TBL 8. Hafta | Galatasaray CC 61 - 52 Banvit

Re: TBL | GALATASARAY C.C.: 61 - Banvit: 52

capon2.jpg

son 1.15 kala fark 5 sayı iken ship in hucum ribaundu bu maçı bize getirdi bence bu sayı olmasa çok kitik olabilirdi...

Yeneriz yeniliriz hiç öenmli değil bu takım savaşıyor abi...Böyle takımı seviyorum işte.

ribauntçu uzunla çok daha iyi oluruz.geçen yılki takım gibi mücadele ediyoruz.
tebrikler aslanlar.

Hücumda beklentilerin altında bir oyun sergilesek de savunmada mükemmeldik. Her maçta başımıza bela olan hücum ribauntları bugün bizim işimizi kolaylaştıran unsurdu.

Yalnız serbest atış çizgisinden bu kadar düşük bir yüzdeyle oynamak düşündürücü. Savunmada harcanan gücün olumsuz yansıması olsa gerek.

Timur Saglam' Alıntı:
İstatistiklerine rağmen Andric'in beni deli ettiği maç.
Timur, boşuna "istatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez" denilmemiş.

helal be size sizde olmasanız yuzumuzu guldurecek takımımız yok erkek voleybol maglup bitirmiş yine bu hafta maglubiyet alan takımımız umarım tekde kalır..

Şu ligin belki de Ülker'den sonra en disiplinli takımını yenmek güzel oldu, üstelik de üçünlük için rakibimiz Banvit. Bu yüzden fark da çok önemliydi. Sene sonunda üçüncülükte aynı galibiyet sayısıyla kalabiliriz. Bu yüzden ikili aceraj müthiş önemli.

Takımı müthiş mücadelesi nedeniyle kutluyorum. Banvit iyi bir takım ve henüz tam ritmimizde değilken onları yenmek güzel oldu. Şimdi biz daha avantajlıyız.

ikinci ceyrek macı getirdi bize tutkuyu biraz durgun gördüm ama nazar degmesin shipp iyi gidiyor bu macta kılıt oyuncu oldu

seneye gercekten bu takima Cemal ve Ilkan disinda oyuncu gerekmez. Ha Rancik yerine süper bir PF bulacaklarsa eyvallah. ama onun disinda bu takim oturdu bence. bozmaya gerek yok.

Maçın istatistiklerine bakınca neredeyse her istatistik de önde bitirmişiz. 61 sayı attığımız maçta 21 asist yapmışız ki bu da ne kadar iyi bir basketbol oynadığımızın kanıtı. Bugün ki maçta hücumda çok yüzdeli olmasakta topun elimizde olduğu her an organize oluşumuz ve savunmada ki müthiş performansımız bu 9 sayılık farkı yaratan etken oldu. 2/11 lik serbest atış yüzdesi hiç yakışmadı ama buna rağmen bu kadar iyi bir takımı 9 sayı farkla yenmemiz yine çok iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor. Faul çizgisinde biraz yüzdeli olsak en iyi ihtimal 15 fark olurdu. Ama yinede karşında ki takım Banvit ise ve 9 sayı farkla kazanıyorsan bu hiç bir zaman az bir fark değildir.

Takımı ve teknik ekibi tebrik etmekle beraber Shipp ve Andric'e değinmek istiyorum. Shipp, sakat sakat oynadığı ilk Petersburg maçından bugüne kadar oynadığı tüm maçlarda verilen tüm görevleri yerine getirdi. Bununla beraber ekstra işler yapıyor hem hücumda hem savunmada hem de ribauntlarda. Kısacası tam bir joker. Sühan abinin de dediği gibi 1 sezon öncesinde sadece şut atan bir oyuncunun 1 sezon sonra canavar gibi savunma yapar hale gelmesi örnek bir performanstır.

Andric'e gelince kumaşından da belli çok iyi bir oyuncu olduğu. Şuan çok eksiği var ve bununla beraber istikrar problemi de var. Çok çalışması lazım ki şayet çalışırsa kesin Hırvatistan milli takımında uzun yıllar ilk 5 çıkar. Kendisiyle sadece 2 sezon değil mümkünse 5 sezon çalışmak gerek.

Tekrardan tebrikler.

maçtan yeni geldim hakemler çıldırttı resmen ya! takım çok iyi mücadele ediyor. andric attığı sayılara rağmen güvenimi kazanamadı yine bu takımdan bir yabancı gidecekse taylor değil andric olmalı bence! tutku bugün çok tutuktu yoksa fark daha da açılabilirdi. ship bizim kobemiz:)

Bu arada bizim 77 averajımız var Banvit'in 59 ama onlar bizden üstün gözüküyor.

Bir yanlışlık yok mu ?

maçlara daha çok seyirci gelmeli. banvitin deplasman seyirci sayısını görsün galatasaraylılar bu takıma daha çok destek olunmalı. en az 5 bin kişiye oynamalı bu takım..

Daha bu takım oturmadı bence , çok çok daha güzel şeyler bekliyorum =)
Oktay Hoca bizim bayıldığımız o savunmada eksiklik olduğunu düşünüyor!? :p
Burdan da zaten bu takımın gün geçtikçe daha iyiye gideceği belli oluyor.
Beni en çok mutlu eden asist sayımız , takım oyunu oynuyoruz. Tek bir oyuncunun eline bakmadan takım halinde hücum edip takım halinde savunma yapıyoruz.Maçın farklı anlarında farklı oyuncular ön plana çıkıyor.
Teşekkürler Oktay Hoca :)

maçtan yeni geldim arkadaşlar....
bence maçın iyisi taraftar kötüsü hakemler....
gard larımız dan özellile hüzum anlamında hiç verim alamadık
(evren-tutku-taylor)
savunmamız çok çok iyidi,
hücüm beklediğimden kötüydü, tam kırılma anlarında özellikle üçlük atışlarımız girmedi...
takımın sinerjisi ve beraberliği süper, inşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz........