Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Emrah Bakın' Alıntı:Mithat Bey ben daha önce de yazdım...
Bizim öncelikle 1, daha sonra 5 numaraya ihtiyacımız var...Bu iki ihtiyaç bu kadar ön plandayken şampiyon olucağız hiç bir yerde demedim, demem de komik olur.
Bu seneki transfer politikasını bende anlamadım.Geçen hafta Kepez maçından sonra kısaca yazmıştım.Sorun oyuncuların kalitesinde değil, yanlış parçalarla bir yap boz yapılmasında.İlk kez bu maçta bu yap boz parçalarıyla iyi bir şeyler çıkabileceğinin bir ışığını gördüm, onu paylaştım sadece.
Sonra bir baktım benim cümlelerim kullanılarak vay efendim küme düşme adayını yendik diye geleceğe umut dolu bakıyormuş...
Şampiyonluk için ne kadar yetersiz ise 4.'lük için kağıt üzerindeki favori biziz.Kadromuz BJK'tan da, Kepez'den de, Banvit'den de iyi.Ha bu demek değildir kesin 4. oluruz, ama 5.likten de az bir derece elde etmeyiz.(normal şartlar altında)
Wilkinson'ı 1-2 maçla değerlendirmiyorum. Aris'li taraftarların Wilkinson gittikten sonra düzenlediği dönsün diye kampayanlar var. Dediğim gibi yabancılarımız hedefsizliğimizle bağdaşmayacak kadar kaliteli ama bir hedefin konmaması herkes gibi beni de rahatsız ediyor, eminim oyuncuları da.
Mesela ben Okan Çevik'den şunu beklerdim.Hedefimiz Uleb'i almak gibi.Bunu zamanında Ergin Ataman da yapmıştı, İtalya da kargalar gülmüştü ona ama o Sieana efsanesini başlatan kişi olarak tarihe geçti.Açıkcası o zaman için vasat sayılabilecek bir kadro ile.(Kimse o zaman Thornton'u tanımıyordu, Alpay Öztaş önemli süreler alıyordu)
Yönetimi ne kadar şubeyi yönetişlerini beğenmesemde oyuncuların saha içindeki mücadelesini takdir ediyorum.Ne yani, yönetim hedef göstermedi diye takımı desteklemeyelim mi ? Galibiyetlerde iyi kötü eleştiri yapmayalım mı ? İyi oynadıkları zamanlar alkışlamayalım mı ?
Kabul etsek ya da edemesek elimizdeki kadro bu. Bu takım şampiyon olamayacak biliyorum ama beklentilerin de çok üzerine çıkacak.Bize güzel heyecanlar yaşatacaklar, ben buna inanıyorum, şampiyon olmayacağımızı bilsem de ben bu sene havlu atmadım, eminim sizlerde öyle.
Ünsal Y.' Alıntı:Evet; o 3-4 güçlü menajerlik şirketinden biri de onlarınki doğal oalrak. 3 veya 4 oyuncuları var yanlış hatırlamıyorsam.
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Ünsal Y.":3qz7schh]Evet; o 3-4 güçlü menajerlik şirketinden biri de onlarınki doğal oalrak. 3 veya 4 oyuncuları var yanlış hatırlamıyorsam.
Yukarıdaki yazı dikkatlice okunsun lütfen, kimse Erdemir'e şampiyonluk adayı demiyor.Ama küme düşme adayı olarak gösterilmesi komik.Bu yorumu yapan ya basketboldan anlamıyordur ya da abartarak, amacı sadece takımı yerin dibine sokmak olan bilinçli şekilde yapılmış bir yorumlardan biridir.Emrah Bakın' Alıntı:[quote="Emrah Bakın":2yzw0xe5].
Erdemir orta sınıf takımlar arasında en kaliteli kadrolardan birine sahip. Şu an ligin en formda 2-3 takımından biri.
-neden? siz soru sorulamayacak ulu bir kişilik misiniz? veya sorulanları yanıtlayamayacak kadar bilgisiz misiniz? veya uygarca tartışamayacak kadar medeniyetten uzak mısınız? böyle biri olmadığınızı tahmin ediyorum.Emrah Bakın' Alıntı:Kimse sen "neden bu takımdan umutlusun diye ne bana ne de başkasına diyemez".
Emrah Bakın' Alıntı:Aynen öyle ne benim ne de başkasının yazılarına o derece dalga geçer bir üslubla yaklaşamazsınız, gerçi yaklaşırsan da umrumda değil, kendini bu tür mesajlarla küçültende sensin.
Emrah Bakın' Alıntı:Şu ana kadar hiçkimseye benden daha çok Galatasaraylısın ya da daha azsın demedim, dedim ya kurnazca konuyu başka yere çekiyorsun.Tartışıcaksan takımın durumunu tartışalım bu tür saçma sapan konuları değil.
Emrah Bakın' Alıntı:Kendi düşüncelerinizi bana doğru fırlatıyorsunuz, yoksa burada mesajı yazıp çekip gidecektim.Benim düşüncem budur beğensende beğenmesemde
Emrah Bakın' Alıntı:F.Ülker'in Greer ve Giricek dışındaki hangi yabancısı üst düzey ? Giricek taraftarının en nefret ettiği yabancı.Solomon'da gidiyor zaten.Yıllardır patlama yapacak denilen Predzic mi iyi ? Bizim üç yabancı F.Ülkerde olsaydı bu sene en büyük F4 adaylarından biriydi.
Mithat Duran' Alıntı:[
Dediğim gibi bir yanlış anlaşılma var !Bakın bu kadroda un var sirke var,yağ var,meyva var,biber var,şeker var,yani hepsi var ancak bunların hepsinden,ortaya bir yemek yapılması isteniyor,ancak bunlardan karışımından,yemek olmaz.Benzetme güzel olmuş, aynen katılıyorum...
Ama bir yemek çıkacak mı? bende kadroya bakıp zor diyorum, ama bakıp bekleyip görmek lazım.Zaten başka şansımız da bu saatten sonra yok...
Emrah Bakın' Alıntı:Benim seninle uğraşacak vaktim yok kusura bakma...
......
Son olarak saygı gösterip siz dediğim için de özür dilerim, haketmemişsin...