TBL 29. Hafta | Oyak Renault 83 - 78 Galatasaray CC

Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

pınar hanım bilmiyorum bu kanıya nasıl vardınız ama basketbol bu herkes oynamak ister fakat sınırları var yabancı konusunda 3 kişi kalıyo ve bende tahmin ediyorum ki kenarda olan yabancılar olay çıkartıyo kenarda murat hocanında işi zor.Bilmiyorum izleyebildiniz mi ama gstv de bjk maçı sonrası soyunma odası görüntüleri vardı okadar kenetlenmiştiki yabancı ve türkler bana hiç de bi kamplaşma var gibi gelmedi o görüntüleri izleyince,her fırsatta gerek menajerimiz gerekse koçumuz hatta türk oyuncularımız çok iyi bi kenetlenme olduğunu yabancı türk uyumunun çok iyi olduğu söyleniyo.Benim gördüklerim işittiklerim bu.Size bu izlenim nasıl oluştu merak ettim eğer izleyemediyseniz gstv de soyunma odası görüntülerine bi bakın kenetlenme neymiş ozman görürsünüz...
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

yabancı sınırlaması yüzünde hite çok çıkmak zorunda kaldı bu sene oyundan,bazen sinrli hareketler oldu bende gördüm...bence takım metal olarak maçlara iy hazırlanamıyor sorun burda....
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Bakın söylemeye çalıştığınız,takımda disiplinsizlik olduğunu oyuncular ile koç arasında problemler olduğu ve bunun maçlara yansıdığını mı söylemeye çalışıyorsunuz?

Birde yönetim tarafından amatör davranışlar mı sergileniyor? İdmanlar iyi gerçekleşmiyor mu?


Bu takım şampiyonluk adayı olarak lanse edildi ve bu tür dengesiz sonuçlar bizi ümitsizliğe itti,rakipler takır takır alırken biz yokları oynuyorduk.


Aslında bu tür sonuçların altında bişiler olduğu belliydi belki ama biz sadece sahadaki performansa bakarak yanlış yapmış olabiliriz.

Ama zaten bugün Telekom oyununu gördükten sonra hiç bir ümidim kalmadı ki 5.de bitiremeyebiliriz.6.olursak zaten M.Özyer bırakmalıdır.Bu kadro yanlış kurup iyi dengelemeden sakatlıkların altına sığınmak ne kadar doğru,oyuncuları maçlara motive edememek,hazırlayamamak ve ileri büyük hedefler koyamamamız Şube olarak eksi yönlerimiz.Ve korkarımki takım içinde disiplin sorunlarıda var....
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

madem böyle bir sey var. ozaman gelecek sene icin lütfen: Dee>>>adios. Kerem Tunceri gelsin. Hite adios>>>serkan gelsin. Owens>>>adios. Kaya Peker gelsin. Gaines de gitsin, Kerem Gönlüm gelsin..ozaman ohhhh mis. ne sorun, ne kapris. gül gibi gecinir gideriz .. :roll:
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Fatih Hısım' Alıntı:
madem böyle bir sey var. ozaman gelecek sene icin lütfen: Dee>>>adios. Kerem Tunceri gelsin. Hite adios>>>serkan gelsin. Owens>>>adios. Kaya Peker gelsin. Gaines de gitsin, Kerem Gönlüm gelsin..ozaman ohhhh mis. ne sorun, ne kapris. gül gibi gecinir gideriz .. :roll:

:) Herkes gitsin başkaları gelsin kökten çözüm işte ben pek inanmıyorum kaplaşma olduğuna sadece küçük takımlara karşı önemli sorunlar yaşıyoruz buda winner denen bi oyuncumuz olmadığı hani kritik anlarda sazı eline alacak bi oyuncumuz olmadığından kaynaklanıyo umarım playoff a en iyi yerde girer ve iyi sonuçlarla bu takıma güvenmeyenlere en iyi cevabı verir takmımız
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Bence süper olur, maçlarda birbirlerini de anlamama gibi bir durumları olmaz.Bizim yaptığımız her tezahuratı anlarlar. Sadece Türk oyunculardan kurulmuş bir takım oluruz, Avrupa'da da Türklerin neler yapabileceğini gösteririz. Ben şimdi arıyorum hepsini, veriyorum 1 milyon dolar her birine ( ayırım yapmak olmaz), hepsini Cimbomlu yapıyorum :)
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

gerçekten üzücü...

ama napalım takıma destek olmaya devam etcez başka çaremiz yok kadroyu değişmeyeceğimize göre futbol takımı gibi hocayı da gönderip takımı menejaremi bıraklaım yani. playoff da sonuna kadar deskteğe devam arkadaşlar
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Pınar Anidjar' Alıntı:
Sadece maçı değil eğer çevrenizde olan biteni izleyen bir taraftarsanız birçok şeyi anlayabilirsiniz.Türk oyunucularla Amerikalı oyunucular arasındaki ilişkilere bakın, sanki aynı takımın oyuncuları değiller.Herhalde bu ilişkiyi kuracak kişi biz değiliz di mi? Bu kadar görünen bir tablo var ama yapılan hiçbirşey yok.Hiçbir iyileşme görülmediği gibi bir gerileme görülüyor.Takımın motivasyonu günden güne düşüyor.Böyle olunca tabi sorarsınız, Johensson neden ULEB te iyi oynamış, ya da Hite nasıl olmuşta iki maçta 25 sayının üstünde atmış.Nedeni çok açık, çünkü gitmek istiyorlar.Hite daha önce de bu sayıları ligde bulamaz mıydı? Bulurdu ama artık bence takmıyor bile.Çünkü onlara sahip çıkan sadece taraftar var o da biryerden sonra yeterli olmuyor malesef. Resmen guruplaşma olmuş gibi.Sürekli benchte, hocaya sinirlenen oyuncularımız oluyor.Her maçta.Birgün Hite, bir gün Gaines, bir gün Owens... Sürekli huzursuzluk hakim takımda.En önemli şey oyuncuların kafa olarak maça hazır olması.Böyle bir ortamda robot olmaları gerek ki hiçbirşeyi takmadan oynayacaklar.

Okunup geçilecek türden bir yazı değil açıkçası..
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Benim yazdığım hiçbir yazıyı okumasanız da olur. Ama yorum da yapmayın o zaman. Bazılarımız olayları birçok yönden değerlendirmeye çalışır bazılarımız ise hiçbirşey anlamaz o yüzden okumasalar da olur.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Sakin olmakta yarar var , birbirimizi kırmaya gerek yok :( İnşallah son yenilgimiz olur ve bundan sonra seri galibiyetlerle lig şampiyonluğuna uzanırız.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Valla ben bu sene 3-4 antremana gittim 1-2 oyuncunun takımdan ayrı takılmasını gözlemlemem dışında yabancılarla Türkler arasında herhangi bir kopukluk sezmedim. Ama ortada bir sorun varsa ki yabancılarla ilgili yedek kalma sorunu olduğunu biliyorum 3 artı 2 kuralından dolayıdır bu. Hite'ın ligde sayı bulamaması da tamamen yabancı sınırlamasından dolayı hocanın diğer oyuncuları tercih etme istediğidir. Son olarak da gitmek de isteyebilirler ama para konuşur bu gibi durumlarda. Daha iyi bir teklif alırlarsa giderler biz verirsek bizde kalırlar. Bence :)
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Öncelikle,
Beklediğim bir mağlubiyetti. Gece yarısı skoru öğrendim gerçi maçın yayını da yokmuş. Maç gitmiş son bir hafta kalmış play-off lara. Maçla ilgili kelle avcılığı yapanlara da alışmaya başladık ama katlanamadığım 1-2 şey var.

1- Taraftarlık kisvesine bürünüp iki maça gidince, iki Galatasaray için şunu yaptım diyebilecek duruma gelince kendinizi en büyük Galatasaraylı görmekten vazgeçin.Ve insanların ne kadar Galatasaraylı olduğunu sorgulamaktan, kendinizi anlatmaktan derhal vazgeçin. Bu da son uyarıdır.

2- Her maç sonrası o gitsin bundan cacık olmaz tarzı yorumlarla nereye varmaya çalışıyorsunuz merak ediyorum cidden. Hayır bir de maçı izlemiş olsanız gam yemicem.

3- Avrupa dönüşü futbol gibi bir sporda bile mağlubiyet normal karşılanırken, basketbol takımımızın maç seçmesi anormal karşılanmış. Evet maç seçiyorlar ve de bu çok normal. Evet herşeylerini vermiyorlar çünkü motivasyon sorunu var. Keşke her Galatasaray forması giyen oyuncu her maça giden taraftar kadar bütün maçlarda her an tam konsantrasyon ve motivasyonla oynayıp herşeyini verse ama yok böyle bir olay . Olanlar da zaten kalpler de farklı yerlerde olacaktır her zaman. (Orhun Ene, Bülent Korkmaz)

4- Play-off ların başlamasına bu kadar az süre kalmışken bütün forumda bir yeni takım kurma hevesi görüyorum. Bırakın bir play-off ları oynıyalım ondan sonra her şey değişir zaten. Burası Galatasaray basketbol. Bugün burada olan yarın kaybolabiliyor. İşin kötüsü dün bu klüp için çalışan herkes bugün bu klübe ve şubeye düşman. Haklılar yada haksızlar ama bu gerçek bunu da unutmayın.
Taraftar olarak herkes kendine düşen görevi yapsın, akşam yatarken huzurlu olsun yeter. Gerisi zaten zamanı gelince yapılır. Bu taraftar desteğini vermesini bildiği gibi tepkisini de en güzel şekilde yeri geldiğinde verecektir. Ama şu an destek zamanı.

5- Yabancılar-yerliler konusu tamamen saçma bir konu. Bana yabancılarıyla yerlileri arasında tam uyum sağlamış bir takım gösterebilirmisiniz. HEr zaman yabancılar ayrı takılır yerliler ayrı. Bu durum böyledir ve böyle olmaya devam edecektir. Özellikle yabancılar Amerikalıysa. Saçma sapan sorun varmış gibi göstermeyin. Evet yabancılar huzursuz olabilir bunun nedenlerini de başka bir arkadaş açıklamış zaten. Bu da teknik konudur. Başka bir şeyle alakası yoktur.

6- Son olarak bu takım yeterli motivasyon-konsantrasyon-destekle şampiyon olabilir mi ? Ciddi çıktığı maçları düşünün ve buna göre bir cevap verin kendi içinizde. Bu sene kaç defa yanılttığını. 20 sayı geriye düştükleri maçlarda gösterdikleri karakteri ve performanslarını. Ondan sonra biraz düşünün. Bu takım şampiyon olursa bu konuşulanlardan hangisinin anlamı kalıcak geride.

Gecenin bu saatinde yol yorgunu olsam da uzun zaman sonra böyle bir yazı yazma ihtiyacı hissettim kendi adıma. Umarım doğru anlaşılır dediklerim.

Çabamızın adı Galatasaray !
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

playoff hesapları topicine yazmıştım sürpriz mağlubiyetlere hazır olmalıyız diye.artık herşey çok ince hesaplara kaldı.biz avantajımızı uleb cup ta oynadığımız maçlar yüzünden lige tam asılamadığımızdan dolayı kaybettik.telekom un da feneri yenmesi ile 4.lük şansımız kalmadı.bana göre playoff larda enkötü eşleşme olurdu telekom umarım olmayacak.selçuk üni maçında da takımımızdan çok yüksek bir performans beklemiyorum.galiptir bu yolda mağlup diyebilirim bu maçlar için.efes maçını ise kazanacağımızdan çok eminim hedef maçın efes maçı olduğunu düşünüyorum.
playofflara 8. sıradan katılsak bile bjk ile eşleşiyoruz daha kaç gün oldu onları eleyeli bu karamsarlığı anlayamıyorum.bu takım şampiyon olursa eğer takımı acımasızca eleştirenler,ruhsuz diyenler şampiyonluğu kutlayabilecekmi merak ediyorum.rüzgar nereye eserse(galibiyet,mağlubiyet)oraya doğru gitmek gerçekten komik oluyor.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Ligde aldığımız malubiyetler belkide hayıra vesile olur.Ve 8.sıradan girip beşiktaşı eleriz.Bellimi olur.Bizim potansiyalimiz bu oyunmu yani
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

gs ın en etkileyici kadroyu kurduğu yıl 2.yarı performansıyla ligin son sıralarında yer alması utanç vericidir..bunun kaldırılabilir yönü yoktur..eğer ligde erkenden havlu atarsak bayağı esaslı bir revizyon olmalıdır.başarı gibi başarısızlıkda karşılıksız kalmamalıdır doğru olan budur
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Barış Çamur' Alıntı:
Bu takım mı Joventut'a kafa tuttu.. ha ha ha ! Yemin ederim gözümle görmesem inanmazdım.

Britton ; ULEB'te nasılda oynadın.. Canla başla savaştın.. Hani nerde ? O hırsın, mücadelenin Msini göremedim.

Dee ; Valla sana hiç bir şey demicem.. Murat'ın eline bakıyoruz son toplarda veya Cüneyt'in.. Sen ne işe yararsın? Sadece turnike atmakmıdır guard olmak.. Valla 4 yıldır guardım, genelde winner özelliği olanlar tercih edilir..Bizde winner değil LOSER özelliği olan guard var.. Hadi hayırlısı..

Cenk ; Savaşanlardan biriydin.. teşekkürler.

Owens ; İkinci yarı muhteşemdin.. Gaines'te öyle keza..

Seneye GAINES & HITE ikilisi dışında bütün yabancılar gönderilmeli.. BAŞTA BRITTON VE DEE !!!

GO HOME BRITTON..
GO HOME DEE !!
kesinlikle haklısın..pollyannacılık yerine başarısızın cezalandırılması daha mantıklı..yeter artık be ..yenilgi delisi yaptınız bizi..
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

son sıralardan kurtulmak için çırpınan ve galibiyet hasreti ile yanıp tutuşan herkese maç verdiniz teşekürler.Oyak,alpella,daçka,belki bu hafta mutlu akü.Ben bu maçtan çok korkuyorum çünkü acil galibiyete ihtiyaçları var.Bilmiyorum bu maçıda kaybedersek taraftar maç sonunda oyuncuları beklermi
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Metin Ertürk' Alıntı:
gs ın en etkileyici kadroyu kurduğu yıl 2.yarı performansıyla ligin son sıralarında yer alması utanç vericidir..bunun kaldırılabilir yönü yoktur..eğer ligde erkenden havlu atarsak bayağı esaslı bir revizyon olmalıdır.başarı gibi başarısızlıkda karşılıksız kalmamalıdır doğru olan budur

şuan uleb te elde edilmiş bir yarıfinal başarısı var.playofflar daha başlamamış.belkide şampiyon olacağız bu kadar eleştiri ,yeni sezonun coachunu aramalar ,yeni sezonun transferleri. tabikide başarıda başarısızlıkta karşılıksız kalmamalıdır ama önce ortada bir başarısızlık olmalı. şuan avrupada elde edilmiş çok büyük bir başarı var.playofflar başladığında elde ettiğimiz sonuçlara göre başarılı yada başarısız olduğumuz belli olacak. şuan yapılan ise doğmamış çocuğa don biçmektir.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Volkan Çoban' Alıntı:
[quote="Metin Ertürk":3m0qiwmb]gs ın en etkileyici kadroyu kurduğu yıl 2.yarı performansıyla ligin son sıralarında yer alması utanç vericidir..bunun kaldırılabilir yönü yoktur..eğer ligde erkenden havlu atarsak bayağı esaslı bir revizyon olmalıdır.başarı gibi başarısızlıkda karşılıksız kalmamalıdır doğru olan budur

şuan uleb te elde edilmiş bir yarıfinal başarısı var.playofflar daha başlamamış.belkide şampiyon olacağız bu kadar eleştiri ,yeni sezonun coachunu aramalar ,yeni sezonun transferleri. tabikide başarıda başarısızlıkta karşılıksız kalmamalıdır ama önce ortada bir başarısızlık olmalı. şuan avrupada elde edilmiş çok büyük bir başarı var.playofflar başladığında elde ettiğimiz sonuçlara göre başarılı yada başarısız olduğumuz belli olacak. şuan yapılan ise doğmamış çocuğa don biçmektir.[/quote:3m0qiwmb]

Yalnız şu da var..Seneye biz ULEB'e gidebilicek miyiz..Yarı finale kadar çıkan bir takım Avrupa kupaları dışında kalacak öbür sene..
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
[quote="Volkan Çoban":1hfarihr][quote="Metin Ertürk":1hfarihr]gs ın en etkileyici kadroyu kurduğu yıl 2.yarı performansıyla ligin son sıralarında yer alması utanç vericidir..bunun kaldırılabilir yönü yoktur..eğer ligde erkenden havlu atarsak bayağı esaslı bir revizyon olmalıdır.başarı gibi başarısızlıkda karşılıksız kalmamalıdır doğru olan budur

şuan uleb te elde edilmiş bir yarıfinal başarısı var.playofflar daha başlamamış.belkide şampiyon olacağız bu kadar eleştiri ,yeni sezonun coachunu aramalar ,yeni sezonun transferleri. tabikide başarıda başarısızlıkta karşılıksız kalmamalıdır ama önce ortada bir başarısızlık olmalı. şuan avrupada elde edilmiş çok büyük bir başarı var.playofflar başladığında elde ettiğimiz sonuçlara göre başarılı yada başarısız olduğumuz belli olacak. şuan yapılan ise doğmamış çocuğa don biçmektir.[/quote:1hfarihr]

Yalnız şu da var..Seneye biz ULEB'e gidebilicek miyiz..Yarı finale kadar çıkan bir takım Avrupa kupaları dışında kalacak öbür sene..[/quote:1hfarihr]

neye dayanarak söylüyorsun bunu ?reno ya yenileni almıyorlar mı uleb cup a :))
 

Üst