Yiğit Pazar' Alıntı:Bunlar Efes Pilsen- F.Ülker final serilerinde, ev sahibi olduğu maçlarda ''taraftarsız basketbolun'' tadı olmaz diye Fenerbahçe taraftarına kota koymayıp,tüm Fenerbahçe taraftarını maça çağırmışlardı. Maksat, dolu tribünler önünde güzel maç izlenmesiydi. Şimdi bir final serisinde değiliz, ama yaptıkları ayıptır.
Benzerini zamanında Dacka da yapmıştı. Tepkilerden sonra fiyatları indirmişlerdi.
45 TL'ye bir aile doyar. Şu fiyatı açıklarken insan utanır.
Gazanfer Tosun' Alıntı:45 TL gibi bir fiyat bekliyordum açıkçası, hiç şaşırmadım.
Şimdi taraftar olarak yapabileceğimiz 2 şey var.
1.si Emre Abi'nin dediği gibi Efes tarafından girmek, sonra duruma göre Galatasaray tribününe geçmek ya da çift tribün yapmak.
2.si de kulübü mail yağmuruna tutup, daha önce Fenerbahçe Ülker'in yaptığı gibi biletleri almalarını ve 5-10 liraya taraftara satmalarını sağlamak.
2.si daha mantıklı gibi geliyor bana.
Eyvallah abi de imkanı olmayan ama gönlü oradakilerle olanlar ne yapsın? Mesela ben. O kadar çok gelmeyi, armanın olduğu her branştaki maça gitmeyi istiyorumki ama imkanlar el vermiyor. İnan maddi açıdan iyi olsak hiç düşünmez çıkar gelirdim ancak dediğin olayda çok haklısın. Uzaktan davulun sesi hoş gelir, buyur gel diyenler olacaktır ama kendi adıma konuşursam imkanlar el vermiyor.Sühan Cem' Alıntı:Genelde uzakta iken tekpi verelim dneir Barış. Yakına gelindi mi bir sessizlik iner insanalrın üstüne. Aynı gün hemen yanındaki salonda Engelsiz aslanalrımızın maçı var. Buyursun gelsin tepkisi olanlar. Efes maçı başalrken orada tepkimizi verelim sonra topluca Engelsiz aslanlarımızın maçını seyredelim Sinan Erdem'in hemen yanındaki Ahmet Cömert spor salonunda. Ki o maçta çok mühim bir maç. Bu sezonki şampiyonluktaki en büyük rakibimizle oynayacağız