TBL Finali | 6. Maç | Galatasaray Liv Hospital 85 - 77 Fenerbahçe Ülker

Dün salondan böyle çıkarıldı koç;

539b65fb68f7320c546a4677.jpg

Benchin durumunu da herkes gördü. Adam(!) demeye utanacağımız şahısların da koça nasıl küfürler ettiği, hakaretler savurduğu da ortada.

Karşımızda kazanmak için hile, hurda dahil her türlü yolu mübâh saymış kişiliksizler ordusu var. Ama onlara karşı savaşan bir takımımız da var. Pazartesi yanlarında olamayacağız ama en azından bu takıma inanmak ve güvenmek boynumuzun borcu. Şurada varalım bir hafta transfer konuşmayalım, bir hafta Ataman'a sallamayalım, bir hafta mola almamasını eleştirmeyelim, bir hafta kayıtsız şartsız destek verelim.

İnanalım ve diyelim ki; 19.06.2014 Perşembe günü Ülker Terör Arena'da kalkacak bu kupa Arroyo'nun ellerinde, Ataman'ın önderliğinde kalkacak.

Bunun için ilk adım pazartesi günü..

Yine söylüyorum; 3-3 yapacağız ve şampiyon olacağız.

Ergin ATAMAN

B_20439_B_20389_b.jpg

Tarih: 16.06.2014 - Pazartesi - 20:00
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu

Bu maçı bir şekilde alırız . Açık ve net. Ancak o fülker sahası kapanmazsa bu maçın anlamı yok. O kadar olaydan sonra kapanmayacak da ne zaman kapanacak ?

BBL Final Serisi 6. Maçı Uygulama Esasları Hakkında Hatırlatma

Haz 14, 2014

TBF, Galatasaray Liv Hospital – Fenerbahçe Ülker arasındaki BBL Final Serisi 6. maçı Uygulama Esasları ile ilgili iki maddenin altını çizdi

BBL Final serisinin altıncı maçında Galatasaray Liv Hospital ve Fenerbahçe Ülker, 16 Haziran Pazartesi günü saat 20:00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta içinde yayınladığı, bu maça dair Uygulama Esasları’nın sağlıklı bir şekilde yerine getirilebilmesi için iki maddenin önemle altını bir kez daha çizdi:

1: Müsabaka 14 yaş altındaki çocuklar (16 Haziran 2000 ve daha sonraki doğumlu çocuklar) tarafından takip edilebilecektir. Her çocuk sadece bir kadın refakatçi ile salona girebilecektir. Girişte kimlik ve yaş kontrolü yapılacaktır.

Maça izleyici olarak gelecek çocukların yanında bir kadın refakatçi olması gerekeceği gibi tek başına gelen kadınlar da salona kabul edilmeyecektir. Karşılaşmayı salondan takip etmek isteyen kadın izleyicilerin bir çocuğa refakat etmesi gerekmektedir.

2: Maç günü otopark alanı kamu ve seyirci kullanımına kapalı olacaktır. Otoparka güvenlik, resmi yayın kuruluşu, basın ve resmi görevlilerin dışında sadece yönergelerle salona girmesine izin verilen kişilere ait araçların girişine izin verilecektir.

Karşılaşma günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nun otoparkı kapalı olacağı için maçı izleyecek olan basketbolseverlerin aksilik yaşamamaları adına toplu taşıma ve benzeri ulaşım araçları kullanması önem arz etmektedir.

Fenerasyon hala nasıl eziyet yapabilirim kovalıyor...

Dünkü maçla ilgili hala çıt yok!!!

Şampiyonluk yolundaki 2 maçtan 1. si. Söke söke alacağız başka yolu yok. Abdi İpekçi'nin adı yeter o şerefsizleri titretmeye.

İnandık Biz Sizlere ,
Cimbom Yüzümüzü Güldür Bu sene
Şampiyonluk Şarkısı,
Düşmesin DillerdeN Tirbünlerde
Haykırıyoruz Yineee ,
Tek bir dileğimiz Var Cimbombomumm Şampiyoooon Ollll...

Böyle bir gariplik yok yalnız. Otoparkı filan geçiyorum da kadınlar için çocuk getirme zorunluluğu var :D Ya zaten denyoca birşey yapıyorsunuz bu kadınlı çocuklu cezayla. Bir de üstüne gidip çocuksuz bayanı da almam diyorsunuz. Karaborsa çocuk filan ya da çocuklara refakatçi satarlar yakında bu cezalar yüzünden karaborsacılar :/

Sedat Dogan basın toplantısında Tanımıcaz FENERASYON `u ÜLKER ARENA kapanmassa dedi .....ACIN KAPILARI PAZARTESİ AKŞAMI CEHHENEM BEKÇİLERİNE !!!!

Çok büyük ihtimal yarın Fenerbahçeye 1 maçlık ceza verilecek ve evimizde ki maçı kazanırsak kadınların önünde oynayacağız son maçı.

Psikolojik ve mental olarak çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Kötü başlarsak iyice çöküyoruz ve oyuna ortak olamıyoruz bir daha. Oyuncularımız da daha soğukkanlı olmalı. Kafa olarak hazır olursak kazanabiliriz. Maalesef herşey maçın başındaki hücumlarımıza özellikle Marko-Erceg'in üçlüklerinin girmesine bağlı. O şutlarda isabet bulursak savunmamız da sertleşiyor, moralimiz de yükseliyor. Aksi takdirde hem moralimiz bozuluyor, hem savunma yapamıyoruz üstüne de basit top kayıplarıyla rakip iyice havaya giriyor. Şikecilere 1 maç ceza versinler gerisi hâllolur bir şekilde..

TBL Finali | 6. Maç | Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker

Koç, Mola olayında umarım yine egolarına kurban gitmezsin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok büyük ihtimal yarın Fenerbahçeye 1 maçlık ceza verilecek ve evimizde ki maçı kazanırsak kadınların önünde oynayacağız son maçı.

Biraz beyin jimnastiği yapalım...

Pazartesi günü TBF saha olayları nedeniyle Fener Ülker´e 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi ve aynı gün Tahkim Kurulu bizim 2 maçlık cezamızı onadı. Bizim yönetim Fener Ülker de ceza aldı diyerek cezayı uyguladı ve sadece "2500 kadın ve 2500 çocuk" salona alındı. Çarşamba günü de Tahkim Kurulu Fener´e verilen seyircisiz oynama cezasını paraya çevirdi..

TBF bunu yapmaz, yapamaz diyebilir misiniz?

Artık şu Domercant kadroya girsin yahu! Seride dış atışları iyi olan büyük avantaj sağlıyor, götürüyor maçı. Başlarım Malik'in olmayan savunmasına! Zaten nasıl savunma yaptığımız ortada. Domdom olursa alternatiflerimiz artar, Marko-Carlos-Erceg-Cenk daha fazla boş kalır. Hem kariyerinde çok baskılı ortamda oynadı Domdom. Alışkındır, stres yapmaz.

Biraz beyin jimnastiği yapalım...

Pazartesi günü TBF saha olayları nedeniyle Fener Ülker´e 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi ve aynı gün Tahkim Kurulu bizim 2 maçlık cezamızı onadı. Bizim yönetim Fener Ülker de ceza aldı diyerek cezayı uyguladı ve sadece "2500 kadın ve 2500 çocuk" salona alındı. Çarşamba günü de Tahkim Kurulu Fener´e verilen seyircisiz oynama cezasını paraya çevirdi..

TBF bunu yapmaz, yapamaz diyebilir misiniz?

Onur abi, o durumda en iyisi maça çıkmamak. TBF'ye : Sen bize ceza verdin ve o cezayı para cezasına çevirmedin mi? Peki rakibin cezasını para cezasına mı çevirdin? O zaman biz de sizin kurallarınızı dinleyemiyoruz.
Abi 25-30 milyon taraftarı, birçok sağlam yöneticisi olan bir kulübüz. Böyle şeytanlara boyun mu eğeceğiz?

Onur abi, o durumda en iyisi maça çıkmamak. TBF'ye : Sen bize ceza verdin ve o cezayı para cezasına çevirmedin mi? Peki rakibin cezasını para cezasına mı çevirdin? O zaman biz de sizin kurallarınızı dinleyemiyoruz.
Abi 25-30 milyon taraftarı, birçok sağlam yöneticisi olan bir kulübüz. Böyle şeytanlara boyun mu eğeceğiz?

Bir çok sağlam Yöneticisi olan kulüpmü ?

Sağlam yöneticiler olduğu içinmi O Şeytanlara boyun eğiyorlar ? Güldürmeyin İnsanı gözünüzü açın biraz !!!

Yöneticiler seslerini çıkarmadığı için öyle sanıyoruz.

Bak Oğuzhan, Kah bu konu altında kah diğer konularda defalarca yazdım yine yazayım, Umarım ADMİN arkadaşlar anlayışla karşılarlar, Başkan AYSAL dahil yöneticilerin tamamı istisnasız, şu an kulübün içinde bulunduğu karşılaştığımız haksızlıklar karşısında tamda olması gereken dik duruşu ve hakları savunma konusunda abartmıyorum hepsi yetersiz ve istediğimiz ama haklı olarak istediğimiz bu dik duruşu ve hak arama konusunda yapıları gereği yapamazlar.Daha ayrıntılı yazarsam biliyorum beni Banlarlar.Banlamayız desinler bende yazayım asıl kim olduklarını özellikle iki kişinin diğerleri zaten figüran ...

Maccaleb bize en cok sorun yasatan oyuncu.Gecen mac oldugu gibi, bo nun insiyatif aldigi zamanlarda Göksenin hamlesi yerinde olur diye dusunuyorum.Biraz sinirini bozsa yeter.Zaten cok saglam top getiren bir guardlari olmadigi icin, gokseninin yapacagi baski top da kazandirabilir.Malik den de hoca bunu bekliyor ama o adam bitmiş, çift okey dönüyo malesef.
Ceza konusunda, eger Fener sahasi da kapanirsa, bizim icin büyük avantaj olur.Cunku onlarin taraftara ihtiyaci, bizden cok daha fazla.Gerginlikten uzak maclar, daha kontrollu takim olan bize yarayacaktir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi