Re: GALATASARAYIMIZ - Efes Pilsen 27.04. Pazar 14:00
Umarım hafta sonu maçı alır bu sezon ligi güzel bir galibiyetle bitiririz.Ama hiç ümidim yok :?
Bu takım bugün buralarda olmamalıydı.3.lüğe bile burun kıvırırken şimdi 6.nasıl olmayız hesapları yapıyoruz bu beni deli ediyor!! Nasıl olurda ilk yarı fırtınalar estiren takım bu hale gelir ligi kendine yakışmayacak yerde bitirir ve geçen yıldan daha iyi bir kadromuz var ama tamam rakiplerde güçlendi geçen yılki çelimsiz bir lig değil bu yıl ama bu kadar mağlubiyette mazeret olamaz.Kaybettiğmiz takımlara bakın ya! Bu kadro şampiyonluk adayı diye sezon başı lanse edildi beklenti içine sokuldu ama sanırım fazla abartıldık,Dee hayal kırıklığı oldu,Cüneyt ERDEN,attıkları girince mutluyduk bugün ise kederleri yaşıyoruz.
TT ile eşleşirsek 3-1(2) ile havlu atarız İstanbul da kazanırsak son maç Ankara da olur gerçi ihtimal vermiyorum burada da fazla direnemeyiz bu oyunla ama son maç orada olursa da zaten biter sezon bizim için.
FBÜLKER bu maç için fazla yorum yapmayacağım derbi ama bizden daha derin bir kadroya sahip oldukları ortada ve favori olurlar kesin olarak,Tanjeviç tek umudumuz olur.
Efes Pilsen olma ihtimali çok zayıf ama olurda eşleşirsek 3-1 ile seri biter.
Sanırım o ilk yarı kaznıp onun kredisi ile çıktığımız 2.yarıda aldığımız sonuçlar ile bütün avantajlarımız bitti......