Re: Galatasaray'ımız: 98 - Erdemir: 89
Benzetme hem pek hoş kaçmamış,hemde pek rasyonel olmamış...Biraz göz tırmalıyor...
Benzetme hem pek hoş kaçmamış,hemde pek rasyonel olmamış...Biraz göz tırmalıyor...
Nilay KIZILOK' Alıntı:Ali abi yerlilere Can'ı da ekleseydin keşke.
Vallaha geçen gün babam ile konuşurken ona bile söyledim. Bizim takımda yabancılar, Can ve Evren dışında takıma katkı yapacak oyuncu yok.
Ali Alpar' Alıntı:[quote="Nilay KIZILOK":33sj8x3b]Ali abi yerlilere Can'ı da ekleseydin keşke.
Vallaha geçen gün babam ile konuşurken ona bile söyledim. Bizim takımda yabancılar, Can ve Evren dışında takıma katkı yapacak oyuncu yok.
Yukarıdaki yazı dikkatlice okunsun lütfen, kimse Erdemir'e şampiyonluk adayı demiyor.Ama küme düşme adayı olarak gösterilmesi komik.Bu yorumu yapan ya basketboldan anlamıyordur ya da abartarak, amacı sadece takımı yerin dibine sokmak olan bilinçli şekilde yapılmış bir yorumlardan biridir.Emrah Bakın' Alıntı:.
Erdemir orta sınıf takımlar arasında en kaliteli kadrolardan birine sahip. Şu an ligin en formda 2-3 takımından biri.
Yukarıdaki yazı dikkatlice okunsun lütfen, kimse Erdemir'e şampiyonluk adayı demiyor.Ama küme düşme adayı olarak gösterilmesi komik.Bu yorumu yapan ya basketboldan anlamıyordur ya da abartarak, amacı sadece takımı yerin dibine sokmak olan bilinçli şekilde yapılmış bir yorumlardan biridir.Emrah Bakın' Alıntı:[quote="Emrah Bakın":wibiibpn].
Erdemir orta sınıf takımlar arasında en kaliteli kadrolardan birine sahip. Şu an ligin en formda 2-3 takımından biri.
Mithat Duran' Alıntı:Ünsal kardeşimin yardımını,rica ediyorum.Galatasaray basketbol takımında bulunan yabancı oyuncuların,Türkiye'deki temsil hakları hangi menejerlik şirketinde.Bunu yazabilirmisin?yerlilerden bildiklerini yazarmısın?bu oyuncuları kulübe kim aldırmış çok merak ediyorum.
Ünsal Y.' Alıntı:[quote="Mithat Duran":21o92jn7]Ünsal kardeşimin yardımını,rica ediyorum.Galatasaray basketbol takımında bulunan yabancı oyuncuların,Türkiye'deki temsil hakları hangi menejerlik şirketinde.Bunu yazabilirmisin?yerlilerden bildiklerini yazarmısın?bu oyuncuları kulübe kim aldırmış çok merak ediyorum.