TBL Finali | 4. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 88 - Fenerbahçe Ülker: 82

Obradovic ise nasıl çirkef, karaktersiz bir kişilik olduğunu gösterdi tekrar. Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. Tam kişiliğine uygun kendi gibi ahlâk yoksunu bir kulüp bulmuş. Sen sahanın içine girip hakemlerin üstüne yürüyeceksin, durmadan el-kol yapıp, bağırıp çağıracaksın. Sonra neymiş vay efendim çok iyi koçmuş, nasıl o kadar teknik faul çalınırmış.. Basketbolculuğunda karaktersizliğin ve çirkefliğin öncülerinden Mirsad da çıkmış "ben kariyerimde böyle şey görmedim" diyor. Ee tabii alışmışsın kollanmaya, olması gerekenler artık yanlış geliyor sizin gibilerine.

Zaten maçı kaybedeceklerini anlayınca hepsi bir çirkefleşti. Bir tarafının tüyleri ağırmış dinazor Ömer, saçlarını düzeltmekten basketbol oynayamayan Klezia hanım, üvey baba kılıklı kazma Zoric...

Hazımsızlığın, sahtekârlığın, ahlâksızlığın, şerefsizliğin ve hadsizliğin Türkiye'deki adıdır fenevbahçe!! Ergin Ataman yönetimindeki Efes'e kaybettikleri final serisinde yenilgiyi hazmedemeyip maç sonu sahaya giren, Efes'li basketbolcuları tekmeleyen vandallar, gelmiş taraftarlık dersi vermeye kalkıyor. HERKESE ANLADIĞI DİLDEN KONUŞACAKSIN! ÜLKER'İN TAKIMI VE YATIRIMIYLA HAVA YAPANLARA GEREKEN DERSİ VERECEKSİN. DEPLASMANDA DA KOYUP GEÇELİM, O KUPA ARROYO'NUN ELLERİNDE HAVALANSIN!! ALAYINIZA GALATASARAY ULAN!

Ellerine sağlık kardeş...

Güzel bir galibiyet oldu. 2-2ye gelmesi çok tatlı oldu. Fakat4 Bo konusunu fazla kafaya takıyorsunuz. Dikkat ederseniz Bo'yu savunamıyoruz değil savunmuyoruz resmen. Herifi serbest atışta bile boş bırakıyoruz . Bunun nedeni de onu psikolojik olark düşürmek. Aynısını bugün Emir'e de yaptık. Emir'in bütün dengesi bozuldu. Bo isterse her maç 20 sayı atsın hiç önemli değil. Şutları atarken hep kafasında ''ya atamazsam '' düşüncesiyle atacak ve o kadar boşken pas da veremeyeceği için esas skorerleri devreye giremeyecek. Olayı böyle düşünün. Rakip takımda top dönmediği sürece oyunda kalma şansları yok. Çünkü sayı atmayan oyuncuları resmen savunmada seriyor kendini. ''Oynayın lan'' diye gerektiği yerde diş gösterecek bir taraftarları yok ve bu bizim avantajımız olacaktır oradaki maçta.

Doğru analiz kardeş.Sadece Bo yu kendi ritmini bulmasın diye penetre yapmasını engellıiyoruz

Adamlar ağlamaya başlamış bir maçta 6 teknik faul çalınırmıymış. Obra'ya neden faul çalınmış. Yahu 2. maçta hakemin kolunu çekti elini omzuna attı hakem güldü geçti bu sefer cezasını gördü.

Adamlar utanmadan Turgay Demirel'e saydırıyor. Utanın ulan utanın burayı okuyanlar. Adam, Recep Ankaralı Semih Özsoy tapesini sümen altı etti, geçen sene kadınlar finalinde olmayan fauller çaldı hakemler tüm maçlar boyu saha içinde gezinen koçunuza ses etmediler hala Turgay Demirel'e laf ediyorlar. Utanın.

Git önce kuralları öğren Obra efendi. 4 yabancı oynatırsan ceza alacağını bilmiyormusun? Hakemler durumu anlatmak için yönergeyi gösteriyor, onuda ceza kağıdı diye anlatarak kameraların önünde numara yapıyor. Sen her pozisyon sonrası domates suratınla hakemlere hakaret et, el kol hareketi yap, sonrada mağdur ayağına yat. Ne güzel iş.

Adamlar ağlamaya başlamış bir maçta 6 teknik faul çalınırmıymış. Obra'ya neden faul çalınmış. Yahu 2. maçta hakemin kolunu çekti elini omzuna attı hakem güldü geçti bu sefer cezasını gördü.

Adamlar utanmadan Turgay Demirel'e saydırıyor. Utanın ulan utanın burayı okuyanar. Adam Recep Ankaralı Semih Özsoy tapesini sümen altı etti, geçen sene kadınlar finalinde olmayan fauller çaldı hakemler tüm maçlar boyu saha içinde gezinen koçunuza ses etmediler hala Turgay Demirel'e laf ediyorlar. Utanın.
Bu içeriği minimum 12 paragrafla geliştirebiliriz.

Mirsad ne iş yapar görevi nedir ? Her maç elleri cebinde bench önünde volta atıyo obra oyun cizerkende aynı ne kadar karaktersiz varsa hepsi aynı yerde toplanmış

Obrodoviçin kariyeri boyunca ilkkez bu kadar agladıgını gördüm.Yakışan kimlige yakışan takıma gelmiş.Fener Aglama!

adsız.jpg Adamlar kendileriyle dalga geçiyor bizim bi laf soylememize gerek yok söyliycek tek şey tiyatro severlerın onunde alın gelin şu galibiyeti.

FB Ülker savunmada çok defoları olan bir takım, bu açıkları değerlendirince 88 sayı geldi. Bu galibiyet şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı. FB Ülkerli oyuncular ortamı germek için bazı hareketler yaptı ve ne yazık ki bunda da başarılı oldular. Çok rahat giderken sahaya atılan maddeler sonrası oyun durdu ve o dakikadan sonra hakemler FB Ülker lehine çok kolay düdükler çalmaya başladı. 13 sayı öndeyken sahaya madde atan kişi Galatasaraylı olamaz. Olsa olsa provakotördür. Lütfen salonda bu kişilere müsaade etmeyelim, zira bunlar Galatasaray'a büyük zarar veriyor.

Obradovic'in önümüzdeki maçta saha olmaması muhakkak avantaj olacak. Buna paralel gözden kaçan bir nokta var. Obradovic enderin faulü sonrası kontrolünü kaybediyor. Basket olmuş artı hakem faulde vermiş, buna rağmen. Obradovic'in kontrolü kaybetmesine neden olan hakemler değil bana göre. Neden takımının Galatasaray'ı yenecek performansı gösterememesi, kafasında da bunu çözücek bir çare bulamamasından, ve şampiyonluğu kaybetme fikrinden kaynaklanan stress.

Obradovic'in önümüzdeki maçta saha olmaması muhakkak avantaj olacak. Buna paralel gözden kaçan bir nokta var. Obradovic enderin faulü sonrası kontrolünü kaybediyor. Basket olmuş artı hakem faulde vermiş, buna rağmen. Obradovic'in kontrolü kaybetmesine neden olan hakemler değil bana göre. Neden takımının Galatasaray'ı yenecek performansı gösterememesi, kafasında da bunu çözücek bir çare bulamamasından, ve şampiyonluğu kaybetme fikrinden kaynaklanan stress.

Katılıyorum.Muhtemelen baya tepki toplayacağım ama Obradovic'e çok saygı ve sevgi duyan biriyim,baya da takip ederim yaşım yettiğince.Ben kendisinin bu kadar acz içinde kaldığı,çözüm üretemediği ya da eksik kaldığı an çok hatırlamıyorum.Kendisine rağmen seri 3-1 Galatasaray lehine olmanın kıyısından döndü,onca paraya,kaliteli isme rağmen yetmiyor,yetemiyor bizim karşımızda.Kurduğu kadronun,çalıştırdığı oyuncu grubunun net defolarıyla maç maç yüzleşmekten çıldırma seviyesine geliyor.

2011 Barcelonası'nı alt etmiş birinin bize karşı eli ayağının bağlanması insana garip geliyor ama bir yandan da yüze hafif tebessüm de ettiriyor :)