TBL 28. Hafta | Fenerbahçe Ülker 89 - 62 Galatasaray CC

Re: Fb Ülker-GALATASARAY (Canlı)

Herkes, herkese taraftarlık dersi verir olmuş ne güzel.

Murat hoca'ya yaptığım haksızlıktan dolayı kendimden utanıyorum. onu mumla arıyorum.

ben bu kadar rezil basketbol oynatan bir hoca'ya daha şahit olmadım.

AYIPTIR !

bu işler sezon başında belli gibiydi böyle olucağı aslında coach seçmemeleri ahmet dedehayır ve absürd işler pembe gömlekli diye milletin herşeyi pembe görmesi söylenecek hiçbirşey yok aslında sezon yapılanması olacak mı seneye göreceğiz

Ve mac sonu..Alkislar Ahmet Dedehayir,Alkislar Adnan Polat,Alkislar Yigit Sardan,Alkislar Koray Mincinozlu,Alkislar tum oyunculara..Simdi rahatlamistir herkes umarim.

fener maçlarının genel psikolojisi :roll:[/quote]
ne olur bu psikoloji yi cozsunler[/quote]
amaç zaten bu psikolojiyi oluşturmak.her takım her takıma ters gelebilir ,fenerde bize ters geliyor ama bu hiç bir zaman onları bizden büyük takım yapmaz eğer bu gerçeği kabul edersek bu kadar streste yaşanmaz. ;)

89-62 mac bitti gecmiş olsun tarihin ağır yenilgilerinden birini yine aldık.hemde hiç mucadele etmeden macın basından sonuna kadar farkı kapatamayan devamlı fark yiyen takımımıza tesekkurler..by by..

murat hocam kendi adıma sana yapmıs olduğum olumsuz eleştirilerden dolayı ozur dilerim.özür dilemek erdemliktir.senden sonra dahada battık.kusura bakma haksızlık yaptık sana..

hadi bizim tartışmamız sinirlenmemiz normalde zavallı ezik taraftar topluluğu yönetimini istifaya davet ediyor bunlar gerçekten zavallı

bide bi kısmı tepki gösteriyor olanlara yine aynı topluluk tepki gösterenlerle kavga ediyor böyle bir skorda bile maçı izlerken eğlenmeme sebeb olan herkese teşekkürler :)

Koray hoca 16 sayı fark attığımızın bilincinde değildi sanırım ilk maçta. yahu kalmış 3 dakika, bir tam saha baskı yap, bir şey yap jüpiter'de mi yaşıyorsun be hoca ?

tek suçlu olarak sahada oynamayan oyuncular diyorum.....bravo size ayrıca hepinizi yarın ayhan şahenke bekliyorum

Geçen yıl ki kadronun gözünü seveyim yaa.Tamam öyle çok üsst düzey olmasada en azından formanın hakkını veriyolardı.
Fatih solak benim en çok sevdiğim oyunculardandır.Geçen seneki maç aklıma geldi.Fark açılmışken oyuna girmiş ve maçı geri döndürmüştü.Bugün dedim o olsa belki yine bişeyler olurdu ama.Nse yaa öle işte.

Ne yazık ki klasik bir fener gs maçı oldu.

Bence tek suclu suandaki yönetimdir,nerdeyse her bransda cok para harcandi ama malesef Galatasarayimiz yanlis kisilere emanet edildi cok yazik sportif basari gelmeyincede borcumuzuz katlandi

Bu skora hiç şaşırmadım,bekliyordum!

Telekom maçına hocasız çıkarsak,belki o maçta 10 sayının altında fark yiyebiliriz!

Sonuç Beni Şaşırtmadı.Son Haftalardaki oyunumuza göre yediğimiz fark normaldir.Beni Şaşırtan geçen hafta beşiktaş'ı yenmemiz oldu.Bu saatten sonra bu takım birşey yapamaz bunu inkar edecek insan yoktur.Bu sene hüsran'la sonuçlandı.Geçen yılda hüsran'dı.Daha önceki yıllarda hüsrandı.Söyleyecek söz yok.Tek sözüm takımımızın arkasındayız,renklerimizin peşindeyiz.Mücadelemiz sürecek.

sportif basarı gelmedi bu sene bayan basket avrupa cup hariç.futbol,basket,voleybol kötü sene gecirdik.

Herşeyiyle yendi bizi Fenerbahçe.Oyuncusuyla,teknik ekibiyle,anonsçusuyla,taraftarıyla...

Hazmedemiyorum böyle yenilmeye.Savaşmak yok , ruh yok hiçbirşey yok takımda.Bomboş 3 lükleri atamıyoruz.Ama onlar kaçırmıyorlar.Farkta bu aramızda ki herhalde.

Ayrıca Hüseyin'i bu durumda görmek gerçekten çok üzücüydü.Taraftardan yediği küfürlerle kaldı.Göremedim o eski aslan Hüseyin'i.