Re: GALATASARAYIMIZ - Efes Pilsen 27.04. Pazar 14:00
Salonda görüşmek üzere
Salonda görüşmek üzere
Murat Cantas' Alıntı:[quote="Burak Barut":nfy7v5cx]Bu maç kazanalımayacak.Nedeni ise çok basit hiç kimse Türk Telekomla oynamak istemiyor.Buna bizde dahil olmak üzere.6. olup Fenerle oynamak herkesin ortak isteğidir.Fener maçına olacak ilgiyle tura daha yakın olduğumuzu düşünenler çok olabilir.Bence mantıksız da değil bu düşünceler.Yarın Cüneyt ve Dee'in de oynamayacağı düşünülünce galibiyet çok zor.Guardsız Efes'i yenemek daha da zor.
Murat Şimşek' Alıntı:Arda abi bahsettiğin yeni yapılan resmi siteden yayınlanan marş ise çalıntı marş.River ve boca taraftarlarını söyledği marşı alıp üstüne söz yazmışlar bi rezalet koca Galatasaray orjinal bi beste yapamıyor...
Genel sorunda bu hep rahatı bi yerlerden alıntı yapmayı seviyoruz,emek çaba yok???
Nuri Karakaş' Alıntı:sanırım korkaksın boca gibi bi anlamı var sos Cagonun .yannız ne anlama gelirse gelsin bizimki kadar etkin olabilceğini sanmıyorum. nakarat sözleri cok vurucu. valla trübünler bunu sölerken ifutbolcular zorla gol atar, basketbolcularda cıldırmış gibi savunma aşırı tesvik edici, muhteşem..sadece işte sölerken (beşiktas türbünlerinin kartal gol gol golde yaptıkları gibi )farklı tonlarda,kesmeden(bir taraf bitirirken diğer tarafın hemen başlaması gibi) sölenebilmeli. he bide sözü gecmişken bence kartal gol gol den cok daha tahrik edici cok daha ateşli.
Murat Şimşek' Alıntı:[quote="Nuri Karakaş":2ig2f492]sanırım korkaksın boca gibi bi anlamı var sos Cagonun .yannız ne anlama gelirse gelsin bizimki kadar etkin olabilceğini sanmıyorum. nakarat sözleri cok vurucu. valla trübünler bunu sölerken ifutbolcular zorla gol atar, basketbolcularda cıldırmış gibi savunma aşırı tesvik edici, muhteşem..sadece işte sölerken (beşiktas türbünlerinin kartal gol gol golde yaptıkları gibi )farklı tonlarda,kesmeden(bir taraf bitirirken diğer tarafın hemen başlaması gibi) sölenebilmeli. he bide sözü gecmişken bence kartal gol gol den cok daha tahrik edici cok daha ateşli.
Tugay Aktepe' Alıntı:Murat Şimşek kardeşime katılmamak elde değil !!
Biz Galatasaray'ız arkadaşlar.Zaten kulümüze ait ve bizlere özgü birçok marş var.Bu marşın hiçbir anlamı yok bence.Şöyle birşey var.Fener maçı öncesinde taraftarları havaya sokmak içinse orası ayrı.Ancak ben pek iyi bulmadım bu hareketi.
bu yazının altına imzamı atarım fakat sadece futbol için yapılmamış dediniz ama ''90 dakika'' sözü geçiyor şarkıda..Barış Çamur' Alıntı:Bu marş / şarkı / tezahürat artık herneyse.. Çünkü artık millet yönetimin yaptığı bu güzel şaheseri tebrik etmekten yana, eleştirmeye beğenmemeye başladı.. Ben son şampiyonluk albümünü hatırlıyorumda oda sanırım Gerçekleri Tarih Yazar albümünün aynısıydı.. Arada bir tane Şampiyonluk Nağmeleri Bonus Mix. vardı. Varmı ondan sonra çıkan böyle parça..
Ayrıca bu maçta çalınsa salonda müthiş bir atmosfer oluşur.. Çünkü sadece futbol için yapılmamış farkındaysanız.. Bütün branşlar için kullanılabilir, gayet hoş ve güzel..
Son kısmı atkılarla yaptığımızı düşünsenize.. Harika bir atmosfer oluşur, ayrıca müzikte oyuncuları gaza getirebilecek bir türden.. Oyuncuları havaya sokacak bir tarz..
Çalıntı diyorsunuz anlamış değilim.. " SOS CAGON " ile söylenmiş, onun melodisi ile yapılmış.. Beşiktaş "Dale Cavese" yi Boca'dan çalarak Liverpool'da yaptığında hepimiz " ulan adamlara bak helal olsun bravo be bizde böyle şeyler niye olmuyor " demedik mi? Onları hayranlıkla izlemedik mi? Adamlar besteye sahip çıktı her maç öncesi çalıyorlar stadlarında hemde orjinal haliyle - aralarda lalala Bocaaa sözleri geçmesine rağmen hemde.. -
Ben bizi hala anlayamadım.. Yönetim çok güzel ve çok anlamlı bir şeyler yapıyor ama biz hala bunları beğenmiyoruz.. Bundan önceki 6-7 senede bunların hangisini gördük ?
Onlar yaparken beğenmiyoruz, yapıyorlar beğenmiyoruz..
Pardon ne yapacaklar? Yazık hakikatten yazık..
Yorumsuz..