TBL 29. Hafta | Oyak Renault 83 - 78 Galatasaray CC

Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Dün akşamdan beri düşünüyorum ne yazayım diye eleştirsem olmuyor ,savunsam olmuyor.en sonunda şimdi karar verdim bir iki satır yazmaya zamanın da uleb cupı unutun bizim için lig daha önemli lig de şampiyon olabiliriz .Ama o zaman beni eleştirenler topiği kilitlenler Alicim kulağın çınlamıştır diye umuyorum .şimdi nasıl davranacaklar.uleb yok ,lig yok .neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok daha vakit var gemi batmadan kurtarmaya .murat hocam artık bir yere kadar dün maçtan sonra salonda tek başına yalnız başına dünüyordun seni kimse mağlubiyetten sonra teselli bile etmeye gelmemişti. kendine ve galatasaraya bu kadar zarar verme çok yıprandın .Burası müessese kulübü değil parayla getirelen hiç bir şeye itiraz taraftarı yok burası galatasaray burda taraftar var burda konuşanlar var asıl önemli olan burda basketbolu iyi bilenler var.Şimdilik köyün delisinden bu kadar .
NOT:Ali kapat bu topiği hocayı eleştiriyorlar. :) :) :p dahadur sana neler yapıcam ali emre
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
[quote="Volkan Çoban":2dhazf8n]
neye dayanarak söylüyorsun bunu ?reno ya yenileni almıyorlar mı uleb cup a :))

Ligi 6. sırada bititrirsek Canaria'yı eledik diye Avrupa'ya mı gidicez ayıptır sorması.. ;)[/quote:2dhazf8n]

şampiyon olamıyacağımızı nerden biliyorsun?
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Ligi 6. sırada bititrirsek Canaria'yı eledik diye Avrupa'ya mı gidicez ayıptır sorması.. ;)
Can, Canaria´yı eledik diye davet etmeseler de yarı final oynadığımız için Wild Card ile davet etme ihtimalleri yüksek. Kaldı ki ULEB´in kriterleri arasında ligi kaçıncı sırada bitirdiğinin fazla bir önemi yok. Yanlış hatırlamıyorsam zamanında ligi 3. sırada bitiren Banvit kabul edilmemişti ULEB´e. Onun için katılacağımız Avrupa Kupası için şimdiden konuşmak erken.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Volkan abi ;

Bu durumla şampiyon olamayız..Ya bilmiyorum oyuncular kendilerini şimdiden Play-Offlara mı endeksledi ama hakikaten kötü takımın hali..Şampiyon olabilmek içinde kafamda şöyle birşey var..Eğer aynı ULEB'i vitrin gören oyuncular ( Cenk-Johnsen gibi) play-offlara da bu ciddiyetle asılırsa şampiyon olabiliriz.Yoksa çok çok zor işimiz.Ve ligdeki duruma incelersek de çok çok büyük bir sürpriz olmassa Telekom-Efes-Fener-Bjk dörtlüsünden 3ünü eleyip şampiyon olmamız gerekiyor..Bu hiç de kolay değil bana göre..Ayrıyetten bu takımların hepsine karşı saha dezavantajımız da var lig sıralamasından anlaşıldığı gibi..Hangisiyle eşleşirsek eşleşelim işin son maçlara kadar gittiğini düşünün ; bizden 1 maç daha fazla oynayacaklar evlerinde..ULEB ciddiyeti olursa neden olmasın..Ama hakikaten işe mantıklı bakarsak çok güç durum..Takım güçlerinden söz etmiyorum ; fikstürdeki sıralama zaten avantajsız konuma sokuyor bizi..Tüm takımlardan da süper oynuyor olsaydık ; çok çok güçlü olsaydık da yerimiz bu olmazdı..

İnşallah yanılan ben olurum ve şampiyonluk forması benden size hediye olur..Şampiyon olursak hatırlatırsınız bu sözümü ..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onur abi benim bildiğim 3-4-5 sıraları alan takımlar gidiyor ULEB'e..Tabi ben doğru bilmiyormuşum o da ayrı bir durum..Yaklaşık doğru dediğin ; Banvit 4. olmuştu 2 sezon evvel galiba. 3. sırada Bjk vardı yanlış kalmadıysa hafızamda..Aslında bu seneki başarıyı düşünürsek Avrupa'da bana bizim takımın da davet edileceği hissi doğuyor..Ama olur ya seneye ULEB' yer alamassak ; hakikaten büyük hüzün olur ve bana kalırsa yarı final başarısına da biraz gölge düşürür..
 
Daha bir şey kaybetmedik...HERKES MAÇA!!!

Arkadaşlar takım tepetaklak oldu vede ciddi problemler var sanırım, ama umutsuz olunacak bir durum

yok!!!

Umutsuz olmak bize yakışmaz....

Biz görevimizi yapalım son iki maçta salonu dolduralım, sonrasında en sert eleştrileri yapmaya hakkımız

olsun.

Tekrar ediyorum... hatta ısrar ediyorum daha hiçbir şey kaybetmedik!!! Takımdaki sorunları inançsızlığı

çözecek olan tek şey tribünlerden yüzlerine vuran ateş olacaktır!!!

Tekrar etmeye hatta aşırı bir şekildi ısrar etmeye devam ediyorum, biz tribünleri dolduralım gerisini

görelim!!!

Commandante HAGİ:Galatasarayın adının geçtiği heryerde umut vardır!!!

HERKES MAÇA!!!!
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Pınar Anidjar' Alıntı:
Yazınca tepki alıyorum.Ama var işte bir sürü şey dönüyor.Susmak zorundayım ama konuşmanın da sırası gelecek.Takım için zararlı olurmuşum.Zararı mı kaldı? Takımı bitirdiler sağolsunlar.

Kesinlıkle haklısınız...Bır cok arkadasımız bıle forumu uzaktan ızler oldular..rahatca elestrı yapamadıklarından yakınıyorlar..sızı cok ıyı anlıyorum ben..takım ıcınse dıyebilecegım sampiyon olamayacagimizi 6 aydır soyluyorum...sıvasspor futbolda ne yaptıysa gs basket takımıda lıgın ılk yarısındabunu yapmıstır..playofflarda ıse ılk turu gecmemız nbade atlanta hawksın bostonu elemesı gıbı bir sey olur!!!
 
Re: Daha bir şey kaybetmedik...HERKES MAÇA!!!

Galatasaray taraftarı mutlaka takımının yanında olacaktır.Bu kesin......

Ama bu takım bana gelecek için hiçbir ümit vermiyor maalesef.Bugün takımım bu maçı kesin alır diyemiyorum :(
 
Re: Daha bir şey kaybetmedik...HERKES MAÇA!!!

efes maçı gününde kız arkadaşımla olmak için söz vermiştim ama şimdi onu da alıp maça geleceğim...
herkes maça
 
Re: Daha bir şey kaybetmedik...HERKES MAÇA!!!

Daha öncede dediğim gibi hala elimizde olan bazı şeyler var bunları ne olursa olsun kaybetmemiz lazım. Biliyormuki o gün salon tıklım tıklım olacaktır Galatasaray Taraftarı Armamızı asla yanlız bırakmayacaktır

Geliyoruz!!!
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Pınar Anidjar":mxbinnqv]Yazınca tepki alıyorum.Ama var işte bir sürü şey dönüyor.Susmak zorundayım ama konuşmanın da sırası gelecek.Takım için zararlı olurmuşum.Zararı mı kaldı? Takımı bitirdiler sağolsunlar.

Kesinlıkle haklısınız...Bır cok arkadasımız bıle forumu uzaktan ızler oldular..rahatca elestrı yapamadıklarından yakınıyorlar..sızı cok ıyı anlıyorum ben..takım ıcınse dıyebilecegım sampiyon olamayacagimizi 6 aydır soyluyorum...sıvasspor futbolda ne yaptıysa gs basket takımıda lıgın ılk yarısındabunu yapmıstır..playofflarda ıse ılk turu gecmemız nbade atlanta hawksın bostonu elemesı gıbı bir sey olur!!![/quote:mxbinnqv]
Yapılan eleştiri yapıcı olduğu, takımı yıpratmaya yönelik olmadığı sürece serbest. Ama bir oyuncumuzun eline bavulu verip, öbür oyuncumuzun uçak biletini alıp, bir başka oyuncumuzun basketbol kariyerini sorgularsanız o zaman yanlış yerdesiniz demektir.
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Onur abi benim bildiğim 3-4-5 sıraları alan takımlar gidiyor ULEB'e..Tabi ben doğru bilmiyormuşum o da ayrı bir durum..Yaklaşık doğru dediğin ; Banvit 4. olmuştu 2 sezon evvel galiba. 3. sırada Bjk vardı yanlış kalmadıysa hafızamda..Aslında bu seneki başarıyı düşünürsek Avrupa'da bana bizim takımın da davet edileceği hissi doğuyor..Ama olur ya seneye ULEB' yer alamassak ; hakikaten büyük hüzün olur ve bana kalırsa yarı final başarısına da biraz gölge düşürür..
Can, söylemek istediğim ligde bitirdiği konum itibariyle Banvit´in ULEB´e gitme hakkı vardı ancak kabul edilmedi. Birçok kriteri var bu organizasyona katılabilmek için. Aslında en önemli kriterlerden birinde sınıfta kaldık bu sezon (taraftarın maçlara olan ilgisi) ama yine de kaybedilmiş bir şey yok.
 
Re: Daha bir şey kaybetmedik...HERKES MAÇA!!!

Betül hanımın konusunu kilitleyenlerin bu konuya ne tepki vereceklerini merak ediyorum.

Yada o konuyu açtığı için laf edenlerin ne tepki vereceği...

Zaten biz taraftarlar ancak birşey kaybedince üzülürüz kahroluruz.

Önceden gerçeklerri söylemek görmek hiç yapmadığımız birşey yapmaktan çekindiğimiz birşey olmuştur...
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

sorun bizden çıkıyor artık sorun bizim değilyönetimin sorunu fakat biz bu 2 maçta tribünü full dolduralım...biz çok şey yapabiliriz.asvel maçında 2. yarıdaki desteğimizxi hatırlayın ya da canaria maında takıma verdiğimiz o güveni...biz yapacağımızın en iyisinin de üstüne çıkmalıyız.bazı kişilerin görevini yapamaması demek bizim onların açığını kapatmamız anlamına gelir...gidelim ayhan şahenkte selçuk'u ve efes'i yıkalım desteğimizle
 
Re: Daha bir şey kaybetmedik...HERKES MAÇA!!!

Bence duruşumuzu kaybettik ve bu da bir çok şeyin aslında kötüye gittiğini gösteriyor.Bu takım hiç bir şeyin hakkını vermese de bir maça Sağol Eyüp Abi diye pankartla çıksın.Bari onun bu çabalarının hakkını versinler.
 
Re: Daha bir şey kaybetmedik...HERKES MAÇA!!!

Gelen gelir gelmeyen gelmez.
yola gelenlerle(inanmışlar ordusu) devam edilir.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

''sıvasspor futbolda ne yaptıysa gs basket takımıda lıgın ılk yarısındabunu yapmıstır''

@Emir Kalyoncu,size de yok artık diyorum,takımı ne hale sokmuşsunuz!!!

Evet,Sivas sürprizlerin takımıydı kimse beklemiyordu hem organizasyon hemde kadro yapısı ile mucizevi bir şekilde halende ilerliyorlar.Onların ne potansiyeli vardı ne de umutları ama devam ediyorlar....

Ama burası Galatasaray Spor Kulübü,

''Burada organizasyon,yapılanma,profesyonellik ve kadro hepsi var.''

Bu yılki Basketbol takımının bütçesi ve oluşturulan kadro zaten sizin tezinizi yokediyor.Galatasaray ilk yarı emeğiyle,mücadelesi ve oluşturulan kadro ile oraya kadar geldi ve sonra hiçbirimizin anlam veremediği bir şekilde dip'e doğru inişe geçti.Bu kadro kesinlikle zayıf,potansiyelsiz ibr kadro değil ama işlerin yolunda gitmediğide ortada,birilerinin olaya el atması gerekir.


Ama ben kendi düşüncemi yine tekrarlıyorum,TT ile oynarsak eleneceğiz ilk turda.FBÜLKER ehh ama onlarda saha avantajı ile (yani taraftar) pisliklerle,eler bizi.Şampiyonluk bu sezon için mucize.

7.ve 8. olma ihtimalimiz olmadığı için EFES ve BJKCT ile ilgili yorum yapmıycam.Bunlarla oynamdan sezon bitecek bana göre zaten...

Umarım bunların hepsinin tersi olur,takımımız bir kişiliğe bürünür de yoluna devam eder.
 
Re: Daha bir şey kaybetmedik...HERKES MAÇA!!!

Gökce için betül hanımın topicedki yazımı aynen buraya kopyalıyorum :)


Gecelim bu bos sözleri biz burda elestiri yaparken sevinmıyoruz kahrola ola yazıyoruz sizde artık su pembe mutluluk tablosunu gözünüzden cekin gercekler acı, İnancsız bir takım sahada dolasıyo inancları olsa badolonyayı bile yenecek kapasite var takımda bunu herkes kabul ediyo zaten. Siz neyin polyanıcılıgını yapıyosunuz onu anlamıs degilim. Formsuz diyoruz kabul etmıyosunuz mac mac bakıyosunuz dıyosunuz yahu kac malubiyet aldıgımız ortada hala bir maclık seyirci olmayın dıyosunuz .

Bu forumda yapılan bir organisazyon yapıldı torino dönüsü için ama acız yönetim bizi bunu yapmamızı bile engel oldu gelis saatini degistirerek siz hala torinoda kalmısınız arkadaslar torino bitti gitti suan tblde mücadele ediyoruz.Uyanın artık bu kadar sacma yönetim bu kadar sacma transfer politikası bu kadar sacma oyuncu degisikleri var gözle görülüyo artık sac bas yolma durumunu gectik hedeften sapma yoluna girdik siz hala güzel olucakda söle olucakda arkadas suankı durum kötü ise önlem alıcaksın bu hasta olanın yatakda ölümü beklemesi gibi birsey .

Bizde hasta olmasın diye kendi fikirlerimizi söylüyoruz artık Dee cok abartıgımızı düsünmeya basladım ona gösterilen sevgının yarısını ganies ile hite göstersek adamlar daha cok cosarlar .

Tamam siz haklısınız hersey güzel olucak diyelim insallah sizin dediginiz olur ben burda rezil olurum insallah bunu canı gönülden istiyorum HERSEY GALATASARAY için
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

susmayın arkadaşlar susarsanız takımınız elden gidiyor ne ulebi bizim yerimiz euro lig bizim yerimiz şampiyonluk ama kimse fark etmiyor bu takım şampiyon olur bunun reçeteside belli.Futbol takımında yapılan radikal değişikliği basketboldada yapmak.kimse takımın iyiliği için sene sonu konuşalim demesin .murat hoca bu formu okuyor ama sorulan sorulara cevap bile vermiyor.kimseyi takmıyor takımı kendinden soğuttu oyuncuların hiç biri sevmiyor.geçen kaptan Cüneyt sky tv canlı yayın konuğuydu fener maçının son topunu sordular.ne taktik verildi diye kaptan cevap veremedi geçiştirdi.Çünkü bir oyun planı yoktu yalnızca topu cüneyt atsın demiş.demiş dediğime bakmayın dedi.bu gün galatasarayda görev yapmak insanlar için lütüftur her insana nasip olmaz .ama hala kendini müessese klübünde çalışıyor sanan lar var çok yanılıyorlar tazminat filan dinlemezler burası galatasaray kimse anlamaz ne oldu neden oldu biranda kendinizi kulüp dışında bulursunuz.sonra topik açalım sevgili kardeşim ALİ EMRE kapatsın sonra arabamı anons ettirip çektirsin :) :) :) bu şekilde galatasaray ne yarar sağlarız .susarak neyse şikayetimiz görüşlerimiz özgürce söyleyelim ama asla bel altı vurmadan .doğru ve dürüstçe korkmadan .yoksa bende bilirim nasıl konuşulacağını.
 
Re: Daha bir şey kaybetmedik...HERKES MAÇA!!!

Gökce Başaran' Alıntı:
Betül hanımın konusunu kilitleyenlerin bu konuya ne tepki vereceklerini merak ediyorum.

Yada o konuyu açtığı için laf edenlerin ne tepki vereceği...

Zaten biz taraftarlar ancak birşey kaybedince üzülürüz kahroluruz.

Önceden gerçeklerri söylemek görmek hiç yapmadığımız birşey yapmaktan çekindiğimiz birşey olmuştur...
Gökçe Bey, bahsi geçen konuyu kilitleyen kişi olarak yanıtı ben vereyim...

Bana göre beklenmedik her yenilgi sonrasında yeni konu başlığı açmak gereksiz. Biz böyle taraftarız, şöyle taraftarız vb sözlerle seyirciyi salona çekmenin pek bir yararı yoktur bana göre. Zaten iyi günde takımı alkışlayıp kötü günde ıslıklayan taraftarın zor günde tribüne gelmesinin takıma fazla bir katkısı da beklenemez. Takım taraftarda oluşan güven kaybını alacağı bir galibiyetle telafi eder, taraftar da hatasını anlayıp tribündeki yerini alır. Sonuçta iyi gün taraftarının bakıcılığını üstlenmek gibi bir misyonumuz yok.

Peki neden bahsi geçen konu başlığını da kilitlemedin diye sorarsan; hazıra konmayıp biraz düşünürsen aradığın yanıtı kolayca bulursun.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

nereye kadar konulara kilit vuracaksın sevgili Onur sende biliyorsun gerçekleri.ama Konuşmuyorsun hadi sen konuşmuyorsun başkasınıda konuşturmuyorsun.bir galibiyetle fikir değiştirecek kadar salak bir taraftar olduğunu sanmıyorum varsad galatasaraylı değil ancak fenerli olur.Sevgiyle kal
 

Üst