TBL 29. Hafta | Oyak Renault 83 - 78 Galatasaray CC

Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Coskun Cosar' Alıntı:
ben size dedim.....
PLAYY OFFLAR TEHLIKEDE!!!!!!!!
p.ksk arkamizda

Arkadaşlar 8 takım çıkıyor Play-Off'a ne tehlikesi Allah aşkına. Biri daha yazmış böyle sinirle sert yazdım ona ama lütfen araştırıp öyle yazın.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Ozan Öztekin' Alıntı:
Mağlubiyet elbette üzücü. Hele de bu tip küçük takımlara,hele de Torino?dan aldığımız o rüzgarın ardından. Ama biraz yatışıp düşünürsek; 2.yarıda aldığımız yenilgilerden sonra ilk 4 ve dolayısıyla saha avantajı bakımından iddiamız kalmamıştı zaten. O bakımdan çok da önemli değil bu yenilgi sıralama açısından. Aksine hayırlı bile olabilir belkide. Zira 5. olup telekomla eşleşmektense 6-7 hatta 8 olup, fb,efes veya bjk ile oynamayı tercih ederim açıkçası. Hele birde efes olursa çok iyi olur.

Beyler bu kadar karamsar olmaya gerek yok? bu takım gerçek yüzünü playofflarda herkese gösterecek. Desteğe devam?

Efes bu kötü haliyle bile bizi yenebilecek kapasitede..
Oyuncular büyük-küçük ayrımı yapmıyor, her maç full konsantrasyon ile oynuyor.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Oyuncular maç seçiyor yazdım postum silinmiş.Bu adamlar bizim kardeşimiz değil, dostumuz değil sabretmek zorunda değiliz(Erkek Basketbol Takımı'na).
Bu kadarına da pes yahu.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Alınan bu yenilgilerin telafisi yok.Bu yenilginin sebebini; oyuncuların uzun bir avrupa serüveni yorgunluğuna bağlayacağım.Eksik eksik final four mücadelesi verdiler eksik kadroya rağmen.Dikkat edersek final fourda tüm oyuncularımız elinden gelen mücadeleyi verdi.Britton Johnsen,Dee Brown,Robert Hite,Cenk Akyol... bu oyuncularımızın yorulduğunu düşünüyorum.Hani deriz ya her inişin bir çıkışı; her çıkışında bir inişi vardır.Aynen bu hesap bir durumdayız.Bu maçı yenilmemizi sağlıklı ve normal karşılışıyorum ha isteseler bu maçtan galip gelebilirlerdi.Oyuncular ipleri biraz saldılar yoruldular böyle bir sonuç ortaya çıktı.Bundan sonra yapacağımız maçlarda alacağamız yenilgilerin bahanesi olmaz olamaz...Bursa'da takımımıza destek veren seyircilerimize teşekkür ediyorum.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Şimdi 1 maç eksiğimizle oluşmuş puan durumuna baktım,7.sıradayız.Hafta içi kazanırsak 6.5. olacağız Antalya BŞB.ile aynı puanla!!!

M.A.Selcuk kazanmış onlarda haftaiçi maça asılacaktır,birde onlar yener belki,kimbilir.

Efes bizi süpürür,7.liği kesinlikle istemem.FBÜLKER olabilir,Tanjeviç ile birlikte şansımız olabilir.

Onun dışında BJKCT,TT da bize ters gelirler.

Ya inanamıyorum,bu takım için kim derdi üstlerden kopacak altlardan kendine iyi bir yer arayacak.En kötü 4.bitiririz derken rezalet bir şekilde 6.hatta 7.sıradan sözeder hale geldik.


Şimdi Efes maçınıda kaybettikten veya kazandıktan sonra yine taraftar avutmak için,play-off havası edebiyatı yapıp umut dağıtacaklardır ama görünen köy kılavuz istemez,bizde güven bırakmadılar.Bu kadarınada dayanamayız.Bu kadronun yeri burası olmamalıydı..
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Murat Özyer'in görevine son versinler sezon başından beri Hüseyin'in yanına bir pivot daha bulamadı .Dee'de hala meded umuyor bu kadro Halil Üner'in elinde olsa bu yenilgiler alınsa kıyamet kopardı. Artık Murat Özyer'in takımda işi yok sezon sonuna kadar Cüneyt Erden ve Hüseyin Beşok takımı hazırlasın.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Artık GS iyice kendine gelmeli,iyice silkelenmeli.Artık sabrımız zorlanıyor.Her yenilgiden sonra bir dahaki maç dedim ama ilk yarıyı lider bitiren takım şimdi buralardaysa bu işte bir yanlışlık var demektir.Hadi Efes,TT gibi takımlara yenilebilirsin çünkü gayter iyi takımlar fakat OYAk gibi bir takıma yenilmek artık bu saatten sonra kabul edilemez.Artık önümüzdeki maçları kazanıp rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.Nerden nereye geldik ne kadar yazık :(
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Alışdık artık. Bahanelerimizde çok zaten ;

1) Bu kadroyla bu kadar !
2) Önemli olan play-off !
3) Dee çok kötü !
.....
.....
vb.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Boyle bir maglubiyet dusunmuyordum, defalarca one gecmemize ragmen olmadi...Yazik oldu walla ust siralardan koptuk...
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

futbol maçından geldik yani mutluyuz allah bütün futbolcularımızdan razı olsunlar ki maç seçmiyorlar..
artık bu takıma sene sonuna kadar destek vereceğiz şahsen selçuk maçınada efes maçına da gideceğim ve hiçbirşey olmamış gibi destek vereceğim.avazım çıktığt kadar bağrıcağım play-off da gerekirse ipekçidede bağrıcağım yapmadığımız iş değil :)
ya bu takımı bjk dan 30 sayı yediğimizde ataköyde 20 dakka şarkı söyleyerek içeri sokan taraftar nerede bu forumda
son sözlerim murat hocaya ve oyunculara: aklınızı başınıza toplayın ve bu takımı geçen senekinden daha başarılı yapın (yarı final de maç kazanalım)
yoksa sezon sonu hiçbiriniz galatasaray da kalamaz kalsa bile maça gidecek adam bulamaz inancımız size pamuk ipliğine bağlı maalesef ve bunu siz yaptınız
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Herkes biraz sakin olsa çok iyi olacak bence.Maçı seyreden seyretmeyen herkes yazmış kafasına göre. Aynı Telekom maçı faciası.Kimseye suçu atmayalım lütfen.Oyuncularımız elinden geleni yapmaya çalıştılar.Ama artık hepsi kopmuş.Neden mi? Nedeni açık, bunları yazarsam eminim tepki alırım.O yüzden biraz daha susuyorum.Bırakın artık her maçta birilerini günah keçisi yapıp birilerini, kahraman yapmayı.Şunu da söyleyeyim zaten gitmesini isteğiniz yabancılar var ama malesef kalmasını istedikleriniz de hepsi kaçacak!!! Aynen öyle bu takımdan kaçacaklar.Bunu nerden mi biliyorum ? Görünen köy kılavuz istemez.Bu kadar sorunlarla karşılaştıkları bir kulüb te kalmaları mucize.Araştırın nedenini belki bulursunuz.Kafasına göre yazıyor herkes o gelsin, şunu alalım.Hangi bütçeyle? Gereksiz tartışmalar var.Burası Türkiye, hakemlerin ve oyuncuların maçı satabildiği bir ülke.Hiçbirşey konuşulduğu kadar kolay değil.Maça gelmeyerek oyunculara tirip atmanın bir anlamı yok.Sonuçta onlar gidecek üzülen yine biz olacağız.Tabi herkes özgür istediğini yapmakta.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

pınar hanım bildiğiniz herşeyi yazın bizde bilelim aydınlalanalım belki haklısınız ama bence yazın çünkü sanki bazı dolaplar dönüyor havası yaratıyorsunuz katili gördüyseniz veya cesetlerin yerini biliyorsanız lütfen açıklayın..
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Yazınca tepki alıyorum.Ama var işte bir sürü şey dönüyor.Susmak zorundayım ama konuşmanın da sırası gelecek.Takım için zararlı olurmuşum.Zararı mı kaldı? Takımı bitirdiler sağolsunlar.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Pınar hanım burası özgür bi forum herkes istediği gibi fikrini belirtebilir bunada kimse laf edemez böyle üstü kapalı konuşamanında bi manası yok herkes bildiklerini düşündüklerini yaza bilmeli zaten bizide habersiz bırakmayın olanlardan varsa kulağınıza gelen bişeyler paylaşın bizde bilelim...
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Pınar hanım,gereksiz spekülasyon yapıp insanların kafasında istifham yaratıyorsunuz. Bildiğiniz birşey varsa yazın; yoksa susun!
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

Sadece maçı değil eğer çevrenizde olan biteni izleyen bir taraftarsanız birçok şeyi anlayabilirsiniz.Türk oyunucularla Amerikalı oyunucular arasındaki ilişkilere bakın, sanki aynı takımın oyuncuları değiller.Herhalde bu ilişkiyi kuracak kişi biz değiliz di mi? Bu kadar görünen bir tablo var ama yapılan hiçbirşey yok.Hiçbir iyileşme görülmediği gibi bir gerileme görülüyor.Takımın motivasyonu günden güne düşüyor.Böyle olunca tabi sorarsınız, Johensson neden ULEB te iyi oynamış, ya da Hite nasıl olmuşta iki maçta 25 sayının üstünde atmış.Nedeni çok açık, çünkü gitmek istiyorlar.Hite daha önce de bu sayıları ligde bulamaz mıydı? Bulurdu ama artık bence takmıyor bile.Çünkü onlara sahip çıkan sadece taraftar var o da biryerden sonra yeterli olmuyor malesef. Resmen guruplaşma olmuş gibi.Sürekli benchte, hocaya sinirlenen oyuncularımız oluyor.Her maçta.Birgün Hite, bir gün Gaines, bir gün Owens... Sürekli huzursuzluk hakim takımda.En önemli şey oyuncuların kafa olarak maça hazır olması.Böyle bir ortamda robot olmaları gerek ki hiçbirşeyi takmadan oynayacaklar.
 
Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78

yani?
öneriniz veya öngörünüz ?
kim gitmeli bize çabuk kelle verin sıkılmaya başladık :)
 

Üst