Re: TBL 8. Hafta | Galatasaray 76-86 Tofaş
Semih Nisanci' Alıntı:
Bugün galibiyet bekliyordum açıkçası takımdan. Çok üzgünüm. Şube yönetimi sayesinde kendi ipimizi çektik, tam krizi aştık derken saçma sapan kararlara kurban gittik. Yazıklar olsun.
Tahkimden nasıl bir karar çıkar bilmiyorum ama çok çok zor artık ligde tutunmamız.
Evet mağlubiyet ağır teknik yoruma gerek yok rakiplerinin farkla yendiği düşmemeye oynayan vasat bir takıma yeniliyorsun hemde açık farkla diyecek pek bir şey yok bu Türk oyuncuları seçen eski teknik yönetimin basketbol bilgisini yadsıyorum..
Hemen bir mağlubiyet ve takım düştü, ceza verildiğinde 24 maçı vardı bu takımın ve ligde kalması için bu maçların 19-20'sinin kazanılması gerekmiyormuydu?
Daha
3 maç geride kaldı bunlarda 1 galibiyet 2 mağlubiyet alındı geride daha 21 maçın 17'sini almak gerekiyor evet bu kadroyla çok zor bu da madalyonun diğer tarafı..
İş işten geçmeden acil bir 5 ve 1 numara almalıyız (Dipnot:Tahkim kararı da kesinleşmeden almayacağız gibi de görünüyor). Bunlarda muhtemelen yabancı olacak..
Geçici transfer dönemiyle ilgili bir duyuruysa bulamadım bu sezon için(özellikle serbest kalan Türk oyuncular için), ama her sezon olduğu gibi tahminimce bu sezonda aralık ayı 2.haftası gibi başlar 2010 ocak ayının 2.haftası gibi biter diye düşünüyorum eğer kurallar bu yıl değişmediyse..
Murat Kaya geldiğinden beri istenileni veremese de takımın ona uzun vadede ihtiyacı olacağını, Caner T.'na daha fazla şans verip 4-5 maç bench'e çekildikten sonra kendine geleceğini düşünüyorum. Polat K. ve hangi akla hizmer alındıysa Eren B. serbest bırakılıp Mustafa Abi, Fatih Solak kadro derinliği için ideal gördüklerim, Antonio Graves ve Dwayne jones veya John Bryant yabancı beklentilerim..
Suların bir türlü durulmadığı Basketbol Şb'de umarım tüm belirsizlikler bir an önce ortadan kalkarda, özellikle Türk oyuncular kendilerini daha rahat hissedip yapmaları gerekenleri yapmaya başlarlar..