• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 5. Hafta | Galatasaray MP 61 - 69 Anadolu Efes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Aslında iyi ve doğru oynuyoruz ama sadece savunma şiddetini arttırmamız lazım.

Savunma maçı olması beklenen bi karşılaşmada da hakemlerin ona buna faul çalmasına da artık şaşırmıyorum.

Zaza Efes'in canına okuyor :D

Zaza Pachulia ben burdayım mesajı veriyor ..22-23 Pachulıa 6 sayı..

Öne geçtik ve molayı aldırdık.Aslan Zaza çok iyi oynuyor.

Balık atıyorlar resmen.

Acilen Brac'ın karşısına Zaza'yı almalıyız. Andric hem defansta hem ofansta çok zorlanıyor.

Barac'ın karşısına Andric'i koyup ve üstüne savunmada yardıma gelmeden başbaşa bırakarak intihar ettik.Furkan yahut Zaza niye tercih edilmedi onu da anlamadım.Adamlar periyod ortasında faul haklarını doldurdu ama hiç kullanamadık.Tamam Barac uzun bir isim ama doğru set oyunuyla bunu rahatlıkla kullanabilirdik.Ayrıca Lucas çok kötü oynuyor,böyle maçlarda deliciliği ile farklılık yaratmasını bekliyordum ama şu ana kadar gerçekten kötü.

Şu ana kadar Gordon,Andric ve Tutku hayal kırıklığına uğrattı.Zaza oyundayken skorda 14-8 olan üstünlüğümüz var oyunda.Zaza kenardayken ise 18-29.Buda önemli bir veri olsa gerek.

İlk yari resmen pota altinda Andric'i ezdiler .... İkinci yarida mutlaka zazayi kullanmalıyız .

Beklediğim gibi Efes pota altından bizi yıkmaya çalışıyor. Barac oyunda olduğu sürece Zaza'da oyunda olmalı. Yoksa Barac hayatının en kolay maçlarından birini oynayacak bugün.

Farkı açıyorlar malesef, bence problem pota altı değil kısalarda.

Konsantrasyonumuz çok düştü.

Lakovic'in sorumluluk alma zamanı geldi artık. Yoksa maçın sonu iyiye gitmiyor.

Fark 1'e inecekken 6 sayı oldu. Şanssızlık.

Kerem durdu durdu bize patladı yani şansa gel..

Zaza ne top oynuyor arkadas, helal!

İkinci periyod Cenk ve Savanovic'in üst üste balık üçlükleriyle dengemiz bozuldu.Şimdi de Kerem ve Vujacic çıktı.

Ulan Kerem Tunçeri bu oyunu Maccabi karşısında oynayacaktın. Ama kazanacağız inşallah

Maç kopuyor bir şeyler yapmak lazım

Kerem bu oyunu sadece burada değil Avrupa şampiyonasında veya Euroleague'de oynacaksın.

Geri