Obradovic ise nasıl çirkef, karaktersiz bir kişilik olduğunu gösterdi tekrar. Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. Tam kişiliğine uygun kendi gibi ahlâk yoksunu bir kulüp bulmuş. Sen sahanın içine girip hakemlerin üstüne yürüyeceksin, durmadan el-kol yapıp, bağırıp çağıracaksın. Sonra neymiş vay efendim çok iyi koçmuş, nasıl o kadar teknik faul çalınırmış.. Basketbolculuğunda karaktersizliğin ve çirkefliğin öncülerinden Mirsad da çıkmış "ben kariyerimde böyle şey görmedim" diyor. Ee tabii alışmışsın kollanmaya, olması gerekenler artık yanlış geliyor sizin gibilerine.
Zaten maçı kaybedeceklerini anlayınca hepsi bir çirkefleşti. Bir tarafının tüyleri ağırmış dinazor Ömer, saçlarını düzeltmekten basketbol oynayamayan Klezia hanım, üvey baba kılıklı kazma Zoric...
Hazımsızlığın, sahtekârlığın, ahlâksızlığın, şerefsizliğin ve hadsizliğin Türkiye'deki adıdır fenevbahçe!! Ergin Ataman yönetimindeki Efes'e kaybettikleri final serisinde yenilgiyi hazmedemeyip maç sonu sahaya giren, Efes'li basketbolcuları tekmeleyen vandallar, gelmiş taraftarlık dersi vermeye kalkıyor. HERKESE ANLADIĞI DİLDEN KONUŞACAKSIN! ÜLKER'İN TAKIMI VE YATIRIMIYLA HAVA YAPANLARA GEREKEN DERSİ VERECEKSİN. DEPLASMANDA DA KOYUP GEÇELİM, O KUPA ARROYO'NUN ELLERİNDE HAVALANSIN!! ALAYINIZA GALATASARAY ULAN!
Ellerine sağlık kardeş...