TBL 5. Hafta | Galatasaray MP 61 - 69 Anadolu Efes

Aslinda mac yorumlarini Zaza'nin varligina ve yokluguna gore yapmamiz iyi olacak zira Zaza olursa Cevher ya da Caner'den biri kadro disi kalacak. Zaza olmazsa ikisi de kadroda. Malum, Goksenin'in her iki durumda da 12 kisiden biri olmasi gerekiyor.

O yanlış bi bilgi sanırım Ernoyan Göksenin'i kadroda tutmak gibi mecburiyetimiz yok diye biliyorum, hatırlasana cumbaba maçını Göksenin Evren Haluk kadro dışıydi. Caner de Cevher de kadrodaydı o gün.

Alt yapı oyuncusu olayı kalktı öyle yeni de kalkmadı geçen sene de konuşuluyordu TBF'nin sitesinde TBL ile ilgili yönergenin takım kadroları bölümünde öyle bir ibare yoktu halen de yok.

Ünal Özuak beyfendi (!) Galatasaray 10 kez oynasa efesi yenemez bu sokak basketbolu oynamaya mahkum kadrosuyla demiş. Eğer bizim oynadığımız oyun sokak basketboluysa bugün görücek bakalım sokak basketbolu nerelere gelmiş :)

O yanlış bi bilgi sanırım Ernoyan Göksenin'i kadroda tutmak gibi mecburiyetimiz yok diye biliyorum, hatırlasana cumbaba maçını Göksenin Evren Haluk kadro dışıydi. Caner de Cevher de kadrodaydı o gün.

Dogrudur Samil. Yerine soyle bir madde koymuslar.

Takımlar, resmi müsabaka kadrolarında ülkemiz ümit, genç veya yıldız takımlarından
yetişmiş en az beş (5) sözleşmeli sporcuya yer vermek zorundadır. İstisnai
haklardan faydalanmış ve/veya altyapıdan yetişme şartı aranmaz kapsamında
değerlendirilen sporcular bu madde kapsamında değildir.

Duzelttigin icin sagol.

Bence Efes i çözmek bizim için , Oktay Hoca için çok zor değil..Ben Maccabi maçında Ersan-Savanovic 3-4 oynatabilir diye düşünüyordum ama Ufuk Sarıca bunu denemedi..Bizim maçta da 3 numarada Sinan-Cenk süre alacak belli ki..Özellikle Andric oyundayken savunmada Shipp ile yardım getirip en kötü Sinan ın şutunu riske edebiliriz..Maccabi maçında 0/7 ile şut attı Sinan..Oktay Hoca nın da bu şekilde düşüneceğinden eminim..Barac çok formda ve onu maden işler gibi kullanmalarına izin vermemeliyiz..4 numarada çok zorlanacağız..hem savunmada hem hücumda neler yapabileceğimizi merak ediyorum..1-2 pozisyonunda ise oyun zekası olarak onlardan çok üstünüz ve bunu iyi kullanmalıyız..Ender in de ekstra oynayacağına inanıyorum bugün..Gordon oyunda olduğu sürede Vujacic i hayattan bezdirecektir..5-10 sayı arası bir farkla kazanmamızı bekliyorum..

Ben o kadar korkmuyorum Efes'ten, yeneceğimizi düşünüyorum. En son Euroleauge maçında da gördük, oyun disiplini yok adamlarda. İstedikleri hücumu yapamayınca Vujacicle skor bulmaya çalışıyorlar, başka varyasyonları yok gibi. Ben bizim gibi savunma sertliği olan bi takıma karşı baya baya zorlanacaklarını düşünüyorum. Tek korktuğum isim Ersan, Macabbi maçında devreye girememişti, baya kötü oynamıştı umarım bu maçta da öyle olur.

Eğer kazanırsak, ki ben kazanacağımıza inanıyorum Galatasaray'ı basamak olarak kullanan Ermal'e güzel bir cevap olacaktır. Bu galibiyet bize lazım, inşallah söke söke alacağız :)

saat 4:30 da salonda olurum bilet bulabilirim inş:D:D daha bilet bulamadım. bir de yenibosnadan direk otobüs var mı salonun olduğu yere yoksa yine aktarma yaparak mı gideceğim:D