Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78
''sıvasspor futbolda ne yaptıysa gs basket takımıda lıgın ılk yarısındabunu yapmıstır''
@Emir Kalyoncu,size de yok artık diyorum,takımı ne hale sokmuşsunuz!!!
Evet,Sivas sürprizlerin takımıydı kimse beklemiyordu hem organizasyon hemde kadro yapısı ile mucizevi bir şekilde halende ilerliyorlar.Onların ne potansiyeli vardı ne de umutları ama devam ediyorlar....
Ama burası Galatasaray Spor Kulübü,
''Burada organizasyon,yapılanma,profesyonellik ve kadro hepsi var.''
Bu yılki Basketbol takımının bütçesi ve oluşturulan kadro zaten sizin tezinizi yokediyor.Galatasaray ilk yarı emeğiyle,mücadelesi ve oluşturulan kadro ile oraya kadar geldi ve sonra hiçbirimizin anlam veremediği bir şekilde dip'e doğru inişe geçti.Bu kadro kesinlikle zayıf,potansiyelsiz ibr kadro değil ama işlerin yolunda gitmediğide ortada,birilerinin olaya el atması gerekir.
Ama ben kendi düşüncemi yine tekrarlıyorum,TT ile oynarsak eleneceğiz ilk turda.FBÜLKER ehh ama onlarda saha avantajı ile (yani taraftar) pisliklerle,eler bizi.Şampiyonluk bu sezon için mucize.
7.ve 8. olma ihtimalimiz olmadığı için EFES ve BJKCT ile ilgili yorum yapmıycam.Bunlarla oynamdan sezon bitecek bana göre zaten...
Umarım bunların hepsinin tersi olur,takımımız bir kişiliğe bürünür de yoluna devam eder.