TBL 3. Hafta | Galatasaray CC 98 - 89 Erdemir (Ceza nedeniyle 0-20)

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Benzetme hem pek hoş kaçmamış,hemde pek rasyonel olmamış...Biraz göz tırmalıyor...
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Benzetmeyi düzeltecektir tahminimce. Rasyonellik konusunda ise beklediğim cevaptı zaten :)

Bir de Gaziyi kazanan Grand Ekinoks vardı, ilk piste çıktığında herkesi güldüren.
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Teşbihte hata olmaz arkadaşlar,ama düzeltmek gerekirse düzeltiriz.Ancak bildiğim kadarıyla grand ekinoks şampiyon bir safkandı Yalçın AKAĞAÇ binerdi diye biliyorum.

Sonradan kendisine gülenleri bayağı ağlatmıştı.
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

vah benim Galatasaray'ıma,vah ki hem de ne vah !!!

ligin bence düşme adayı takımlarından biri olan Erdemir karşısında zorla uzatmada alınan bir galibiyet bile bazı arkadaşların ümitlerini yeşertebiliyor...

sonunda şube yöneticilerinin vizyonsuzluğu ve çapsızlığı, bu forumdaki birçok kardeşimi de etkiledi ve küçücük şeylerden mutlu olarak yaşamayı öğrendiler. koskoca Galatasaray'ın düştüğü duruma bakıyorum da gerçekten üzülüyorum.

bu takımda elle tutulur oyuncular; Rancik,Washington,Wilkinson,Jasaitis ve Evren'dir. bunlar da 1-2 si dışında kesinlikle üstdüzey takımlarda oynayacak özelliklere sahip oyuncular değiller ama mevcut kadro içinde iş yapacak yetenekteler. saydığım 5 oyuncunun dışındaki oyuncuların hiçbiri Galatasaray formasını giyecek kalite ve yeterliliğe sahip değiller. kaldı ki bu 5 oyuncunun hepsini aynı anda oynatmamız da mümkün olamayacağına göre kadro yetersizliği gün gibi ortada...

normal sürede 78 sayı yemiş bir takımın savunmada iyi olduğunu söyleyenler de var ki buna verilecek cevap veya yapılacak yorum yoktur.

bu takım ne savunma yapabiliyor, ne de yeterince iyi hücum edebiliyor. kaldı ki bundan fazlasını beklemek insafsızlık olur bana göre...

önümüzdeki 4 maçta alınacak 1 galibiyet benim için sürpriz olacaktır. yüksek ihtimalle Fener ve Efes maçlarını çok farklı kaybederiz. Banvit ve Karşıyaka maçlarından alınacak yenilgiler son derece normal olup farklı yenilgiler de asla sürpriz olmayacaktır.

daha önceki mesajlarımdan birinde söylediğim gibi, bu kadro yapısı ve yönetim şekliyle hedef play-off... ilk 4'ü falan unutun...
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Ali Abi saygısızlık etmek istemem ama o düşmemeye oynayacak Erdemir şampiyonluğun 2 adayından biri olan fenerbahçe ülkeri de elinden kaçırmıştı.
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Yukarıda yazılan yorum benim yazdıklarıma eleştiri olmuş zannedersem.Amacım polemik yaratmak değil. Bu konu hakkındaki son mesajım.
Erdemir orta sınıf takımlar arasında en kaliteli kadrolardan birine sahip. Şu an ligin en formda 2-3 takımından biri. TR'nin asist kralı Hakan Köseoğlu, Ribaund kralı Leon Williams, en skorer oyunculardan Funk'ı elinde bulunduran bir takım nasıl küme düşer ?? Bir yolu var, Erdemir maddi krize girer, oyuncular paralarını alamaz o zaman.Erdemir Banvit'den de, Mersin'den de, Kepez'den,KSK'dan da daha iyi bir takım.Zaman ilerleyince herkes bunu görecek.
Geçen maç da hakem faktörüyle F.Ülker'e kaybettiler.Bunları sadece ben demiyorum, istediği yazarın yorumunu okuyabilir, hakem faktörüyle kaybedildiği hakkında da fenerli diye bilinen Kaan Kural'ın yazısında da var...
Maçı izleyenler ilk periyoddaki farkın suni olduğunu ve yenilen 78 sayının önemli bölümünün o periyodta yendiğini, 2. ve 3. periyodta ise yapılan savunmanın ne denli etkili olduğunu görmüştür.Bizim hücumlarımız 12-15 saniye arası sürdüğü ve Erdemir'inde bize uyduğu düşünülürse 78 sayı zaten makul rakam.Ayrıca TR'nin asist kralı ve Solomon, Kinsey, Ömer gibi savunmacıları geçen hafta sahadan silen Hakan Köseoğlu'nun istatistiklerine bir göz atılsın...
Şube yöneticilerin vizyonsuzluğu tamam, kimse onlara vizyon sahibi demiyor zaten, ama burada kimse GS'ı küme düşme adayı bir takım olarak göstermeye hakkı yok.Kaldıki bu takım geçen sene o iddalı takımdan daha iyi basketbol oynayan bir takım. Ayrıca Jasaitis, Rancik ve Wilkinson bu ligde Efes dahil her takımda oynar, geçen hafta yabancılara laf atanlar bu hafta da kafayı yerlilere taktı anlaşılan.
Takım her geçen gün iyiye gidiyor, kimse bu takımın şampiyon olacağı yönünde bir iddası yok ama ben bu takımın basketbolundan ilk kez bu maçta zevk aldım.Hücumda özellikle 2. periyotda doğruları yaptılar, iniş çıkışlar var ama 2 seneden beri ilk kez bu takım sayıların önemli bölümünü içeriden buldu.Basketbolun doğrularını yaptı ve geri dönüş harikaydı. Sıralama da 4 numaranın kadro olarak kağıt üstünde en önemli adayı biziz. İlk 5 de bitiririz ligi ama 3,4,5 hangisi olur onu bilemem.
Bu takım 4 maçtan 1 galibiyet alması demek, rakipleri göz önünde çok fazla büyültmek olur. Ne F.Ülker ne Banvit ne de KSK bizden daha iyi basketbol oynamıyor...Hele F.Ülker'in uzun savunması içler acısı bir durumda.
Bu arada bence transfer olacaksa "PG" öncelikli olmalı. D-Wash 1 numaradan daha çok 2 numara...
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Emrah bey çok güzel söylemiş. Herşeyden önce Erdemir takımını küçümsemek çok doğru değil. İyi oyuncuları var, geçen senenin üstüne bir şeyler koyabilirler.

Bizim doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Eksiklerimiz var mutlaka ama Wilkinson ve Jasaitis devreye girmeye başladı. Rancik çok sağlam ve karakterli bir oyuncu , geçen hafta ağır gripti, bu maçtada az süre almasının sebebi budur diye düşünüyorum. Haftalardır ribaund sorunu konuşuldu durdu, bu maçta ciddi bir üstünlük sağlamışız hem de leon williams ve kone gibi ribaund yönü güçlü oyunculara karşı. Hızlı uzunlarımız var ama bir kaç kez pick roll u savunamadık.

Şutlarda Murat Kaya kötü günündeydi, bazı pozisyonlarda topu fırlatması gerekti ama 1/7yi mazur görmek zor. Dwash çok hızlı ve inanılmaz sağ turnike atıyor. Fakat asist özelliği hakkaten zayıf. pas vermekte çok geç kalıyor çünkü ilk düşüncesi kendisinin şutu kullanması. Dwashten oyun kurmayı beklememek gerekiyor, bu görevi Can akın ve Evren Büker yapmalı. Muratın da saha görüşü daha iyi. Jasa şu an oyun bilgisiyle işi götürüyor, ritmini bulursa durudurulması zor bir güce dönüşecek. Onun bize bizim de ona ihtiyacımız var.

10 sayı farkı yakaladığımzda konsantrasyonumuzu kaybettik ve saçma sapan top kayıpları yaptık, erdemir de oyuna ortak oldu. burda iş Okan hocaya düşüyor.
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

1)kimse Galatasaray'ı küme düşme adayı olarak göstermiyor, mesajlar iyi okunsun. sadece takım olmasını istediğimiz yerde değil ve ne yazık ki senelerdir devam eden bir durum bu...

2)Galatasaray'ın an itibariyle durumu özellikle de önemli rakiplerimiz (olması gerekenler) gözönüne alınınca insanın içini acıtıyor. işin daha da acı tarafı bu sene düzelebilme şansı da yok gibi...

3)daha da kötü birşey söylemek gerekirse; Galatasaray taraftarı artık Erdemir takımını kendi sahamızda uzatmada yendiğimiz için mutlu ve geleceğe umutla bakıyor. ne de olsa 2.periyotta çok iyi top oynadık. eee zaten bize 1 periyot güzel oyun yeter de artar bile !!

4)bu arada Erdemir ligin en güçlü takımlarından biriymiş ama ben farkına varamamışım,kusura bakmayın...

5)en büyük rakiplerimiz (aslında rakiplerimiz falan değiller,onlar birbirleriyle yarış halinde) lig maçlarını Euroleague maçları arasında idman havasında oynuyor, biz bu halimizle mutluyuz. sahi, ne işimiz var bizim Euroleague'le falan,değil mi ya?

6)geçen sene play-off yarıfinalinde süpürüleceğimizi yazdığımda yine bir kısım forumdaş bana katılırken bir kısmı da kızmıştı. sonuç ne oldu? bu sene de ilk 4 hayal diyorum ama yine bazıları çok kızıyor. beraberce yaşanacak ve görülecek...

7)Wilkinson,Jasaitis ve Rancik kötü basketbolcular değiller elbette ama ancak bizim gibi çok önemli hedefleri olmayan takımlarda oynayabilirler. eğer Efes'te ve Fener'de oynayabilecek olsalar zaten oralarda olurlardı.

8.)taraftar mutlu ve umutluysa sorun yok, yani böyle başa böyle traş...
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

üstteki yazıya itafen tıraş da ı vardır traş diye yazılmaz

Erdemir maçını tekrar tekrar izledim bu takımdan ne olur diye bence bu takımdan cacık bile olmaz 3 oyuncu Galatasaray formasını giyecek nitelikte Okan bey murat oyuna pırasa doğrarken niye seyrediyor bari Evren'i alsana oyuna Fülker bizi değil 10 bin taraftar 100 bin taraftar olsak evimizde ezer arkadaşlar , yetti artık bir Beşok vardı Türk oyuncumuz onuda gönderdik sahamızda 20 sayı fark yediğimizde kim cevap verecek suçlu ne koçtur ne de oyuncular kapasite bu kadarsa olay budur
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Ali abi yerlilere Can'ı da ekleseydin keşke.

Vallaha geçen gün babam ile konuşurken ona bile söyledim. Bizim takımda yabancılar, Can ve Evren dışında takıma katkı yapacak oyuncu yok.
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Ali Abi'nin ne demek istediğini anlıyorum ve çok doğru bir yaklaşıma sahip olduğunu düşünüyorum.

Ahmet iyi oynamış, Mehmet iyi oynamış, hiç fark etmeyecek. Herhangi bir yapılanma söz konusu değil. Bütçe kısıtlıysa altyapıya yatırım yaparsınız, x sene sonrasını düşünüyoruz dersiniz. Antrenörünüzü ona göre seçer, iyi bir altyapı kurarsınız. Dolayısıyla geleceğe umutla bakmak için sebepler olur insanın elinde.

Bu yıl Jasaitis'in çok iyi bir sezon geçirdiğini varsayalım. Seneye bizde kalır mı? Washington ya da. Evren birkaç yıl içinde kendini geliştirir, şube de böyle yönetilmeye devam edilirse, Efes'e Fener'e gitmesine şaşırır mısınız?

Geçen yılki takımla hiç karşılaştırma yapmayalım bence. Murat Özyer'in o bütçeyle öyle bir kadro kurup bir sezon sonra,Telekom gibi ortalama üstü bütçeye sahip bir takıma antrenör olması şaşılacak bir şey. Milojevic, Gurovic basketbolu bıraktı, Zizic'in kariyeri serbest düşüşte, Strickland gibi bir transfer. O kadar kötü bir Galatasaray görmeyiz kolay kolay bir daha. Yetenekli; ama çok yumuşak, mental açıdan çok çok zayıf bir takımdı.
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Ali abi yerlilere Can'ı da ekleseydin keşke.

Vallaha geçen gün babam ile konuşurken ona bile söyledim. Bizim takımda yabancılar, Can ve Evren dışında takıma katkı yapacak oyuncu yok.

Nilaycım,

aslında haklısın, Can da basketbolcu olarak iyi bir kumaşa sahip ama Washington,Evren gibi oyuncular varken bu takımda 3-5 dakikadan fazla süre alabileceğini sanmıyorum ve dolayısıyla bu kadar az süre içinde vereceği katkı çok sınırlı olacaktır.

bu arada Emre neye dikkat çekmek istediğimi anlamış. her sene silbaştan kadro kurarak, 3-5 tane vasat yabancı getirerek, hiçbir şekilde kurumsallaşamazsınız ve başarıyı yakalamanız mümkün değil...

en önemli rakiplerimizin (aslında değiller) senelerdir neler yaptığını,nasıl bir transfer politikası izlediğini, nasıl bir yapılanma içinde olduklarını ve ligde nasıl bir hegemonya kurduklarını görmezden gelerek, sadece 5-10 dakikalık basketbolu beğenip umut tacirliği yaparak biryerlere gelebilme şansımız maalesef yok...

istikrarlı olarak birkaç senedir takımda tuttuğumuz Türk oyunculara bir bakın lütfen:Murat Kaya,Cemal Nalga,Polat Kocaoğlu,Tufan Ersöz... bu oyuncuların da hala burada olma sebepleri müşterilerinin olmaması ve yeteneklerinin son derece kısıtlı olması değil de nedir?

benim kızgınlığım bu zihniyete ve hala bu zihniyete destek veren kişileredir...
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Ali Alpar' Alıntı:
[quote="Nilay KIZILOK":33sj8x3b]Ali abi yerlilere Can'ı da ekleseydin keşke.

Vallaha geçen gün babam ile konuşurken ona bile söyledim. Bizim takımda yabancılar, Can ve Evren dışında takıma katkı yapacak oyuncu yok.

Nilaycım,

aslında haklısın, Can da basketbolcu olarak iyi bir kumaşa sahip ama Washington,Evren gibi oyuncular varken bu takımda 3-5 dakikadan fazla süre alabileceğini sanmıyorum ve dolayısıyla bu kadar az süre içinde vereceği katkı çok sınırlı olacaktır.

bu arada Emre neye dikkat çekmek istediğimi anlamış. her sene silbaştan kadro kurarak, 3-5 tane vasat yabancı getirerek, hiçbir şekilde kurumsallaşamazsınız ve başarıyı yakalamanız mümkün değil...

en önemli rakiplerimizin (aslında değiller) senelerdir neler yaptığını,nasıl bir transfer politikası izlediğini, nasıl bir yapılanma içinde olduklarını ve ligde nasıl bir hegemonya kurduklarını görmezden gelerek, sadece 5-10 dakikalık basketbolu beğenip umut tacirliği yaparak biryerlere gelebilme şansımız maalesef yok...

istikrarlı olarak birkaç senedir takımda tuttuğumuz Türk oyunculara bir bakın lütfen:Murat Kaya,Cemal Nalga,Polat Kocaoğlu,Tufan Ersöz... bu oyuncuların da hala burada olma sebepleri müşterilerinin olmaması ve yeteneklerinin son derece kısıtlı olması değil de nedir?

benim kızgınlığım bu zihniyete ve hala bu zihniyete destek veren kişileredir...[/quote:33sj8x3b]


yapma abi tufan hakkında fikrine katılmıyorum...
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Ünsal kardeşimin yardımını,rica ediyorum.Galatasaray basketbol takımında bulunan yabancı oyuncuların,Türkiye'deki temsil hakları hangi menejerlik şirketinde.Bunu yazabilirmisin?yerlilerden bildiklerini yazarmısın?bu oyuncuları kulübe kim aldırmış çok merak ediyorum.
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Emrah Bakın' Alıntı:
.
Erdemir orta sınıf takımlar arasında en kaliteli kadrolardan birine sahip. Şu an ligin en formda 2-3 takımından biri.
Yukarıdaki yazı dikkatlice okunsun lütfen, kimse Erdemir'e şampiyonluk adayı demiyor.Ama küme düşme adayı olarak gösterilmesi komik.Bu yorumu yapan ya basketboldan anlamıyordur ya da abartarak, amacı sadece takımı yerin dibine sokmak olan bilinçli şekilde yapılmış bir yorumlardan biridir.
Yazılanlar bir kez daha iyice okunsun, hiçkimse "GS'a muhteşem oynuyor, harika savunma yapıyor, müthiş hücum ediyor" demiyor.
Kimse geleceğe toz pembe bakmıyor ama dünkü oyundan sonra da umutsuz da olmayan bir kesim var. Kimse sen "neden bu takımdan umutlusun diye ne bana ne de başkasına diyemez". Öncelikle bu böyle bilinsin. Oynayanlar GS'lı basketbolcular, başarılı olsalarda olmasalarda sonuna kadar desteğe devam.
Gerçi bu takımın başarısı asla takdir edilmeyecek, F.Ülkeri yenersek taraftarın gazına geldiler olacak, Uleb de başarılı olsak, şans,gruplar zayıftı denecek...BAŞARIYA kılıf şimdiden hazır
Kendi sahamızda mı oynadık ??? Deplasmanda oynasak daha fazla taraftarımız olurdu...
Rancik Benetton'da oynadı..Benetton'un hedefi falan yok tabi...
Jasaitis Badalona da, Maccabi de oynadı, o takımların hedefi filan yok.Hele Maccabi mi, Avrupa'da o takımın adını duyan var mı ??? Neden tutunamadı diye bir cevap gelmesin, tutunsaydı yeni Siskauskas olurdu, bizde demiycem Türkiye'de işi ne ??
Wilkinson, Yunanistan'ın en iyi üçüncü takımı Aris de oynadı, O çok övülen F.Ülker uzunlarını iki maçta da perişan etti.
Geçen sene o takım yine süpürülmezdi, hatalı transferler, koçların saçma seçimleri, takımı sokak basketbolu oynanan bir takıma çevirdi. F.Ülker maçında o takım neler yapabileceğini ortaya koymuştu, o kadroya yazık oldu...
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Emrah Bakın' Alıntı:
[quote="Emrah Bakın":wibiibpn].
Erdemir orta sınıf takımlar arasında en kaliteli kadrolardan birine sahip. Şu an ligin en formda 2-3 takımından biri.
Yukarıdaki yazı dikkatlice okunsun lütfen, kimse Erdemir'e şampiyonluk adayı demiyor.Ama küme düşme adayı olarak gösterilmesi komik.Bu yorumu yapan ya basketboldan anlamıyordur ya da abartarak, amacı sadece takımı yerin dibine sokmak olan bilinçli şekilde yapılmış bir yorumlardan biridir.
Yazılanlar bir kez daha iyice okunsun, hiçkimse "GS'a muhteşem oynuyor, harika savunma yapıyor, müthiş hücum ediyor" demiyor.
Kimse geleceğe toz pembe bakmıyor ama dünkü oyundan sonra da umutsuz da olmayan bir kesim var. Kimse sen "neden bu takımdan umutlusun diye ne bana ne de başkasına diyemez". Öncelikle bu böyle bilinsin. Oynayanlar GS'lı basketbolcular, başarılı olsalarda olmasalarda sonuna kadar desteğe devam.
Gerçi bu takımın başarısı asla takdir edilmeyecek, F.Ülkeri yenersek taraftarın gazına geldiler olacak, Uleb de başarılı olsak, şans,gruplar zayıftı denecek...BAŞARIYA kılıf şimdiden hazır
Kendi sahamızda mı oynadık ??? Deplasmanda oynasak daha fazla taraftarımız olurdu...
Rancik Benetton'da oynadı..Benetton'un hedefi falan yok tabi...
Jasaitis Badalona da, Maccabi de oynadı, o takımların hedefi filan yok.Hele Maccabi mi, Avrupa'da o takımın adını duyan var mı ??? Neden tutunamadı diye bir cevap gelmesin, tutunsaydı yeni Siskauskas olurdu, bizde demiycem Türkiye'de işi ne ??
Wilkinson, Yunanistan'ın en iyi üçüncü takımı Aris de oynadı, O çok övülen F.Ülker uzunlarını iki maçta da perişan etti.
Geçen sene o takım yine süpürülmezdi, hatalı transferler, koçların saçma seçimleri, takımı sokak basketbolu oynanan bir takıma çevirdi. F.Ülker maçında o takım neler yapabileceğini ortaya koymuştu, o kadroya yazık oldu...[/quote:wibiibpn]


Emrah bey biz oyuncuların hedefi yok demedik.Takımın bir hedefi yok dedik.Ortada yanlış bir anlaşılma var,sizce bizim bu sene ki! hedefiz ne?şampiyonlukmu?sizce bu kadro ile böyle bir hedef belirtirseniz kargalar bile malum yerleriyle güler.İlk dört içinse yine kodro onun içinde yeterli değil.Playoff oynamak ise sizle hem fikirim bizim büyük hedeflerimz varmış.

Bir oyuncuyu 2veya3 sene evvel oynadığı bir maçla değerlendirmek ne kadar doğru.

Kısaca başka bir karşılaştırma daha doğru.
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Mithat Bey ben daha önce de yazdım...
Bizim öncelikle 1, daha sonra 5 numaraya ihtiyacımız var...Bu iki ihtiyaç bu kadar ön plandayken şampiyon olucağız hiç bir yerde demedim, demem de komik olur.
Bu seneki transfer politikasını bende anlamadım.Geçen hafta Kepez maçından sonra kısaca yazmıştım.Sorun oyuncuların kalitesinde değil, yanlış parçalarla bir yap boz yapılmasında.İlk kez bu maçta bu yap boz parçalarıyla iyi bir şeyler çıkabileceğinin bir ışığını gördüm, onu paylaştım sadece.
Sonra bir baktım benim cümlelerim kullanılarak vay efendim küme düşme adayını yendik diye geleceğe umut dolu bakıyormuş...
Şampiyonluk için ne kadar yetersiz ise 4.'lük için kağıt üzerindeki favori biziz.Kadromuz BJK'tan da, Kepez'den de, Banvit'den de iyi.Ha bu demek değildir kesin 4. oluruz, ama 5.likten de az bir derece elde etmeyiz.(normal şartlar altında)
Wilkinson'ı 1-2 maçla değerlendirmiyorum. Aris'li taraftarların Wilkinson gittikten sonra düzenlediği dönsün diye kampayanlar var. Dediğim gibi yabancılarımız hedefsizliğimizle bağdaşmayacak kadar kaliteli ama bir hedefin konmaması herkes gibi beni de rahatsız ediyor, eminim oyuncuları da.
Mesela ben Okan Çevik'den şunu beklerdim.Hedefimiz Uleb'i almak gibi.Bunu zamanında Ergin Ataman da yapmıştı, İtalya da kargalar gülmüştü ona ama o Sieana efsanesini başlatan kişi olarak tarihe geçti.Açıkcası o zaman için vasat sayılabilecek bir kadro ile.(Kimse o zaman Thornton'u tanımıyordu, Alpay Öztaş önemli süreler alıyordu)
Yönetimi ne kadar şubeyi yönetişlerini beğenmesemde oyuncuların saha içindeki mücadelesini takdir ediyorum.Ne yani, yönetim hedef göstermedi diye takımı desteklemeyelim mi ? Galibiyetlerde iyi kötü eleştiri yapmayalım mı ? İyi oynadıkları zamanlar alkışlamayalım mı ?
Kabul etsek ya da edemesek elimizdeki kadro bu. Bu takım şampiyon olamayacak biliyorum ama beklentilerin de çok üzerine çıkacak.Bize güzel heyecanlar yaşatacaklar, ben buna inanıyorum, şampiyon olmayacağımızı bilsem de ben bu sene havlu atmadım, eminim sizlerde öyle.
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Mithat Duran' Alıntı:
Ünsal kardeşimin yardımını,rica ediyorum.Galatasaray basketbol takımında bulunan yabancı oyuncuların,Türkiye'deki temsil hakları hangi menejerlik şirketinde.Bunu yazabilirmisin?yerlilerden bildiklerini yazarmısın?bu oyuncuları kulübe kim aldırmış çok merak ediyorum.

Öyle özel bir yönelim yok. Türkiyedeki en güçlü 3-4 menajerlik şirketi paylaşıyor; kadronun tamamını...
 
Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89

Ünsal Y.' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":21o92jn7]Ünsal kardeşimin yardımını,rica ediyorum.Galatasaray basketbol takımında bulunan yabancı oyuncuların,Türkiye'deki temsil hakları hangi menejerlik şirketinde.Bunu yazabilirmisin?yerlilerden bildiklerini yazarmısın?bu oyuncuları kulübe kim aldırmış çok merak ediyorum.

Öyle özel bir yönelim yok. Türkiyedeki en güçlü 3-4 menajerlik şirketi paylaşıyor; kadronun tamamını...[/quote:21o92jn7]


Ünsal bunların içinde Kart ailesine ait oyuncu varmı varsa isimlerini yazarmısın.
 

Üst