Arda Öztürk' Alıntı:Solomon'un oyununa oyun bilgisine saygı duyuyorum.Kral lakabınıda Türkiye'de hak ediyor.Ama sporcu kişiliği gözümde 0
Tugay Aktepe' Alıntı:Bu maçta takımımıza inanmayanlar; ricamdır, Allah rızası için gölge etmeyin.
hepimizin isteği bu ama olmuyor maalesefAtakan Bodan' Alıntı:Rakip seyirci alınsa ne güzel olur .... Alışık oldukları sessizliklerine gömsek orda ...
İnternet üzerinden her zaman bulunur.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Maç yayını hakkında bilgisi olan varmı.SkyTürk'te yayın yoksa internet üzerinden izleme imkanımız varmı ?
A.Çağlar TORUN' Alıntı:Spormax'den yayınlanacak maç.
İlgi&bilgi.
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="A.Çağlar TORUN":1gp3duk2]Spormax'den yayınlanacak maç.
İlgi&bilgi.
herşey Galatasarayımın maçlarını izlemek için dsmarttan uefayı izliyoduk kursağımızda kaldı spormax malumunuz.Lig tv dende lig maçlarını takip ediyorum.Digiturkun benim için diğer önemi Nba Tv nba maçlarını izlemek için aldım onu.Uydunun bir işlevi yok onda da annem aşkı memnu falan izliyorOkan DAMGACI' Alıntı:ben en cok Gordan Grıcekten korkuyorum ne kadar formsuz olsalarda Gordan Gricek gibi Milan Gurovic gibi oyuncular her an sahne alabilir bu arada Can abi sendede hersey varmıs odanda Digiturk oturma odasında uydu salonda d smart
A.Çağlar TORUN' Alıntı:Spormax'den yayınlanacak maç.
İlgi&bilgi.
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="A.Çağlar TORUN":5gp0arxn]Spormax'den yayınlanacak maç.
İlgi&bilgi.
Onur Karakuzu' Alıntı:hayır açılmıyor digiturk abonesi değilsen
Samet Kandemir' Alıntı:[quote="Onur Karakuzu":hvxee201]hayır açılmıyor digiturk abonesi değilsen