Semih Ural' Alıntı:Mesajı Adnan Polat yazmıyor olabilir de yaqzan kişinin de karsısındaki kişinin bilgisdiz oldugunu zannedip dalga gecer gibi cevap vermesinin bir izahı yok. Usuluyle cevap vermek zor olmasa gerek.
Kerem Seçer' Alıntı:İçeri girerken sadece sorun olur, içeride olmaz Kutay Bey bence. Olsa bile diğer tarafa gönderirler sanırım.
Paralel düşünyorum.Bu tarz büyük anlamlar yüklemek gereksiz rakiplerimizin Avrupa maçlarına.Yunan düşmanlığı da ayrı konu.Neyse yeri burası değil.Sühan Cem' Alıntı:Ali senin mesajındaki "hem de yunan takımı ile " kısmınıda ben anlamadım. Rakip yabancı olduktan sonra yunan ispanyol farkedermi? Kaldı ki ben yıllar önce bırakmışım yurtdışı maçlarda türk takımını desteklemeyi. Herhangi bir klüp müsabakasında çok ender türkleri desteklerim. Adı üstünde klüp maçı, bunun türklükle vatan kurtarmayla alakası yok.
Sühan Cem' Alıntı:Bizde yönetim olsa, buna tepki olarak, komple bir bölümün biletlerini satın alır taraftara daha ucuz fiyattan satardı .
Emre Yüksel' Alıntı:bununla ilgili gelişmeler olabilir.. daha şişman kadın son şarkıyı söylemedi.. biraz sabır..
Emre Yasar' Alıntı:facebook'ta amatör branşlar sayfasına bilet sorun etmeyin diye yazmışlar gece gece süper bir haber..
Galatasaray Amatör Branşlar
Pazar Gunu Oynanacak Olan Efes Pilsen Galatasaray Karsılasmasına Tüm Aslanları Bekliyoruz!
BiletLeri SIkıntı Etmeyiniz Gelmek İsteyen Burdan Bildirsin Biletlerden Ucret Alınmıyacaktır!
misafir' Alıntı:http://www.biletix.com/event.htm?id=LB456 Efes-CSKA maçı tribün 3 TL
Ben Efes-GS maçına 20 TL'ye Blok 119'dan bilet aldım ama tahminimce orda Efesliden çok Galatasaray'lı olacak
Bileti alalı daha 2 saat olmadı. 6. sıra 1 numaralı koltuğu almıştım şimdi biletixten baktım 7. sıra 7 numaralı koltuktan veriyor. 2 saat içinde 1 sıradan fazlası satılmış anlaşılan.
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Emre Yasar":35tuji2t]facebook'ta amatör branşlar sayfasına bilet sorun etmeyin diye yazmışlar gece gece süper bir haber..
Galatasaray Amatör Branşlar
Pazar Gunu Oynanacak Olan Efes Pilsen Galatasaray Karsılasmasına Tüm Aslanları Bekliyoruz!
BiletLeri SIkıntı Etmeyiniz Gelmek İsteyen Burdan Bildirsin Biletlerden Ucret Alınmıyacaktır!
bilet bulabilirlerse girecekler bulamazlarsa kapıda kalacaklar.Doğan Sağlam' Alıntı:Galatasaray Amatör Branşlar
Bende sana soracaktım abi.Toplu gideceğiz ücret vermeden gireceğiz diyorlar ama bilmiyorum.
Ayhan Çelebi' Alıntı:Ya arkadaşlar hiç bi haber yok mu gidelim mi maça var mı bi umudu olan gidip de kalmayalım kapıda ama şöyle kapıda iyi bi kalbalık olursa belki karambole gireriz diye düşünüyorum ..