İyiki süre bitti...
Maç bitti... Haftalardır "geliyorum" diyen hezimet geldi!
Uzun uzun yazmaya mecalim yok.
Benim içim acıdı... Buna kendimi hazırlamıştım ama, yinede acıdı...
18 Mart 2007'de F.bahçe'den 34 sayı fark yemiştik fakat, o gün Burak Sezgin'ler, Mithat Demirel'ler, üçüncü sınıf Amerikalılar vardı... "Onlar" çok güçlüydü, paraları çoktu, arada uçurumlar vardı, sonuç normaldi.
Peki bugün sonuç normal mi?
Yiğit Şardan sezon ortasında takımdan gönderdikleri Murat Özyer için "camiayı şampiyonluğa inandıramadı" dedikten sonra, göreve getirdikleri Koray Mincinozlu inandırabilecek miydi? İnandırabildi mi? Acaba kendileri inandı mı?
Ne büyük vizyon, değil mi?!
O gün bu takımı "şampiyonluğa oynatacak" vasıflara haiz bir koç getiremezler miydi? En azından rakibinden çekinmeyen, maçtan önce "sürpriz" yaparız demeyen... Galatasaray'ın bu kadroyla F.bahçe'yi yenmesi sürpriz mi olacaktı ki?.. Merak ediyorum mevcut kadrodaki oyuncuları yakından tanıyorlar mı?
Sitemim Koray Mincinozlu'ya değil. Zorla gelmedi, istifa etmek zorunda da değil... Ancak şube yönetiyorum diyenler bu sonuçların olabileceğini neden göremediklerini lütfen biraz düşünsünler.
Bu ülkeye "Galatasaraylı" Ahmet Robenson'la gelen basketbolda, Galatasaray öncü olmuştu. Öncülüğümüz uzun yıllardır kayboldu, peki ya bugün?..
Bu sıradan bir mağlubiyet değil.
Dinlemediler, belkide göremediler; geliyorum dedi ve geldi!..
İyiki süre bitti...