Benim ve bazı arkadaşların dediği maç satmak değil lütfen bunu kavrayalım
playof ta rakip seçmek için yenildik
playof ta rakip seçmek için yenildik
su maci izleyen zaten macin verilmedigini anlar. adamlar inanilmaz sutlar soktu.
Ben banvitin bizden önde oldugunu söylemiyorum.Evet olinde banviti yenebiliyor.hatta 84-70 mı öyle bir sonucla yenmişti.ama saha avantajı banvitte.olin-banvit serisi 0-0 ile seri baslayacak.Üstelik play-off da zayıf takım ile güclü takım arasınadi fark kendini daha da belli eder.Biz olini yine gecerdik ama benim endisem olin degil hakemler... ve o hakemlerin banvitin turu gecmesi için elinden geleni yapcagını iddaa ediyorum.Tabiki dolaylı olarakda yarı finaldeki olası banvit eslesmesinde en büyük rakibimizi hakemler olarak görüyorum.mert kardeşim,
senin söylediğin mantıkla, olin banviti yenemiyor ama bizi yeniyor...
o zaman burdan banvit'in bizden daha önde bir takım olduğu görüşü çıkıyor değil mi?
o zaman niye onlara saha avantajını verdik?
euroleugue sansımız bu maçla tamamen kaybolldumu?
Bibo tebiyesizi: https://twitter.com/#!/erdalbibo
Hala bilerek yenildik diyen var. Allah akıl fikir versin ne diyim? Nerenizle ilzediniz maçı anlamıyorum. Böyle şut sokan takımı kim yenebilir? Ayrıca Olin deplasmanı mı daha zor yoksa Banvit mi? ALLAH AŞKINA aklınızı başına devrişirin okudukça deli oluyorum burada!!!!
Göz boyama olamaz mı?
Sevgili kamil su an metrobuste seyahat eden 50 kadar galatasarayliyiz salonda gordugun her sey goz boyamaydi!
Sevgili kamil su an metrobuste seyahat eden 50 kadar galatasarayliyiz salonda gordugun her sey goz boyamaydi!
Ne yazmış göremiyorum ?