eksiklerimiz biraz daha kalite ve rotasyon açısından yetersiziz adamların iki tane ilk beşi var
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

bu biçim ruhsal konuma girmeyin ne var spor bu.... mücadele varsa yenilgiye skora değil oyuna oyuncuna bak sahip çık....fenerbahçe basketbol tarihinde ilk galibiyetini bize karşı 30 yıl sonra alabilmiştir....ne var 2-3 senedir böyle diye (fülker olma olayını katmasam bile)
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

Galatasaray , Galatasaray sporcusu , Galatasaray antrenörü başarılı olmak zorundadır ! Özellikle fenerbahçe maçlarında ...

Ayrıca oyuncular istedikten sonra bu fark kapanmayacak fark değil. Saldır Galatasaray ...
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

Mustafa bey,ne halil uner,ne murat ozyer ne de koray mincinozlu takimi final oynatacak sampiyon yapacak nitelikte bir coach degildir..bir cuval inciri berbat ederler ancak..milojevic iyi basladi kenarda unutuldu..Oktay Mahmudi,Aydin Ors,Ergin Atamam yoksa gerisi hikaye.
 
Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

Biraz sakin . Böyle giderse sinir katsayısı daha da artar . Bitmez bugün.
 

Üst