Re: GALATASARAYIMIZ - Efes Pilsen 27.04. Pazar 14:00
Bu maçın Cumartesi olması gerekli ya. kötü haber oldu bu..
Bu maçın Cumartesi olması gerekli ya. kötü haber oldu bu..
Kerem SEÇER' Alıntı:Teknik heyetimiz Pazar olması için başvurmuştu çünkü üstüste oynanan maçlar ve bir türlü geçmek bilmeyen sakatlıklar takımı yeteri kadar zinde tutamadı diye düşünüyorum.
Hasan Temizel' Alıntı:Futbol maçında kapılar 16:00 da açılıyor.
Bu maça gelip futbol maçına geçmek mümkün.
Dünyayı yeniden keşfetmenin anlamı yok.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":9chheyuk]Teknik heyetimiz Pazar olması için başvurmuştu çünkü üstüste oynanan maçlar ve bir türlü geçmek bilmeyen sakatlıklar takımı yeteri kadar zinde tutamadı diye düşünüyorum.
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":35t1aijn][quote="Kerem SEÇER":35t1aijn]Teknik heyetimiz Pazar olması için başvurmuştu çünkü üstüste oynanan maçlar ve bir türlü geçmek bilmeyen sakatlıklar takımı yeteri kadar zinde tutamadı diye düşünüyorum.
Hasan Temizel' Alıntı:ismim Hasan ama sorun değil tabi ki dalgınlık olmuş.
Derbi var evet, çok çok önemli evet ama öğlen vaktinde mecidiyeköy mevkiinde içmek kimseye bir yarar sağlamaz.Yani istedikten sonra 2 maça birden gidilebilir.Efes maçından sonra Mecidiyeköy'e 4 gibi geçmek kimsenin Galatasaraylılığını azaltmaz.Mecidiyeköyde olacak insanlarında bir semti koruma olgusu içinde olmayacaklarını bilecek kadar da tribünü tanıyorum.He biz Fenerli kovalıcaz kardeşim, derbi bu boru mu diyorlarsa diyecek birşey yok tabi ki.
Bu arada siz de dahil maç cumartesi olsaydı maça akacak herkesi haddim olmayarak Galatasaray Spor Klübü adına Akatlarda ki Beşiktaş bayan basket maçına davet ediyorum.Umarım tribünde ki taraftar olarak çift haneli sayılara ulaşabiliriz.