S
Serhat Türkel
Misafir
Çok umutlu değilim ben maalesef.
Demiştim.
Çok umutlu değilim ben maalesef.
Demiştim.
Kardeşim tamam haklısın ama olumlu yönden bakmak lazım.Shumpert'ın o halini görmedin mi 2 dakika kalmış gidiyor taraftarı alkışlıyor.Furkan belki o 2 atışı kaçırmasaydı dicek şimdi bazılarımız evet kaçırdı yapcak bişey yok çalışacak kaçırmamaya bakcak bundan sonra.Bütün herkes iyi oynadı diyorum ben.Maçın yıldızı GALATASARAY diyorum.Guardların bomboş şutları bile sokamazsa olacağı bu
Kardeşim tamam haklısın ama olumlu yönden bakmak lazım.Shumpert'ın o halini görmedin mi 2 dakika kalmış gidiyor taraftarı alkışlıyor.Furkan belki o 2 atışı kaçırmasaydı dicek şimdi bazılarımız evet kaçırdı yapcak bişey yok çalışacak kaçırmamaya bakcak bundan sonra.Bütün herkes iyi oynadı diyorum ben.Maçın yıldızı GALATASARAY diyorum.Guardların bomboş şutları bile sokamazsa olacağı bu
Durant geldi her maç 35 attı takımı taşıyor,takımın havası mükemmel,önümüze geleni deviriyoruz.Sonra bir haber geliyor "Lokavt sona erdi" diye.O zaman ne yapacağız?Takım tamamen bir boşluğa düşecek,onun yerini dolduramayacağız.O yüzden bu tarz bir transfere şu anda gerek yok.Haa lokavt tüm sezon sürecek olursa bir fedakarlık yapılıp bu tarz bir oyuncu alınabilir ama şuan gereksiz olur.Final oynadığımız amerikanın bir basketçisi vardı durant olması lazım şu anda lokavt var verin parayı alın o adamı bir ara bize gelmek istiyor diye haberi vardı bizim maçta müthiş 3 lükleri vardı işte bu tip 1 tane adam lazım bakın beşiktaşa wıllıms adam her maçta 20-30 arası sayı atıyor takımı tek başına sürüklüyor bu takım hedefe varmazssa işte ozaman daha çok üzüleceğiz bu takıma yazık olmaması için kıyalım paraya biraz daha paraya şu durantı getirsek ya diye içimden isteğim geçiyor acaba çok şeymi istiyorum.