TBL 5. Hafta l Uşak Sportif 73-71 Galatasaray

5 saniye olmadan çalınan bi düdük sonucu yenildik, maçı hak etmedik tamam ama bu şekilde yenilmeyi hiç hak etmedik.

Hakemlerin sayesinde kaybettik ama son 4dk sayı bulamadık saçma sapan hücum ettik en azından 1 hücümda sayı bulsaydık maçı kazanmıstık tek suçu hakemlere atmamak gerek.

Kaybeden daima hakemi sucluyor . Şu macın hakem ile ne alakasi var ? Son 10 hücumda sayı atamazsan , 5 saniyede topu oyuna sokamazsan macı kaybedersin . Skor 71-68 lehimize iken atacagimiz bir basket macı koparacakti belkide .. Bu kadar efor sarfettigimiz bir macta böyle bir maglubiyet almak hic iyi olmadi .. Bu macı kazansaydik bu zorlu mac trafigi sonrasi hem rahatlayip hemde özgüvenimiz zirveye vuracakti. Yazik oldu .

Birisi bana son 5 dakikada neden Micov üzerinden bir kere bile hücum kullanmadığımızı anlatsın?

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hıc hakemlik de bişi yok sen 6.32 den sonra götü boklu usak a sayı atamiyorsan yenil zaten yapacak bişi bu sene lig de bu tarz suprizler çok olur bu saçma maglubiyet oyunculari etkilemesinde.

Kaybeden daima hakemi sucluyor . Şu macın hakem ile ne alakasi var ? Son 10 hücumda sayı atamazsan , 5 saniyede topu oyuna sokamazsan macı kaybedersin . Skor 71-68 lehimize iken atacagimiz bir basket macı koparacakti belkide .. Bu kadar efor sarfettigimiz bir macta böyle bir maglubiyet almak hic iyi olmadi .. Bu macı kazansaydik bu zorlu mac trafigi sonrasi hem rahatlayip hemde özgüvenimiz zirveye vuracakti. Yazik oldu .
Kaybedelim ama hakemin etkisi olmadan kaybedelim. Uşak çok iyi mücadele etti helal olsun ama son 5 saniyede olanlar ve daha önce olanlar artniyet olduğunu ortaya koyuyor. Buna da mı tepki koymayalım. Gönül ister ki hiç hakem konuşmayalım ama sürekli bize karşı bunlar oluyor. Gerçekten ben de son 6 dakikayı anlamadım

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 6 gündeki 3. maçımızdı ve oyuncuların yorgunluğu yüzünden okunuyordu. Böyle günlerde kenar katkısı alamazsak bu tür yenilgiler almamız doğaldır. Göksenin, Şafak ve Dorsey üçlüsünden sadece 5 sayı bulabilmişiz. Toplam 9 kişi süre almış zaten.

Bu kadar aptalca alınan bir yenilgi olamaz. Üstüste yapılan sayısız hata, yaklaşık 4-5 dakika boyunca saçma sapan hücum setleriyle atılamayan sayılar ve hediye edilen bir maç. 9 saniye var, maç berabere, top sende. Adamların daha 1 faul yapma hakları var. Kenardan top çıkarıyoruz, Micov boşu boşuna sabit olarak 4 saniye bekliyor, hareket etmek için. Boşa geçen saniyeler sonucunda hareketlendiğinde hemen yapılan faul. 5 saniye kala kenardan bir türlü top çıkaramıyoruz (bazı arkadaşlar karar haksızdı demiş, alakası yok, tam 6 saniye boyunca top çıkaramıyoruz kenardan) ve son hücumu Uşak'a hediye ediyoruz. Son saniyede adamı pota altında bomboş unutuyoruz ve yediğimiz smaç basketle maçı tam anlamıyla aptalca kaybediyoruz. Sonuna kadar hakederek alınmış bir yenilgi. Umarım ders olur !!!

Bir takım çekişmeli giden ve skoru 69-71 olan maçta son 6 dk nasıl sayı atamaz maçı izlemedim bunu biri açıklasa çok iyi olacak. gerçekten şaka gibi. ne kadar hakem hatası olursa olsun son 6 dk sayı atamamak fazlasıyla garip bir durum.

Hakeme kızamadan önce takıma kızmamız gerek bence. Green ve Dorsey çok kötüydü. Maç sonunda ritim bulan oyuncularımızı kullanamadık. Önce Micov ritim buldu. Sonra 1-2 dk hiç eline top değmedi. Sonra Schilb alçak postta ritmini yakaladı. Harrisson'ı da yıpartıyordu. Maç sonu onu da kullanmadık. Bence Uşak kazanmayı sonuna kadar haketti.

Ama bu formsuzlukta oyunculardan ziyade federasyona kızmak lazım. Eurocup'ta Rusya deplasmanına gideceğimiz belli. Neden bu maçı Cumartesi bu saate koyuyorsunuz? Pazar gününün ne gibi bir problemi var anlamadım.

Neyse bu maçı unutup önümüzdeki maçlara hazırlanmalıyız. Ve daha da böyle kolay maç keybetmemeliyiz. Ligdeki sıralama bizim çok önemli playoff için.

Dar rotasyon,yorgunluk çok etkili oldu gerçekten bugün basketbolda hiç iyi sonuçlar alamadık umarım böyle bir hafta daha yaşamayız.
Umarım futbolda kazanarak biraz moralleniriz.