TBL 28. Hafta | Fenerbahçe Ülker 89 - 62 Galatasaray CC

Re: TBL 28. Hafta | FbÜlker - Galatasaray

Bol bol dis atis attik mi bence iyi bir yuzdeyle bu maci kazaniriz.
Bu arada fb ulker-Galatasaray macina su ana kadar 6 kisi gidiyoruz cevremden..sivil kiyafetlerle olacagiz tabi yani ama gelmek isteyenler olursa ozelden bir durum degerlendirmesi yapabiliriz.

Bu savunmayla kevgire döneriz.

Oyuncular bu maçın öneminin farkında diye düşünüyorum.

KAZANACAĞIZ !

Yeter ki biraz sert savunma.

5 farkdan aşagı atarsak ben baskeboldan anlamıyorum...Bu fenerbahçeyi ezeriz...Belki kötü görünüyoruz ama bana göre bu takım büyük maçların takımı...Tek korkum ömer aşık..

biraz savunma yaparsak bu maçı alırız. Tolliver a biraz daha fazla süre verilsin ve Hosley gününde olsun yeter.

İnanmak ayrı şeydir gerçek taraftar takımına her zaman inanır fakat;bir de gerçekler var bu savunmayla işimiz çok zor...

beşiktaş maçında galibiyetten çok takım içinde dostluğun, birbirlerine yaklaşımın önceki maçlara göre çok iyi olduğunu görmek beni ülker maçı için çok fazla umutlandırdı.

Herşeyden önce savunmayı bir üst seviyeye taşımamız şart.Bunun dışında takımda arkadaşlık yüksek gözüküyor.Son Bjk galibiyetide moralleri yükseltti.

İlk yarıdaki Fb maçında yabancılarımızın ve diğer oyuncularımızın nasıl bir hırsla ve istekle oynadıklarını görmüştük.Bu maçtada aynı görüntü olucaktır.

Hosley'den geçen sezon Karşıyakadayken Fenerbahçeye göstermiş olduğu performansı tekrarlamasını istiyoruz. :)

Sonuç olarak bu maçı kazanacak güçteyiz ve Kazanacağız !

hosley-graves-hüseyin-cüneyt dörtlüsünün cuma abdi ipekçi ahalisine büyük bir sürprizleri var, hissediyorum!

Galatasaray Cafe Crown'un lider oyuncularından Cüneyt Erden, Fenerbahçe Ülker derbisini değerlendirdi.

SKYTURK'te yayınlanan Basketbol Panorama programına katılan Cüneyt Erden, yaptıkları savunmanın sertliğinin düşük olduğunu söyleyerek böyle oynarlarsa Fenerbahçe Ülker karşısında çok zorlanacaklarını söyledi.

Cüneyt, "Beşiktaş Cola Turka maçında kötünün iyisi kazandı. Savunmada sorun yaşıyoruz. Fenerbahçe Ülker karşısında böyle oynarsak kötü olur. Geri dönüşlerde istediğimiz verimi gösteremiyoruz. Rakibimiz sert savunmayla oynayan bir takım, buna yanıt vermeliyiz. Artık roller oturuyor. Bana göre iyi bir durumdayız. Amacımız ikinci olmak ve bunun için Fenerbahçe Ülker'i yenmek" dedi.

Fenerbahçe maçını atarak kazanmaya çalışırsak salondan boynu bükük ayrılırız .

KAzanmanın yolları:
1.İyi savunma.
2.Hücümda doğru kişiyi kullanma
3.Başdan sona disiplinli oynama maçtan kopmamak
4.Graves in solomonu iyi savunması en iyi savunmacı ooo takımın
5.Türklerden yeterli desteğin gelmesiyle biz maçı kazanırızz...
Diye düşünüyorum

Savunma yaparsak bu maçı kazanırız!

Bu macta futboldaki derbideki gibi kavga cikarsa oyuncular arasinda belki bir derece ibre bize donebilir..Mirsad-Cemal nalga arasinda bir elektriklenme bekliyorum acikcasi.

Bu maçta savunma yapılır kimse merak etmesin. Herkes "Beşiktaş'tan 94 sayı yedik, Fenerbahçe fark atar" diye düşünüyor ama aynı Beşiktaş bu Fenerbahçe'ye 110 sayı atmayı başardı kısa bir süre önce. Her maçı ayrı değerlendirmek lazım, bu maçın havası başka çünkü. Üstelik son futbol maçındaki olaylardan sonra belkide önemli bir rövanş niteliğinde olacak iki kulüp arasında. Sakin olan, düzeninden kopmayıp doğruları yapan taraf kazanacaktır maçı (dış etkenler olmazsa eğer). Kadro olarak çok fark yok çünkü, her iki tarafta da skoru değiştirebilecek önemli isimler var. Hosley ve Mirsad'ın kilit oyuncular olacağını düşünüyorum bu maçta, ikiside eşleşmede çok zorlar rakip oyuncuları çünkü..

acaba takımımızı abdi ipekçiye uğurlasak güzel olmazmı??
bence büyük moral olur.araba nereden kalkacak bilmiyorumm ama orada toplansa taraftarlar meşaleler falan çok güzel olur.ama yolu kaapatmayacağız tabiki,araba kalkana kadar orada olunulabilir.maça zaten taraftarımız alınmayacak!

Bu maçı kazanacağımıza yürekten inanıyorum.Çünkü başta Hüseyin Beşok ve Cüneyt Erden gibi büyük maçları ve bu atmosferi kaldırabilecek oyuncularımız bulunuyor.Bu maçta dikkat edeceğimiz en önemli olay savunmamızın yanında hücumda iç-dış kombinasyonunu iyi yapmamız topları hüseyin ve milojevic'e indirmek olmalı.

kazanmak için 3 lükleri sokmamız lazım.ne de olsa içerden oynamak yerine 3 lük atıyoruz.ayrıca ülker çok farklı olacak.aşık ve solomon takıma katıldı.mutlak kazanmak isteyecekler.savunma yapamazsak delik deşik oluruz.

3. yılım okulda ilk kez öğrencilerin maç için bu kadar hazırlandıklarını gördüm her yere afiş asmışlar kral döndü büyük şölene var mısınız falan diyorlardı.İyice morallendiler yenerlerse de üstümüze çıkacaklar 0-0 a gelecek seri.İşimiz çok zor bence ama 40 dakika savunmamızı sert tutabilirsek alabiliriz maçı.Üstünüzdeki forma güç verir size Hakkını verin sadece

onların Kral dediklerine Nba de kedi diyorlardı..aradaki fark bu

Solomona herzaman saygı duyarım o ayrı..ama onu maçta Kral yapacak tek şey bizim Muhteşem(!) savunmamız olur