TBL 28. Hafta | Galatasaray CC 81 - 73 Beşiktaş Cola Turka

Az önce klüpten bir yetkili ile görüştüm 1800 bilet satılmış, sanırım en az 5000 kişi olacak salonda, pazartesi günü biraz arada kaynayan bir maça bu kadar insanın gelmesi, Galatasaray'ın büyüklüğüdür!

SALDIR GALATASARAY
 
Hüseyin besok a yarım yamalak bilgilerle laf etmeyin arkadaslar. Teklif yapılmadı ağzını bile açmada ayrılık da hizmettir dedi eğdi basini. Ben hep gurur duydum kendisi ile.
 
bu takım finale çıksın,yeni gelecek yönetim maddi desteği esirgemesin futbol takımından daha çok basketbol forması satılır buna inanıyorum,yenilmez armada tişörtü giyen çok kişiyi görmek gerçekte güzel ama artık forma zamanı da geldi diye düşünüyorum.

he bu arada akşam güzel maç olacak,e tabi biz de yerimizi alacağız.

olin edirne deplasmanı ile ilgili bir organizasyon hazırlığı var mı?olin biletleri 40tl'den satıyor şimdiden söyleyeyim,efesliler'e ücretsiz vermişlerdi,üstüne de yarı efes yarı olin atkıları dağıtmışlardı bayağı.
 
19:10 19:30 Topkapı Metrobüs istasyonun aynındaki Petrol Ofisi ve Shell istasyonlarının oradan kalkacak arkadaşlar ona göre hazırlıklı olun 3. bi otobüs gelme ihtimali var onu da 19:40 olacak geç gelenler için. Saatler konusunda fikri olan şöyle olsa daha iyi olur diyen varsa hemen yazsın değiştirelim.
 

Üst