Re: BBL | Efes Pilsen - GALATASARAY
Ha İstanbul'da olupta hiç bir şey yapmayan bir insana da ne desem boş, bizler ( gelemeyenler ) keşke İstanbul'da olsak diye hayıflanırken birileri mabadını kaldırıp gitmiyor ve tepki göstermiyorsa o adama diyecek söz yok zaten.[/quote:3p6mpcux]
her maça branş ayırmaksızsın gidiyorum ama bir maç için de 45 tl veremem.o kadar parayı sokakta bulmadım ben.
Eyvallah abi de imkanı olmayan ama gönlü oradakilerle olanlar ne yapsın? Mesela ben. O kadar çok gelmeyi, armanın olduğu her branştaki maça gitmeyi istiyorumki ama imkanlar el vermiyor. İnan maddi açıdan iyi olsak hiç düşünmez çıkar gelirdim ancak dediğin olayda çok haklısın. Uzaktan davulun sesi hoş gelir, buyur gel diyenler olacaktır ama kendi adıma konuşursam imkanlar el vermiyor.Barış Şişman' Alıntı:[quote="Sühan Cem":3p6mpcux]Genelde uzakta iken tekpi verelim dneir Barış. Yakına gelindi mi bir sessizlik iner insanalrın üstüne. Aynı gün hemen yanındaki salonda Engelsiz aslanalrımızın maçı var. Buyursun gelsin tepkisi olanlar. Efes maçı başalrken orada tepkimizi verelim sonra topluca Engelsiz aslanlarımızın maçını seyredelim Sinan Erdem'in hemen yanındaki Ahmet Cömert spor salonunda. Ki o maçta çok mühim bir maç. Bu sezonki şampiyonluktaki en büyük rakibimizle oynayacağız
Ha İstanbul'da olupta hiç bir şey yapmayan bir insana da ne desem boş, bizler ( gelemeyenler ) keşke İstanbul'da olsak diye hayıflanırken birileri mabadını kaldırıp gitmiyor ve tepki göstermiyorsa o adama diyecek söz yok zaten.[/quote:3p6mpcux]
her maça branş ayırmaksızsın gidiyorum ama bir maç için de 45 tl veremem.o kadar parayı sokakta bulmadım ben.