TBL 28. Hafta | Galatasaray CC 81 - 73 Beşiktaş Cola Turka

Fener maçındaki mücadelenin yarısı ortaya konsa farklı bir mağlubiyete yeter diye düşnüyorum..Beşiktaş günlük maçlara konsantre olan bir takım..Ve o gazlada iyi bir efes ve fener maçı çıkardılar..Hücum setleri neredeyse olmayan bir takım..dDış şutörleri atacak ki maç kazansınlar..Yani bizim 2 sene önceki oyun sistemimiz..Fazla bir sıkıntı olmaz maçla ilgili
 
Arkadaşlar Hüseyin'de sizin gibi bizim gibi Galatasaray taraftarıdır bizi ne kadar çok sevdiğini ve gitmesi istenmese kesinlikle ayrılmayacağını çok çok iyi biliyorum.

Hüseyin salona adımını attığı anda onu bi bağrımıza basalım.

Murat abi bu aralar çok ilgilisin bu bizi mutlu ediyor çokda bilinçli ve bilgili gördüm seni ne iş abi :) .
 
Arkadaşlar Hüseyin'de sizin gibi bizim gibi Galatasaray taraftarıdır bizi ne kadar çok sevdiğini ve gitmesi istenmese kesinlikle ayrılmayacağını çok çok iyi biliyorum.

Hüseyin salona adımını attığı anda onu bi bağrımıza basalım.

Murat abi bu aralar çok ilgilisin bu bizi mutlu ediyor çokda bilinçli ve bilgili gördüm seni ne iş abi :) .
Şamil'im bana kimse 2. olduğumuzu söylemedi, yeni farkettim, bu takıma sahip çıkmak lazım :)
 
Pazartesi olması beni hiç ilgilendirmiyor. Eğer Galatasaray taraftarı şampiyonluk istiyorsa basketbolda, gelip bu takımı bağrına basacak, bugün salonun en az yarısını dolduracak. Hiç bir mazeretimiz olamaz. İnanıyorum ki gereken ilgi de gösterilecektir, sonuna kadar hak ettiklerinden bahsetmeye gerek bulmuyorum.

Tempoyu seven bir takım Beşiktaş. Bizim ise yarı saha basketbolunu ne kadar iyi oynadığımız bir gerçek. Onların düzenini bozarak, bizim sistemimize adapte edersek sonuca rahat bir şekilde ulaşırız. Fakat Beşiktaş'ın hızlı oyununa ayak uydurup, sistemimiz dışına çıkarsak, mağlubiyet bizim için kaçınılmaz olacaktır. Ne Kemp ne Ogilvy ne de bir başkası, benim için en önemli oyuncu Mire Chatman. Onu durdurursak, oyununa az da olsa sekte vurursak, Beşiktaş hücumları yarı yarıya güç kaybedecektir. Savunmamız ile kazanacağımız bir maç olacak gibi geliyor.

Takımımıza sonsuz başarılar, bugün sahadan galibiyet ile ayrılacaklarından bir şüphemiz yok.

Her zaman ki yerimizde olacağız, Yenilmez Armada tişörtlerimiz ile, bekleriz.
 
Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var Ankara'dan ancak TV başından destek vereceğiz.Son yıllarda ligde BJK'ya şansımız tutuyor umarım bugünde yenip Olin karşısına rahat çıkarız.
 
Bu mac 8-9 bin kişi olmassak cidden cok ayıp olur.

Sezonun en önemli maclarından biri.
 
Takımımız bu maçı iyi mücadele ve iyi savunma sayesinde kazanacak güce sahip. Rakip takımın kadrosu oldukça zayıf fakat koçları çok iyi. Ergin Ataman bu maçı kafasında oynamıştır ve olası bir yarı final eşleşmesi öncesi durumu 0-0 yapmak için zorlayacaktır. Bu maçı kazandığımız takdirde 2.liğimiz bir nevi netleşecek gibi. Aslanlarımıza bol şans diliyorum. SALDIR GALATASARAY !

Ek olarak Hüseyin Beşok'a elbette Galatasaray taraftarının büyük bir sevgisi vardı ve hala da var lakin Hüseyin Beşok 2 yıl önce para için kulübümüzü Türk Telekom takımına tercih etmiş ve orada da sene içerisinde Ankaralı taraftarlarla problem yaşamıştır. Onun sonrasında da Aliağa Petkim gibi bir takıma gitmiş şimdi de Beşiktaş Cola Turka'nın yarım sezonluğuna bench'inde oturmayı kabul etmiştir. Senelerdir bu takımı takip eden biri olarak Hüseyin abinin yaptığını hoş bulmuyorum ve maddiyata bu kadar düşmenin neticesinde başına gelenleri üzüntüyle izliyorum. Bağırımıza yine basalım tabi ama umarım hatasını anlamıştır.
 
Hüseyin Beşok, gönderildi, parayı vs... beğenmediği için gitmedi, kendisine teklif bile yapılmadı, oda doğal olarak başka takımların formasını giydi.
Bilmeden yorum yapmak çok ayıp!

Hüseyin Beşok, can'dır, Galatasaray'lı dır, bu taraftar onu unutmaz!
 
Oradayız. İnşallah umduğumuzdan rahat kazanırız.
 

Üst