TBL Finali | 4. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 88 - Fenerbahçe Ülker: 82

Skorboardaki "koyduk mu?" yazısından sorumlu olan operatörün ismi Hasan.Çok samimi iyi bir Galatasaraylıydı.Her maç üstünde Galatasaray tshirtü olur ve maçı çok büyük heyecanla takip ederdi.Anlaşılan zafer sarhoşluğuyla kendisini kaybederek Galatasaraylılığının kurbanı olmuş.Çok üzüldüm.İnşallah bir şekilde bu olayın üstü kapanır ve kendisi işine devam eder.Ama pek öyle gözükmüyor.

Obradovic'in arkasında boydan boya çıldıran saha içinin fotoğrafı büyük multimedya hizmeti.Fenerbahçe yönetimine teşekkürler.
Bir de 86-72'den sonra alev alan Kleiza ücretinin yüzde kaçını çıkardı?

Katılıyorum.Muhtemelen baya tepki toplayacağım ama Obradovic'e çok saygı ve sevgi duyan biriyim,baya da takip ederim yaşım yettiğince.Ben kendisinin bu kadar acz içinde kaldığı,çözüm üretemediği ya da eksik kaldığı an çok hatırlamıyorum.Kendisine rağmen seri 3-1 Galatasaray lehine olmanın kıyısından döndü,onca paraya,kaliteli isme rağmen yetmiyor,yetemiyor bizim karşımızda.Kurduğu kadronun,çalıştırdığı oyuncu grubunun net defolarıyla maç maç yüzleşmekten çıldırma seviyesine geliyor.

2011 Barcelonası'nı alt etmiş birinin bize karşı eli ayağının bağlanması insana garip geliyor ama bir yandan da yüze hafif tebessüm de ettiriyor :)

Sezon başında sağlam girecekler denirken ben yine de Türk rotasyonun en büyük problemi olacağını yazmıştım. Pianigiani de de öyleydi. Panathinaikos'ta iken çok iyi katkı veren yerli oyuncuları vardı. Burda zaten Berk, Metecan, İzzet çok fazla süre alan oyuncular değil. 8-9 kişilik bir rotasyonla oynuyor ki bunların 5 tanesi yabancı. Bize göre artılarından biri yabancılardan çoğu zaman maksimum katkı alabiliyorlar. Bizde Pops ve Hairston her maçın en vasat oyuncuları oluyor. Sınırlı rotasyonu ve yerli oyuncuların istikrarsızlığı Obradovic'in sistem oluşturmasındaki en büyük problem. Gelecek sezon düzgün yabancılar seçmemiz gerekiyor, aksi takdirde çok çok zorlanacağız gibi.

Maç esnasında saat çalışmadı nasıl oluyor demiştim kendi kendime ama zoric ilk atışını kullandığı için heralde bir pozisyon oyun oynandı diye verildi diye düşündüm.Zaten bizim bench ilk atış kullanıldıktan sonra bir anda koştu masa hakemlerine.Ergin hoca sanki fatih söylemezoğlu ile bunu konuşuyor 2.20'de ve bana güven tarzı bir cevap alıyor.Benche teknik çalıyor zaten yabancı olayında oradan hiçbir türlü bir şey çıkmaz ama inşallah diyelim yine de.

Fazla olmuş 2 maç.1 maç normaldi.

Obra'ya ceza vermek zorunda kalmışlarken şaşırılacak bir tarafı da yok.Turgay Demirel'in de kendisinin ifade ettiği amaç seriyi 7.maça götürmek.

Sakin olalım. Mühim olan 5. maçı kazanmak. O maçı kazanırsak 6. maçta trübünde kadın olmuş, erkek olmuş; fark etmez. Her türlü kazanıp şampiyon oluruz. Eğer 5. maçı kaybedersek iş biter zaten...

Son üç maçın birini hakem hatasıyla son saniyede kaybetmiş, diğer ikisini iyi oyunla kazanmış taraf olarak, psikolojik üstünlük bizde iken; TBF verdiği bu ceza ile moralimizi bozup, üstünlüğü karşı tarafa geçirmeyi amaçlıyor. Onların ekmeğine yağ sürmeyelim.

Şampiyonun belli olacağı maçta rakip takım Obra'sız parkeye çıkacak. Bunu da göz ardı etmemeliyiz. Her türlü avantaj bizde. Her şeyimizle 5. maça konsantre olup kazanmaya odaklanmalıyız.

Şikeci asker kaçağı basın toplantısın da fenerasyona ayar verecekti ki gerek kalmadı. Maşası halleti, böyle şerefli ! şampiyonluklar ki olabilirseniz camianıza çok yakışır. Türk sporunun başına gelen en büyük felaket aziz yıldırım'dır.

Bile bile lades adamlar her fırsatı değerlendırmek ıcın acık kollarken bız malesef adamların ekmeğıne yağ surduk. Bunların olabıleceğı bılıyoruz ama hıcbır sekılde akıllanmıyoruz bıde yaptığımız yere bak FINAL serısı yazık.

FB Ülker'in TBF'ye yaptığı kural hatası itirazı ne zaman karara bağlanacak? Kim tarafından alınacak karar, disiplin kurulu mu? Hiç bir bilgi yok...