TBL 30. Hafta | Galatasaray CC 86 - 92 Antalya BŞB

yahu boşa tartışmanın alemi yok,biraz mantıklı düşünelim 1-0 geride olduğun bir seriye mi başlamak istersin yoksa 1-0 önde olduğun bir seriye mi?

hem daha az yorulacağız,gerisini boşverin bundan sonra artık toparlanma vakti,inş çok yorulmadan takım finale gelir...

belki şu anda avantaj sağlamış gibi duruyoruz ama bence aslında hiç de öyle değil...
beşiktaş olin'den kat ve kat tehlikeli bir takım, fener'i deplasmanda yendiler ve playoff olunca burda bize oynadığı gibi oynamayacaktır beşiktaş...
diyelim beşiktaş'ı geçtik, edirne'de maç kazanmak zor bandırma'da kolay mı? boşu boşuna saha avantajını verdik!
ayrıca ligi 2.bitirmek varken niye 3.bitiresin ki...
açıkcası ben çok üzüldüm!
Katılmıyorum.Cünkü bence olinin feneri ve banviti yenemiyecegini hem federasyon hemde kamuoyu biliyor.Bir tek biz ve beşiktaş yenebilir.Onun için eger biz olinle eslessek hakemler tarafından galibiyetlerimiz engellenebilirdi.oysa şimdi bjk ile karsılastıgımızdan hakemler tarafsız olacaktır.

Rancik bütün sezondur böyle ama Shipp değil unutmamalıyız.Takımın ribaund yükünü yine üstlendi.Bu mac kötüydü.Ama onu takımda göndermek saçmalık olur ..

Yapacak birşey yok takımımız elinden geleni yapmıştır Anttalya rüyasında bile zor göreceği yüzdeyle oynadı el üstünden üçlükler soktu her atış girdi. Galatasaray tüm mücadelesini ortaya koymuştur. Takımımızın bugün galip gelip ligi 2. bitirmesini isterdik ama olsun sağlık olsun.
ama kimse çıkıp bu maçı verdi takım demesin büyük saygısızlık olur. basketbolada ihanet olur

Üzüldüğüm nokta tuhaf takımlar bize karşı anormal şutlar sokuyor.Eurocupta Pepsi Caserta ve Estudiantes maçlarınıda unutamıyorum.Şimdide Antalya.:(

maçın tamamını izleyemedim ama 92 sayının bizim için ne olursa olsun açıklaması olamaz. gücünü savunmadan alan bir takım olarak, rakip ne attıysa girdi diyerek bu maçı bir kenara koyamayız. istesek de istemesek de bir seçimde bulunduk sanırım. bende pek çok kişi gibi olin ile eşleşmeyi istiyordum ama artık playofftayız ve arkaya dönüp bakmaya gerek yok. yeni bir yola giriyoruz takım olarak. desteğimizin artarak devam etmesi gerek takımımıza. antalyada sene başından beri çok dar rotasyon ile düşecekler ,kaybedecekler diye diye playoff'a kapağı attı. büyük bir tebriği hakkettiler bana kalırsa. onlara da bol şanslar playoff aşamasında.

mert kardeşim,
senin söylediğin mantıkla, olin banviti yenemiyor ama bizi yeniyor...
o zaman burdan banvit'in bizden daha önde bir takım olduğu görüşü çıkıyor değil mi?
o zaman niye onlara saha avantajını verdik?

sporx saçmalamış.Bazı oyuncularımız ligi bitirmiş,playy offları bekliyorlarmış gibi oynadılar,rakipde ne atsa soktu.Sonuçta maçı kaybettik,bu kadar basit.

benim bildigim kadarıyla euroleague elemesi banvitin oldu ancak biz sampiyon olursak bir hakkımız olucak yanlis biliyor olabilirim...

belki şu anda avantaj sağlamış gibi duruyoruz ama bence aslında hiç de öyle değil...
beşiktaş olin'den kat ve kat tehlikeli bir takım, fener'i deplasmanda yendiler ve playoff olunca burda bize oynadığı gibi oynamayacaktır beşiktaş...
diyelim beşiktaş'ı geçtik, edirne'de maç kazanmak zor bandırma'da kolay mı? boşu boşuna saha avantajını verdik!
ayrıca ligi 2.bitirmek varken niye 3.bitiresin ki...
açıkcası ben çok üzüldüm!

sana katılıyorum tamamen aynı fikirdeyim. olinle eşleşmemek için yenilmek küçük düşünmektir. yarı fianlde banvitle deplasmanda maç almak kesinlikle daha zor biz finali hedefliyorsak banviti değil olini deplasmanda yenmek daha kolay. maçtan yeni geldim ve bayağı sinirlendim 6 kişilik rotasyonu olan uzunu olmayan takımdan 92 sayı yedik bunun açıklaması olamaz. lucksa andric 1 maç oynayıp 10 maç yatmak için mi alındı bu takıma ne ruhsuz bir oyuncu ya.shumpert inanılmaz şutlar kaçırdı. savunma desen kimse yapmadı. ben edirne olinden maç kaybediyor diye laf attığım için özür diliyorum onlardan bir farkımız kalmadı. karşıyakaya yenilmesi mi normal olinin yoksa bizim antalyadan 92 yememiz mi? ayrıca eurolig için bileti banvite verdik helal olsun son maçla her şey berbat oldu.

G.Saray'dan stratejik mağlubiyet!

TBL'de normal sezonun son karşılaşmasında Galatasaray Cafe Crown, kendi sahasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 92-86 mağlup oldu. Lig bitiminde Olin Edirne ile play-off'ta eşleşmek istemeyen sarı kırmızılılar bu mağlubiyetle play-off serisine 1-0 önde başlayacağı Beşiktaş'ı beklemeye başladı.

Sporx.

%100 katılıyorum.

Galatasaray maç vermez biraz olsun basketboldan anlayan varsa bu maçta olağan sonuç olduğunu görür

Oktay Hoca geçenlerde de böyle bir demeç verdi
buralardan kaçmak lazım gibisinden
ben kalacağına inanmıyorum.

Ben böyle şeylere yenilerek,rakiplerinin ekmeğine yağ süreceğine inanmıyorum..Böyle şeylere pabuç bırakarak gidebilecek bir karaktere(zayıf karaktere) sahip olduğuna inanmıyorum.

Geçen hafta verdiği röportajın duygusallıkla verildiğini düşünüyorum.Böyle basit oyunlara,federasyonun yanlılığına bırakıp giderek değil daha çok hırslanarak reaksiyon vereceğini düşünüyorum..Bu tabi ki benim kendi fikrim.Sahadaki koç ben olsaydım daha çok hırslanırdım.