Re: GALATASARAYIMIZ - Efes Pilsen 27.04. Pazar 14:00
Fenerbahçe maçı için yapılmış deniliyor ama bütün branşlarda kullanılır.. Ufak bir düzenlenme o kısımda " BÜTÜN MAÇ BOYUNCA " gibi olursa her branşta söylenir, dinlenilir..
bu yazının altına imzamı atarım fakat sadece futbol için yapılmamış dediniz ama ''90 dakika'' sözü geçiyor şarkıda..[/quote:3180b32j]Oğuz Uzun' Alıntı:[quote="Barış Çamur":3180b32j]Bu marş / şarkı / tezahürat artık herneyse.. Çünkü artık millet yönetimin yaptığı bu güzel şaheseri tebrik etmekten yana, eleştirmeye beğenmemeye başladı.. Ben son şampiyonluk albümünü hatırlıyorumda oda sanırım Gerçekleri Tarih Yazar albümünün aynısıydı.. Arada bir tane Şampiyonluk Nağmeleri Bonus Mix. vardı. Varmı ondan sonra çıkan böyle parça..
Ayrıca bu maçta çalınsa salonda müthiş bir atmosfer oluşur.. Çünkü sadece futbol için yapılmamış farkındaysanız.. Bütün branşlar için kullanılabilir, gayet hoş ve güzel..
Son kısmı atkılarla yaptığımızı düşünsenize.. Harika bir atmosfer oluşur, ayrıca müzikte oyuncuları gaza getirebilecek bir türden.. Oyuncuları havaya sokacak bir tarz..
Çalıntı diyorsunuz anlamış değilim.. " SOS CAGON " ile söylenmiş, onun melodisi ile yapılmış.. Beşiktaş "Dale Cavese" yi Boca'dan çalarak Liverpool'da yaptığında hepimiz " ulan adamlara bak helal olsun bravo be bizde böyle şeyler niye olmuyor " demedik mi? Onları hayranlıkla izlemedik mi? Adamlar besteye sahip çıktı her maç öncesi çalıyorlar stadlarında hemde orjinal haliyle - aralarda lalala Bocaaa sözleri geçmesine rağmen hemde.. -
Ben bizi hala anlayamadım.. Yönetim çok güzel ve çok anlamlı bir şeyler yapıyor ama biz hala bunları beğenmiyoruz.. Bundan önceki 6-7 senede bunların hangisini gördük ?
Onlar yaparken beğenmiyoruz, yapıyorlar beğenmiyoruz..
Pardon ne yapacaklar? Yazık hakikatten yazık..
Yorumsuz..
Fenerbahçe maçı için yapılmış deniliyor ama bütün branşlarda kullanılır.. Ufak bir düzenlenme o kısımda " BÜTÜN MAÇ BOYUNCA " gibi olursa her branşta söylenir, dinlenilir..