TBL 30. Hafta | Galatasaray CC 86 - 92 Antalya BŞB

su maci izleyen zaten macin verilmedigini anlar. adamlar inanilmaz sutlar soktu.

ben maçta idim ve adamların uzununu kimse savunmadı 22 numarayı 34 sayı attı. attığı 3lükler hep boştu madem adam iyi 3lük atıyor tutacaksın adamı. ayrıca bu sezon hangi takımdan 92 sayı yedik? 92 az mı ya nba maçlarında atılıyor. savunma takımıyız biz bu hiç olmadı

Hala bilerek yenildik diyen var. Allah akıl fikir versin ne diyim? Nerenizle ilzediniz maçı anlamıyorum. Böyle şut sokan takımı kim yenebilir? Ayrıca Olin deplasmanı mı daha zor yoksa Banvit mi? ALLAH AŞKINA aklınızı başına devrişirin okudukça deli oluyorum burada!!!!

mert kardeşim,
senin söylediğin mantıkla, olin banviti yenemiyor ama bizi yeniyor...
o zaman burdan banvit'in bizden daha önde bir takım olduğu görüşü çıkıyor değil mi?
o zaman niye onlara saha avantajını verdik?
Ben banvitin bizden önde oldugunu söylemiyorum.Evet olinde banviti yenebiliyor.hatta 84-70 mı öyle bir sonucla yenmişti.ama saha avantajı banvitte.olin-banvit serisi 0-0 ile seri baslayacak.Üstelik play-off da zayıf takım ile güclü takım arasınadi fark kendini daha da belli eder.Biz olini yine gecerdik ama benim endisem olin degil hakemler... ve o hakemlerin banvitin turu gecmesi için elinden geleni yapcagını iddaa ediyorum.Tabiki dolaylı olarakda yarı finaldeki olası banvit eslesmesinde en büyük rakibimizi hakemler olarak görüyorum.

maç 84-80iken shipp inanılmaz bir sayı kaçırdı umarım bilerek değildir. andric ve rancik gibi istikrarsız oyuncularla başarı zor. andric sahada ruh gibi dolanıyor kaç maçtır. adam 10 maç yatıyor 1 maç oynuyor.

Hala bilerek yenildik diyen var. Allah akıl fikir versin ne diyim? Nerenizle ilzediniz maçı anlamıyorum. Böyle şut sokan takımı kim yenebilir? Ayrıca Olin deplasmanı mı daha zor yoksa Banvit mi? ALLAH AŞKINA aklınızı başına devrişirin okudukça deli oluyorum burada!!!!

biz haftalardır oline laf atıyoruz maçlarını izlemeden değil mi? ben ne edirneliyim ne olinli nefret ediyorum. ama tarafsız düşünürsek adamla da bize laf atmakta haklı şu an onların yenildiği takımlar bizim yenildiğimizden çok daha güçlü üstelik. kendi sahamızda antalyadan 92 yemeyi nasıl açıklayacaz.

euroleaguede eleme icin bilgi verirmisiniz banvit 2ci oldu efes ve fbden sonra en basarili takım euroleagu 1 eleme oynar diyorlar bu en basarili lig icinmi yoksa playoffta efes ve fenerden sonra gelen takımmı ?=Ayrıca Euroleague bizi kadromuz için cagıracagını dusunmuyorum...

Eser Abi'nin dediklerine %100 katılıyorum. Maç satma gibi bir şey olamaz, ama performans açısından durum çok sıkıntılı. Adamlar 11/25 üçlük atmış ve ikilikleri %60 düzeyinde. Biz de çok kötü atmamışız.

Eğer 2. olana Euroleague ön eleme hakkı veriliyorsa, sezon boyunca aldığımız en kötü yenilgi bu olacaktır.

http://tinypic.com/usermedia.php?uo=bB61f7GHTGDU7y6RT1H5sYh4l5k2TGxc

Şunun gibi en az 20sayı atarsan ikinci yarıda 90da atarsın 120de atarsın. Maç boyu kaç tane boş atış buldular? Murat Can'ın basket faulu, Buckman'ın kariyer maçı oynaması(6/9 iki sayı 5/7 üç sayı ve 7/8 serbest atış). Bunları yan yana koyunca çok mu anormal bu kadar sayı?
Gelen sayılarında çoğu moral bozucuydu zaten.
Eğer bizde Shumpert sakat Ermal yorgun diye sahaya çıkıp yenilseydik Olinliler sabaha kadar konuşsun ama çevirdikleri olaylardan sonra bak Gs ne yaptı diyenin haysiyeti ile ilgili çok değişik düşüncelerim var.
Bu takım daha önce Aliağa maçında da zorlandı, aynı şekilde rakibin yüzdeli dış şut attığı Erdemir deplasmanında da yenildi. Yukarıdaki videoda olduğu gibi şutlar girerse ne yapacaksın?
Bu Antalya deplasmanda Efes'i yendi, Fener'i oldukça zorladı.
Herşeyden önemlisi Oktay Mahmuti,bütün takım Banvit deplasmanına gitmek için can atıyodur eminim. Neyse büyük strateji yaptık size göre, Aferim bize.

Ya herşeyi geçtim de belirlenen bir strateji doğrultusunda maça asılmasa nolur takım..Bu son derece normal ve heryerde uygulana bişey..Heralde eskiler gibi televizyonda öpüşme sahnesi çıktığında aaa ayıp diye tvyi kapatmıyorsunuz..Takım bu şekilde karar alsa bile ne olur? ayıp gibi nitelendiriyorsunuz birde..Yahu temiz toplum temiz düzen hırsızlar için kaçakçılar için söylenen bir söz..Bu takım olinlede oynasa beşiktaşlada oynasa finalde fenerle karşılaşacak mı ? Karşılaşacak..o halde bırakın da oraya nasıl gideceklerini kendileri karar versinler..abuk sabuk 5 yaşındaki çocuk muhabbetleriyle aa ayıp günah vicdansızlık jargonlarıyla olmuyor bu işler..Herkes dürüstlük abidesi anasını satayım

Kamil bey gerek yok böle yorumlara, gerçekten GS'lıysanız böyle hassas,etik olmayan şeyleri takımınıza yakıştırıp bırada paylaşmayınız.

Ne diyeceğinizi bilmiyorsanız birşey yazmayın, hele maçlardan sonra sıcağı sıcağına yazı yazmamanızda nacizane tavsiyemdir.

Bu heyecanlı tutumunuz herkesi sıkmakta farkındamısınız.

Bu takımada bilerek yenildi dendi ya artık hiç birşeye şaşırmam.Yazık gerçekten bunu söyleyenlere.İnsan,oyuncusunun emeğine saygı duyar biraz.