TBL 5. Hafta | Galatasaray MP 61 - 69 Anadolu Efes

Helal olsun bu takıma inanılmaz bir takımımız var.Maç sonu TV'den izledim kalkıp ayağa alkışladım gerçekten.Onlarla gurur duyuyorum.

Guardların bomboş şutları bile sokamazsa olacağı bu
Kardeşim tamam haklısın ama olumlu yönden bakmak lazım.Shumpert'ın o halini görmedin mi 2 dakika kalmış gidiyor taraftarı alkışlıyor.Furkan belki o 2 atışı kaçırmasaydı dicek şimdi bazılarımız :D evet kaçırdı yapcak bişey yok çalışacak kaçırmamaya bakcak bundan sonra.Bütün herkes iyi oynadı diyorum ben.Maçın yıldızı GALATASARAY diyorum.

Yenilsek dahi kızamam ben bu mücadeleye.Bu kadar kötü attığımız günde bile maçı kafa kafaya getirip heyecana ortak oluyorsak Önce takımıza sonra taraftara sonsuz teşekkürler.

Guardların bomboş şutları bile sokamazsa olacağı bu
Kardeşim tamam haklısın ama olumlu yönden bakmak lazım.Shumpert'ın o halini görmedin mi 2 dakika kalmış gidiyor taraftarı alkışlıyor.Furkan belki o 2 atışı kaçırmasaydı dicek şimdi bazılarımız :D evet kaçırdı yapcak bişey yok çalışacak kaçırmamaya bakcak bundan sonra.Bütün herkes iyi oynadı diyorum ben.Maçın yıldızı GALATASARAY diyorum.

Maci getirecek sutlari yakaladik ama girmedi, olsun mucadele mukemmeldi, takimimizi tebrik ediyorum, telafisi olan bir maglubiyet.

Lutfen burya gelip oyunculara sallamayin, yazmadan once iki kere dusunun, bu takim gururumuzdur.

Daha önce de söylediğim gibi; Normal sezon maçlarına gereğinden fazla anlam yüklüyoruz ve sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz. Hatta bazılarımız ümitsizliğe kapılıyor. Ben oynanan oyundan gayet memnunum. Özellikle son 5 dakikada sergilediğimiz oyun muhteşemedi. Son bir dakikadaki mecburi kotrolsüz atışlarımızı ve taktik gereği yaptığımız faullerden dolayı rakibin attığı sayıları saymıyorum.

Normal sezonu her nerede bitirirsek bitirelim; Play-off serilerinden rakiplerimiz yine Efes ve FB olacak. Eğer lokavt bitmez ise Beşitakş ve Telekom'da ciddi rakipler. Bu sene final oynamak geçen seneye göre çok çok daha zor.

allaha sükür etmemiz lazımki böyle bir takımımız var ruh dersen hepsinde var bunuda gordükkü efes yenilmeyecek bir takım degil maçın sonlarında eller titredi herhalde üçlükler girmedi ama saglık olsun bu takım 2 sene önce küme düsermi diye düsünüyorduk simdi belkide avrupanın en iyi 5 6 kadrosunundan biri olan efes son saniyelere kadar zorladık son sutlar girmedi

Final oynadığımız amerikanın bir basketçisi vardı durant olması lazım şu anda lokavt var verin parayı alın o adamı bir ara bize gelmek istiyor diye haberi vardı bizim maçta müthiş 3 lükleri vardı işte bu tip 1 tane adam lazım bakın beşiktaşa wıllıms adam her maçta 20-30 arası sayı atıyor takımı tek başına sürüklüyor bu takım hedefe varmazssa işte ozaman daha çok üzüleceğiz bu takıma yazık olmaması için kıyalım paraya biraz daha paraya şu durantı getirsek ya diye içimden isteğim geçiyor acaba çok şeymi istiyorum.

cok iyi mucadele ettık,son 7 dakıka efes gıbı bı takıma karsı 14 sayı gerıden gelıp macı dengelemek her takımın harcı degıl..ama lakovıc ve songaıla hala bı turlu ıstenılen performansları veremıyorlar,hala vasatlar,hala takımın ıcıne gırebılmıs degıller..zamanla dıcem ama bu kacıncı macımız oldu,daha ne kadar zaman lazım.

Final oynadığımız amerikanın bir basketçisi vardı durant olması lazım şu anda lokavt var verin parayı alın o adamı bir ara bize gelmek istiyor diye haberi vardı bizim maçta müthiş 3 lükleri vardı işte bu tip 1 tane adam lazım bakın beşiktaşa wıllıms adam her maçta 20-30 arası sayı atıyor takımı tek başına sürüklüyor bu takım hedefe varmazssa işte ozaman daha çok üzüleceğiz bu takıma yazık olmaması için kıyalım paraya biraz daha paraya şu durantı getirsek ya diye içimden isteğim geçiyor acaba çok şeymi istiyorum.
Durant geldi her maç 35 attı takımı taşıyor,takımın havası mükemmel,önümüze geleni deviriyoruz.Sonra bir haber geliyor "Lokavt sona erdi" diye.O zaman ne yapacağız?Takım tamamen bir boşluğa düşecek,onun yerini dolduramayacağız.O yüzden bu tarz bir transfere şu anda gerek yok.Haa lokavt tüm sezon sürecek olursa bir fedakarlık yapılıp bu tarz bir oyuncu alınabilir ama şuan gereksiz olur.

Boşverin boş tipleri...

Canınız sağolsun aslanlar krediniz çok bizde,mücadele etmeniz yeter,onuda heryerde edeceğinizden kuşkumuz yok.Kısacası problemde yok.

İçerden iyi skor ürettik ama dışarda bir türlü istediğimiz başarıyı yakalayamadık..Doğru şutları bulduk ama Shumpert bugün dışardan kötüydü..Yenebileciğimiz maçı kaybettik ama taraftarıyla,takımıyla bence bu sene geçen seneden daha iyi olacağımız ispatladık..Benim canımı sıkan konu Songalia hep maç başlarında tutuk başlaması ve 2 faul alarak kenara gelmesi,buna bir önlem alınmalı.