TBL 28. Hafta | Galatasaray CC 81 - 73 Beşiktaş Cola Turka

Beşiktaş son haftalarda biraz formundan uzaklaştı. Bi ara Kemp Serkan çok iyi oynuyordu. Beşiktaşa göre daha düzenli oynuyoruz, çok ekstra şutlar atmazlarsa kazanırız.
 
Rahatsızlığımdan dolayı üst üste 2. derbiyi de laptop başından izleyeceğim ne yazıkki.. Maçın savunma maçı olmayacağını düşünüyorum, biz de onlara ayak uyduracağız kanımca. Tıpki bu şekilde oynayan Aliağa, Trabzon maçlarında olduğu gibi. Bu yüzden kilit noktalar 3 sayı yüzdemiz ve rakibin şut yüzdes olacaktır. Beşiktaş genelde maçlara yüksek yüzdeyle başlayıp maç sonu düşüyolardı Burak Bıyıktay döneminde. Ergin Ataman döneminde pek takip etmedim kendilerini...

Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Uzun bir süredir genel olarak şansımız da tutuyor Beşiktaş'a karşı.. Başarılar Aslanlar...
 
Şu saçma kontrayı duyacağım için içimde bir burukluk var şimdiden.

Kadın Takımımız davet edildi maça, belki gelecekler, salona güzel basketbol izlemek isteyen insanlar gelecek ama taraftarlarımız o iğrenç tezahüratı söyleyecekler maç başında. Oktay Hoca da hiç hoşlanmıyor bu tezahürattan, tribüne birşeyler fırlatmasından korkuyorum.

Bize karşı oynayan çoğu takımın Point Guard'ı gibi Chatman de kötü bir maç geçirecektir. Kilit eşleşme Andric-Ogilvy, birbirine tarz olarak çok benzeyen oyuncular, orada üstünlük kurarsak kesin kazanırız.
 
Ogilvy ve Likholitof bize sıkıntı yaratacaklar, bunu en başa yazayım, kısa oyuncular bize Fener'e hücum ettikleri gibi hücum edemezler, baskılı savunacağız muhakkak onları, bazı maçlarda Oktay hoca, pota altını kapatmak adına, dış atışları riske ediyor, Ksk, Telekom, Mersin ve Aliağa maçları böyle maçlardı, Bjk'ye bu strateji uygulanmayacaktır.

Güzel olan, Rancik ve Evren artık devrede olması, özellikle Evren'i Oktay hoca farketti diye düşünüyorum, Evren en az Tutku kadar ikili oyunları oynatabilecek bir oyuncu, savunmasıda çok iyi, play off öncesi çok umutlandırdı Evren ve Rancik.

Jerry'de vites yükseltti, sade oynadığında verimli oluyor, ceza şutlarıda iyi, ama takımı kurtarmaya çalıştığında resmen batırıyor, inşallah koç kulağını çekmiştir.

Beşiktaş'tan iyiyiz, ama başlarında E.Ataman gibi kurt bir hoca var ve çok iyi şut atabilen oyunculara sahipler, bu sebeple kazanmak için varımızı yoğumuzu koymalıyız....

SALDIR GALATASARAY'IM.....
 
Şu saçma kontrayı duyacağım için içimde bir burukluk var şimdiden.

Kadın Takımımız davet edildi maça, belki gelecekler, salona güzel basketbol izlemek isteyen insanlar gelecek ama taraftarlarımız o iğrenç tezahüratı söyleyecekler maç başında. Oktay Hoca da hiç hoşlanmıyor bu tezahürattan, tribüne birşeyler fırlatmasından korkuyorum.
Bugün metro çıkışında baya coşkulu söylendi.Bitiyor,tarihe karışıyor derken her BJK maçı öncesi hortluyor.Bizim tribünün en bayağı hareketidir son yıllarda.İnönü deplasmanında ne olur bilmiyorum ama salonda söylenirse bazı Fenerbahçe maçlarındaki refleksi sergilememiz lazım.Baştan sona küfür içerdiğinden anons yapılmama ihtimali yok.
 
basket maçında söyleneceğini sanmıyorum ben. Söylemek isteyenler engellenir büyük ihtimalle başta Yaşar abi olmak üzere tribünden. Ama hafta sonu taximden mecidiyeköyden bunu söyleyerek maça gideceğimiz kesin.
 
Bilet satışlarında ki durum nedir acaba ?

Bu mac salonun dolması lazım.
 
Bence bu maç son iki maçımıza göre daha önemsiz. Bu maçı alıp Olin'e yenilirsek bir anlamı kalmıyor. O yüzden asıl maç haftaya ama bir derbi maçıdır, Edirne'ye moralli gitmemiz açısından galibiyet almamız tabi ki iyi olur. Umarım iyi basketbol oynarız, son haftalardaki formumuzu koruyup maçı alırız.
 
Geçen hafta oynadığımız oyunu gördükten sonra her takımı içerde dışarda yeneriz biz. Maçı da çok rahat alacağımızı düşünüyorum.Bjk kırılgan bir takım, Fener maçındaki gibi yüzdeli oynarlarsa anca ozaman şansları olur.
 
Arkadaşlar Ergin Ataman faktörü var onu es geçmemek lazım BJK'ye fener karşısındada kimse şans vermedi ama adamlar atarak kazandı, bizimde dış şutları riske eden bi oyun yapımız olduğunu düşünürsek o kadar kolay olmayacak bu maç. Benim ricam lütfen olabildiğince taraftarın salonda yerini alması bu maçı kazanacaksak taraftarın bunda payı muhakkak olacaktır.

Bizim ekip fire vermeyelim, maça gelen arkdaşlarımızı Bench arkası tribün kısma bekliyoruz tabi YENİLMEZ ARMADA Tshirtleri ile. Tnışalım kaynaşalım, adım Garabel bulun beni.
 
Arkadaşlar, bu maçı kazanırsak, sezonu 2. tamamlamayı garantiliyoruz, maç pazartesi olduğu için, sanki arada kaynadı, lütfen biraz asılalım, Face, Twitter, uA vs.... heryerde bu maçla ilgili çağrılar yapmakta fayda var.

Beşiktaş, Fener'i deplasmanda mağlup eden tek takım, çok iyi şutörleri var, Ogilvy, Cevher, Ignerski, Serkan, Kemp, Cevher nerdeyse takımın tamamı patlama yapabiliyor, ayrıca Likholitof'u tutmakta zorlanabiliriz.

Bizden eksik yönleri, savunmaları ve bireysel basketbol oynamaları, fakat dediğim gibi, dış atışlarla bize kötü bir süpriz yapabilirler.

Yarın salonda, kırmızılarla Garabel'i bulacağım.... imza Arif :)
 
hem 2.liğimizi korumak adına hem de olası bir play off eşleşmesinde 1 0 önde başlamak için önemli bir maç.Haftasonu olsaydı daha çok dolardı salona tabi ama yapacak bir şey yok,aslantepede maçtan sonra bol bol yaptık maçın reklamını :)
 
Pazar olsa play off öncesi takımı son kez göreyim derdim ama...

Kazanmak zorunda olunca bu tür maçları hasarsız atlatıyoruz ama neticede bir derbi maçına çıkıyoruz. Rakibimiz de bu bilinçle sahada olacak. Ergin Ataman faktörü elbette önemli ama bizim de Mahmuti etkenimiz var. Beşiktaş çok yüksek bir dış şut yüzdesiyle oynamazsa rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum.
 
Çok zor bir maç olacağını düşünüyorum açıkçası,söylendiği kibi kolay olmayacaktır muhtemelen.Özellikle dış savunmamızın çok iyi oması gerekir.Günlerinde olurlarsa çok zor bir maç geçecektir bizim adımıza.Oglivy ve Likholitov'a özellikle dikkat etmemiz gerekir.

Rancikve Evren form grafikleri arttı.Bu iki oyuncumuz umarım bu maçta da aynı performansları gösterirler son iki maçta olduğu gibi.Özellikle Ermal,Shipp ve Shumpert'ın günlerinde olması lazım,kötü maç gerçirmemeleri gerekiyor aksi takdirde işimiz daha da zorlaşır.

Ama ben ne olursa olsun geçen haftaki oyunumuzdan sonra bu takımın isterse yenemeyeceği takım olmadığını düşünüyorum.

Oktay Hoca'ya ve oyuncularına güvenimiz sonsuz,İnşallah kazanacağız...
 
Topkapı Metrobüs istasyonundan salona Otobüs seferleri olacak maç için Kulüp ayarladı ücretsiz olacak 18:00 gibi Topkapı'dan başlar gerçi birazdan resmi site haber geçer ayrıntıları ama taraftara bu rahatlığı sağladığı için şube yetkililerine teşekkür ederim ben kendi adıma. Aynı şekilde maç çıkışı da Metrobüse gene ücretsiz seferler düzenlenecek.
 

Üst