Arkadaşlar tamam yorgunuzda bu maçı yorgunluğumuz yüzünden kaybetmedik. Son 5 dakika hücum yapamadığımız için kaybettik.
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hocam o durum bu maç net ortaya çıktıSanırım bu gibi maçlarda özellikle başa baş geçen son dakikalarda bir oyun aklına ihtiyacımız var gibi.
Her yenilgide hakem diye ağlayacaksak bırakalım bu işi. Son altı dakika sayı atamıyorsun topu beş saniyede oyuna sokamıyorsun sonra hakem yüzünden oldu görürsem söylerim. Ergin hocanın maç sonu tercihleri çok hatalı milli takımla izlanda maçında da böyle dağılmıştı savunması kötü bir takımmıyız da uşak gibi bir takıma karşı taktik faul yapıyoruz hayır maç uzasa rusyadan yorgun dönen sensin sana dezavantaj.
Neyse ayakların yere basması açısından iyi olmuştur diyip teselli bulalım takım sporlarında motivasoyn çok önemli ligin favorisi zannedersek kendimizi çok alırıız böyle mağlubiyet. Her maçı ciddiye almamız her maça asılmamız savaşmamız lazım nasılsa yeneriz kafasından sıyrılmalıyız.
Kaybedelim ama hakemin etkisi olmadan kaybedelim. Uşak çok iyi mücadele etti helal olsun ama son 5 saniyede olanlar ve daha önce olanlar artniyet olduğunu ortaya koyuyor. Buna da mı tepki koymayalım. Gönül ister ki hiç hakem konuşmayalım ama sürekli bize karşı bunlar oluyor. Gerçekten ben de son 6 dakikayı anlamadım
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bizim lehimize olduğunda ya da Uşakın lehine olduğunda diye ayırmıyorum. Şu maç özelinde bunu dile getirmek istedim. Burdan nasıl bu kanıya vardığınızı anlamadım. Tamam bu maçta son 6 dakikanın izahı yok sayı bulamadık hakeme bağlamayalım diyebilirsiniz ama ben olanı söylüyorum. Emin olun Galatasaray ın lehine bir hata olduğunda da tepki gösteriyorum. Ayrıca hakemler tarafından uzun süredir önemli hatalar yapılıyor bize karşı. Bunu da dile getirmek istedim. Eğer hata Uşakın aleyhinde olsa gene yazardım bundan emin olabilirsiniz. Sizin mantığınızla gidecek olursak kötüyüz diye hakemin yanlış kararlarına ses çıkarmamam mı gerekirdi hem de hiçbir açıklaması olmayan bu hatalar içinSürekli bize olmuyor sen sadece bize olanı görüyorsun veya ortada ola kararlar karşı taraf lehine çıkınca haksızlık sayıyorsun. Bizim de yeri geliyor bir çok faulümüz es geçiliyor bazen 35 ere çizgiye gidiyoruz ama kimse de hakem bizi kolladı demiyor ben bu forumda hiç görmedim mesela. Bu nedenle hakemi suçlamak gereksiz herkesin yapabileceği çok basit bir kaçma yöntemidir bu. Maçın karar çeyreğinin son altı dakikasında sayı bulamadık var mı bunun izahı. Takımın en aklıyla oynayan adamı üzerinden bir tane hücum oynamadık o süre içinde var mı bunun izahı çizgiye gitmeyi çok az denedik var mı bunun izahı. Ama hakem tabi hakem yüzünden.
Herkes işini doğru yapacak. İki tane kasti faulu calamayıp 4 saniyede 5 saniye veren hakem için her şey soylenir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bizim lehimize olduğunda ya da Uşakın lehine olduğunda diye ayırmıyorum. Şu maç özelinde bunu dile getirmek istedim. Burdan nasıl bu kanıya vardığınızı anlamadım. Tamam bu maçta son 6 dakikanın izahı yok sayı bulamadık hakeme bağlamayalım diyebilirsiniz ama ben olanı söylüyorum. Emin olun Galatasaray ın lehine bir hata olduğunda da tepki gösteriyorum. Ayrıca hakemler tarafından uzun süredir önemli hatalar yapılıyor bize karşı. Bunu da dile getirmek istedim. Eğer hata Uşakın aleyhinde olsa gene yazardım bundan emin olabilirsiniz
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet biz 6 dakika sayı atamayarak işimizi doğru yaptık. Takımın en kafası çalışan adamı üzerinden bir tane hücum planlamayarak işimizi doğru yaptık. Sana göre dört hakeme göre beş saniye olan olay yüzünden yenilgiyi hakeme bağlayalım. Bu kafayla herkes her yenilgiyi hakeme bağlayabilir