TBL Finali | 4. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 88 - Fenerbahçe Ülker: 82

Obradovic ise nasıl çirkef, karaktersiz bir kişilik olduğunu gösterdi tekrar. Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. Tam kişiliğine uygun kendi gibi ahlâk yoksunu bir kulüp bulmuş. Sen sahanın içine girip hakemlerin üstüne yürüyeceksin, durmadan el-kol yapıp, bağırıp çağıracaksın. Sonra neymiş vay efendim çok iyi koçmuş, nasıl o kadar teknik faul çalınırmış.. Basketbolculuğunda karaktersizliğin ve çirkefliğin öncülerinden Mirsad da çıkmış "ben kariyerimde böyle şey görmedim" diyor. Ee tabii alışmışsın kollanmaya, olması gerekenler artık yanlış geliyor sizin gibilerine.

Zaten maçı kaybedeceklerini anlayınca hepsi bir çirkefleşti. Bir tarafının tüyleri ağırmış dinazor Ömer, saçlarını düzeltmekten basketbol oynayamayan Klezia hanım, üvey baba kılıklı kazma Zoric...

Hazımsızlığın, sahtekârlığın, ahlâksızlığın, şerefsizliğin ve hadsizliğin Türkiye'deki adıdır fenevbahçe!! Ergin Ataman yönetimindeki Efes'e kaybettikleri final serisinde yenilgiyi hazmedemeyip maç sonu sahaya giren, Efes'li basketbolcuları tekmeleyen vandallar, gelmiş taraftarlık dersi vermeye kalkıyor. HERKESE ANLADIĞI DİLDEN KONUŞACAKSIN! ÜLKER'İN TAKIMI VE YATIRIMIYLA HAVA YAPANLARA GEREKEN DERSİ VERECEKSİN. DEPLASMANDA DA KOYUP GEÇELİM, O KUPA ARROYO'NUN ELLERİNDE HAVALANSIN!! ALAYINIZA GALATASARAY ULAN!

Adamlar seyirciyi delirtmek için her türlü pisliği yaptı maçta. Hakemle maç kazanmaya alışmış fülkerliler, alışmış kudurmuştan beterdir. Bunlarda kudurmuş. Ben salondaydım duyumlarım ve fülkerlilerin söylediklerine göre baya yüklü bir para cezası kesecekler sahamızın kapanmasını istemiyorlarmış bizim seyircimiz önünde şampiyon olacaklarmış :) bir önceki mesajımda yazmıştım tekrar ediyorum hepinizi üst üste koyacağız ve koyuyoruz rahat olun sıkıntı yok...

Biz bo'yu durdurursak onları durdurmuş oluruz onlar arroyo'yu durdururlarsa bizi durdurmuş olmazlar.Pota altını daha fazla kullanmamız lazım ve erceg şut denemesin artık,içeriye zorlayıp faul aldırmayı denesin,maçları daha rahat koparabiliriz aslında

Obradovic ise nasıl çirkef, karaktersiz bir kişilik olduğunu gösterdi tekrar. Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. Tam kişiliğine uygun kendi gibi ahlâk yoksunu bir kulüp bulmuş. Sen sahanın içine girip hakemlerin üstüne yürüyeceksin, durmadan el-kol yapıp, bağırıp çağıracaksın. Sonra neymiş vay efendim çok iyi koçmuş, nasıl o kadar teknik faul çalınırmış.. Basketbolculuğunda karaktersizliğin ve çirkefliğin öncülerinden Mirsad da çıkmış "ben kariyerimde böyle şey görmedim" diyor. Ee tabii alışmışsın kollanmaya, olması gerekenler artık yanlış geliyor sizin gibilerine.

Zaten maçı kaybedeceklerini anlayınca hepsi bir çirkefleşti. Bir tarafının tüyleri ağırmış dinazor Ömer, saçlarını düzeltmekten basketbol oynayamayan Klezia hanım, üvey baba kılıklı kazma Zoric...

Hazımsızlığın, sahtekârlığın, ahlâksızlığın, şerefsizliğin ve hadsizliğin Türkiye'deki adıdır fenevbahçe!! Ergin Ataman yönetimindeki Efes'e kaybettikleri final serisinde yenilgiyi hazmedemeyip maç sonu sahaya giren, Efes'li basketbolcuları tekmeleyen vandallar, gelmiş taraftarlık dersi vermeye kalkıyor. HERKESE ANLADIĞI DİLDEN KONUŞACAKSIN! ÜLKER'İN TAKIMI VE YATIRIMIYLA HAVA YAPANLARA GEREKEN DERSİ VERECEKSİN. DEPLASMANDA DA KOYUP GEÇELİM, O KUPA ARROYO'NUN ELLERİNDE HAVALANSIN!! ALAYINIZA GALATASARAY ULAN!
Kleiza hanım lafı güldürdü beni :)

Maçi tekrar ayrıntılı izledim, o meşhur pozisyonda sportmenlik dışı faul çıkmasi muhtemel bi sonuç, keşke de öyle olsaydı çünki bahane bırakmayacaktik onlara ama kardeşim obradovic 2. Periyottan beri her poziyon sonrasi hakeme itiraz da, istisnasiz her pozisyon sonrasi. Sürekli faul bekliyo, sürekli hakemlere el kol. Arkadaşlar biz ilk maçta farklı kaybettik diye bir çok pozisyonu es geçtik, bir çok yerde bize komik fauller çaldilar biliyosunuz.
Biz onlarin sahasini germeyi taşkınlık cıkarmayı bilmiyomuyuz, o son pozisyonda ergin hoca niye tek kelime etmedi hakeme? Bunlari düşünmek lazim, ama adam ne kadar zeki ki gerdi gerdi bize de ceza aldiracak şimdi. Ki versinler, o sözde galatasaray seyircisiyim diyenlere inat versinler, hatta obradovic in cezasini iptal etsinler yeterki sonradan orasa alacağimiz bir galibiyete gölge düşmesin.
Takımı kötü oynadıkca obradovicinde tek seçeneği kaldi tribünleri tahrik etmek, tamam haklısın ama 2.periyottan beri habire ellerinle işaretler etmeninde bi sınırı olmali, hakemler dikkate almadi.. Hele oğuz, ömer, emir.. Siz farkedilmez saniyosunuz ama mimiklerinizden tahrik akıyo..
Dediğim gibi ver bize seyircisiz, cıkart obra yi fenerin başinda maça, bizim galibiyetimize ve gelecek galibiyetlere gölge düşürmeyin yeterki rezil herifler..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir Yugoslav göçmeni olarak şunu söyleyebilirim, Obra ağza alınmayacak küfürler etti, oraların dilini bilen bir hakem olsaydı, ettiği küfürler cinayet sebebiydi. Ne söylediğini tercüme etsem onaydan geçmeyecek, biliyorum. Ben BJK'lıyım ama böyle ağzı kötü bir koç ilk kez gördüm, bu adama inat GS şampiyon olsun. Ergin Ataman Obra'nın yanında pamuk helvası...

Şu dursun bir kenarda. İyi okuyun şikeciler koçunuzda sizin gibi ahlaksızmış.

Bir Yugoslav göçmeni olarak şunu söyleyebilirim, Obra ağza alınmayacak küfürler etti, oraların dilini bilen bir hakem olsaydı, ettiği küfürler cinayet sebebiydi. Ne söylediğini tercüme etsem onaydan geçmeyecek, biliyorum. Ben BJK'lıyım ama böyle ağzı kötü bir koç ilk kez gördüm, bu adama inat GS şampiyon olsun. Ergin Ataman Obra'nın yanında pamuk helvası...

Şu dursun bir kenarda. İyi okuyun şikeciler koçunuzda sizin gibi ahlaksızmış.

Bunları da yazsınlar ! Eğer delikanlılıkları varsa bunları da söylesinler...

Ben olsam bir maçta bir kamera'yı sadece Obradovic'i çekmesi için tutarım. Söylediklerinin Türkçesini çevirtirim. Millet nasıl küfür ettiğini, hakemlerin, oyuncuların anasına bacısına nasıl küfür ettiğini bir şekilde medya'ya servis ettirirdim. Cümle alem görsün nasıl bir adam olduğunu. Burayı okuyan yöneticiler varsa hiç durmasın dediklerimi yapsınlar.

Bu arada Furkan'ın oyunda olduğu dakikalarda rakibe göre daha iyiymişiz. Böyle bir istatistik gördüm. Ergin hoca'da daha fazla süre versin ona.

Adamlar seyirciyi delirtmek için her türlü pisliği yaptı maçta. Hakemle maç kazanmaya alışmış fülkerliler, alışmış kudurmuştan beterdir. Bunlarda kudurmuş. Ben salondaydım duyumlarım ve fülkerlilerin söylediklerine göre baya yüklü bir para cezası kesecekler sahamızın kapanmasını istemiyorlarmış bizim seyircimiz önünde şampiyon olacaklarmış :) bir önceki mesajımda yazmıştım tekrar ediyorum hepinizi üst üste koyacağız ve koyuyoruz rahat olun sıkıntı yok...

Buna kesinlikle katılıyorum, bugün seyircinin boşaltılmasını hedefleyerek çıkmışlar sahaya. obra denen baş provokatör ve ona eşlik eden yardımcı oyuncular tribünü delirtmek için herşeyi yaptı. Emir, Oğuz, Kleiza devamlı tribünü gerecek işlere kalkıştılar. Özellikle hakeme itiraz konusunda...

Daha sakin kalabilirdik ama hakikatten ucuz atlattık bugün iğrenç provokasyon girişimlerini. Çok şükür ezdik geçtik.

Güzel bir galibiyet oldu. 2-2ye gelmesi çok tatlı oldu. Fakat4 Bo konusunu fazla kafaya takıyorsunuz. Dikkat ederseniz Bo'yu savunamıyoruz değil savunmuyoruz resmen. Herifi serbest atışta bile boş bırakıyoruz . Bunun nedeni de onu psikolojik olark düşürmek. Aynısını bugün Emir'e de yaptık. Emir'in bütün dengesi bozuldu. Bo isterse her maç 20 sayı atsın hiç önemli değil. Şutları atarken hep kafasında ''ya atamazsam '' düşüncesiyle atacak ve o kadar boşken pas da veremeyeceği için esas skorerleri devreye giremeyecek. Olayı böyle düşünün. Rakip takımda top dönmediği sürece oyunda kalma şansları yok. Çünkü sayı atmayan oyuncuları resmen savunmada seriyor kendini. ''Oynayın lan'' diye gerektiği yerde diş gösterecek bir taraftarları yok ve bu bizim avantajımız olacaktır oradaki maçta.

Umut bey bizde rica da bulunalım federasyondan obradovicin cezasini erteletelim o yönetirken alalim maçi diyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

haklisiniz hakki bey.Bunlara bi telefon yeter.ikinci maca cevirirler durumu.Ama her nekadar inanilmaz etki ettilersede o maci bir turlu almamiz lazimdi.

Bence hocanın furkan ile ilgili en buyuk problemi dusuk faul yüzdesi. Furkanın orta mesafe falan deil oturup sabah aksam faul calısması gerek. Bu arada eyyy terbiyesiz Onradoviç efendi burda herkes senin kıçından büyük koç diye koşarken ben senin ve arkanda olan yunan lobisinin hakemler ile beraber efesin atina da kaç maçını çaldığınızı allah biliyo terbiyesiz herif. Ben şahsen senin ne bok olduğunu biliyodum ama bu gece tüm türkiyeye gerçek karakterini yüzünü gösterdin pislik herif. Hak ettiğin klüpte çalışıyosun, kariyerinde ilk defa euroleague de playoff göremedin, bu sene şampiyonluğuda nah görürsün provakatör pislik.

Sent from my iPad using Tapatalk

Takım bu sene kazanması gereken maçta gerekli özveriyi gösterdi bu maçta da bunu gördüm F.ülker den daha iyi oynuyoruz Geri kalan iki maçta da Ergin hoca ve aslanları sahaya yüreğini koyacaktır

Sinan, Marko ve tabi ki Arrayo müthişsiniz