Her ne olursa olsun açıklaması olmayan bir mağlubiyet.Çok kötü oldu bu..
Katılmıyorum.Cünkü bence olinin feneri ve banviti yenemiyecegini hem federasyon hemde kamuoyu biliyor.Bir tek biz ve beşiktaş yenebilir.Onun için eger biz olinle eslessek hakemler tarafından galibiyetlerimiz engellenebilirdi.oysa şimdi bjk ile karsılastıgımızdan hakemler tarafsız olacaktır.belki şu anda avantaj sağlamış gibi duruyoruz ama bence aslında hiç de öyle değil...
beşiktaş olin'den kat ve kat tehlikeli bir takım, fener'i deplasmanda yendiler ve playoff olunca burda bize oynadığı gibi oynamayacaktır beşiktaş...
diyelim beşiktaş'ı geçtik, edirne'de maç kazanmak zor bandırma'da kolay mı? boşu boşuna saha avantajını verdik!
ayrıca ligi 2.bitirmek varken niye 3.bitiresin ki...
açıkcası ben çok üzüldüm!
Sporx'in başlığına bakın. http://www.sporx.com/basketbol/tbl/g-saraydan-stratejik-maglubiyetSXHBQ232694SXQ
Nerenizle izliyorsunuz ?
neden böyle düşünüyorsun?
belki şu anda avantaj sağlamış gibi duruyoruz ama bence aslında hiç de öyle değil...
beşiktaş olin'den kat ve kat tehlikeli bir takım, fener'i deplasmanda yendiler ve playoff olunca burda bize oynadığı gibi oynamayacaktır beşiktaş...
diyelim beşiktaş'ı geçtik, edirne'de maç kazanmak zor bandırma'da kolay mı? boşu boşuna saha avantajını verdik!
ayrıca ligi 2.bitirmek varken niye 3.bitiresin ki...
açıkcası ben çok üzüldüm!
G.Saray'dan stratejik mağlubiyet!
TBL'de normal sezonun son karşılaşmasında Galatasaray Cafe Crown, kendi sahasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 92-86 mağlup oldu. Lig bitiminde Olin Edirne ile play-off'ta eşleşmek istemeyen sarı kırmızılılar bu mağlubiyetle play-off serisine 1-0 önde başlayacağı Beşiktaş'ı beklemeye başladı.
Sporx.
%100 katılıyorum.
Herşeye inanıyor musun sen ? Macı satmadı kardeşim takım renkdaşlarına mı güveneceksin yoksa medyaya mı ?
Oktay Hoca geçenlerde de böyle bir demeç verdi
buralardan kaçmak lazım gibisinden
ben kalacağına inanmıyorum.