TBL Finali | 4. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 88 - Fenerbahçe Ülker: 82

Asıl maç bu. Ataşehir rüzgarıyla dünkü maçı alacağımız belliydi. Bu maçı alırsak ibre bize döner. Takımın da taraftarın da rehavete kapılmaması lazım.
Kritik maç, adil yönetim olsun alırız.

saat 8 deki maçı eleştiriyosunuzda bu işin dönüşüde var 9 da başlasa 12 de evde olurum ben şahsen ve maça gitmezdim saat 8 de diye gidiyorum

Saat kimine 8'de kimine 9'da uyar.Ama 9'da başlasa birçoğumuza 11 gibi maçtan çıkmak geç olacaktır.Mesela ben yarın kocaeli'ne 2 final sınavına girmek için gideceğim.Ertesi günde sınavım olmasına rağmen maçta yerimi alırım.İlk kez sınavlarım arasında maça gidecek kadar önemli görüyorsam bu maçı sizde bir zahmet saat pazarlığı yapmayın.Ayrıca avrupa yakasıyla anadolu yakası da bir değil.Tüm sene euroleague ve play-off maçlarını 8'de izlediniz de şimdi mi sorun oldu anlamıyorum

Burada sıkıntı olan ya da tartışılan 8 de olması değil. Zira 8 de olması benim de işime gelir ama rakip sahada maçların 9 da olması neye ya da kime hizmet ediyor. Niye her iki salonda da aynı saatte değil. Odak noktası burası. Yoksa gece 3-4 gibi olsa salon yine dolar.

Salonların ulaşımı aynı değil. Malesef marmarayı yoksayarsak bizim salonun ulaşım konusu rezalet. Marmaray da piyangodan dibine geldi zaten. Ama yanlış anlamayın şikayetçi değilim ben. Minibüs tepelerinde 2 km yolu 20 dakika gitmeye razıyım sıcakta. Yeter ki salondaki o atmosfer bozulmasın.

Artık daha çok inanan şampiyon olacak. Taraftar olarak kenetlendik takımımızın yanındayız Ergin hoca ve oyuncularımıza inanıyoruz.

Burada sıkıntı olan ya da tartışılan 8 de olması değil. Zira 8 de olması benim de işime gelir ama rakip sahada maçların 9 da olması neye ya da kime hizmet ediyor. Niye her iki salonda da aynı saatte değil. Odak noktası burası. Yoksa gece 3-4 gibi olsa salon yine dolar.

Zeytinburnu'nun Ataşehirden daha merkezi bir yer ve her yere daha yakın olmasından kaynaklanan bir şey sanıyorum.

Maça gelecek olursak; Bu maçın bizim açımızdan daha kolay geçeceğini düşünüyorum.. Zira dış şut yüzdemiz çok kötü olmasına rağmen, Arroyo'nun gününde olmamasına rağmen, 3 kere 10+ fark yarattık fakat Fenerbahçe'nin Bjelica+Melih+Bogdanovic'ten bulduğu ekstra 3lüklerle hep geri geldiler. Bu sefer öyle olacağını zannetmiyorum. İlk yarıdan 15+ fark yaparız ve maç sonuna kadar devam ederiz gibi geliyor bana.

ilk macta yaptıgımız gibi zoric ve oguzu devre dısı bırakmalıyız macın basında ikili oyunlarla sonrası gelecektir diye dusunuyorum

Yarın salonda olacağım. Söylenene göre ilk maçta alkolün dozunu kaçırıp ıslık çalamayacak/tezahürat yapamayacak halde bir çok insan varmış. Maça GS'yi destekleyip takımın yüküne omuz vermek için gidiyoruz abiler, çakırkeyf olmak için değil... Nolur az için şu mereti.

Fatih Söylemezoğlu - Murat Biricik - Fatih Arslanoğlu

Murat Biricik'e zerre kadar güvenmiyorum.

Komiser Abdulkadir Özçelik (Koçun röportajındaki ifadelere göre küfür konusunda taviz vermiyor, dikkatli olmak gerek. Salonda son maçı da (3. maç) seyircili oynayalım, o maçta Hunharca!!! )

Şimdi Erwın Dudley'in öne çıkma zamanıdır !
Zoran içeriden oynayıp faul aldırmalı,faulleri genelde iyi atıyor
Bo'yu durdurmak fb'yi durdurmaktır,göksenin'i bu görevde kullanabiliriz.Arroyo'da artık skor katkısı verecektir.

Arkadaşlar unutmayalım; hocamizin kurmuş oldugu cümlelerin sorumlulugunu 15bin kişi taşiyor olacağiz salonda.. O yüzden o laflarin altinda ne hocamiz ezilsin, ne de biz ezilelim.. Saği solu belli olmaz bu yandaşlarin.. O yüzden biz sadece üzerimize düşeni yapalım ceza almayalım, bir kere daha düşelim abdi ipekçi yollarina bu sezon diğer maç, o maç şampiyonluğumuz olsun istemezmiyiz, çıkmasin aklımızdan bunlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk