Bugün salonda olmayanlar gerçekten çok şey kaçırdı.
Maça biraz geç girdim, girince de dedim herhalde daha uyuyorum. Darius sahada karşısında Brad de oynuyor.
Kendime geldikten sonra kafayı kaldırıp skora baktığımda yok dedim kesin hala uyuyorum
Sonra takımın geri dönüşü geldi. Bugün salonda da gördüğüm kadarıyla forumda da umut hiç geri planda kalmıyor. İşte böyle bir takım var sahada.
Maçın kritik anı 3. periyodda belliydi aslında. Fatih ve Darius kenarda dururken belli oldu son periyodda hocanın darbeyi vuracağı. Aynen devam.
Maç için teknik taktik başka birşey söylemeye gerek yok . Evren in maç sonrası söyledikleri yeterince açık ve net.
Helal olsun hepinize.
Biri başkanı sormuş. Ne yazık ki pek kimse yoktu yönetimden başkanda dahil olmak üzere.
Fatih Solak sakat sakat oynuyor bu arada. Maç içinde yükselememe nedeni buymuş.
Asıl olayı sona bıraktım. Maç sonrası Dariusla konuştum kendini iyi hissettiğini söyledi. Yürüyüşünde filanda bir sorun yoktu. Şaşırıp teknik ekiple konuştum. Dariusun bütün hafta idmana çıkamadığını ve doktorların umutsuz olduğunu buna rağmen sabah gelip oynamak istediğini söylediğini ve tehlikeleri bildiğini ifade ettiler. 2 santimlik yırtık büyük ihtimal daha da büyüdü ve kanama gerçekleşebilir. Gerçekten büyük ve şaşırtan bir özveri.
Umarım beklenen sorunlar olmaz ve oynamaya devam edebilir hiç umudum olmasa da.
Sezon sonu içinde Jasa-Rancik ve Darius kesinlikle kalmalı. Wilkinson düşünebilir bence yerine daha iyisi bulunacaksa.
Yerli olarakta Evren le anında 10 yıllık filan sözleşme yapmalı. 1-2 ciddi yerli takviyesiyle çok farklı bir takım olabiliriz.
Son olarak ;
Bir ihtimal daha var Play-off mu dersin ?