TBL Finali | 6. Maç | Galatasaray Liv Hospital 85 - 77 Fenerbahçe Ülker

Bu maçı alırsak son maç için şansları eşit görüyorum

Domercant e artık hocanın bir şans vermesi kanaatindeyim

VUR YUMRUĞU MASAYA

Buradaki maç çok önemli bunu söylemeye bile gerek yok fakat TBF, Fenerbahçe'nin sahasını kapatmaz ise bu Basket tarihinin en utanç verici ve aşağılık kararı olur.Ben verebileceklerini zannetmiyorum ama burada olay bizim yönetime düşüyor baktın ceza yok hemen bir toplantı yap Canlı yayında Federasyonu yerin dibine sok.Haysiyetlerini şereflerini namuslarını kaybettiler de.Ntvspor'a bas kalayı neden yayınlamıyorsunuz basın toplantılarımızı diye sitem et.Baktın olmuyor Federasyonu orada kalamaz diye açıklama yap siyasilerden randevu al görüşmeye git.Vizontele filminde bir sahne var.Reis bey diyor ya bu Vizontele artık bir izzeti nefis meselesi, yayını bulana kadar değil Artos bu iş Himalayalara kadar gider.Aynen bu şekilde olmalı artık açıklama yap geri çekil olmaz.Söz uçar icraat kalır bu işte.Adamlar anamıza avradımıza sövüyor 2.anons maç bitiminde geliyor.Neden ?
Çünkü yaptık demek için...

ÖZYER BÜYÜK BİR DEHA

5.Maç geride kalmış ve her türlü pislik yapılmış takımımızın deplasmanda bir galibiyeti resmen çalınmış ve 1 sayı ile belkide Şampiyonluk el değiştirmiş.Çalınmayan fauller, verilmeyen teknik fauller ve bir çok daha yanlı yönetim biçimi...
Ergin Hoca çıkıp konuşulacak çok şey var diyor.Belli dolmuş Koç ama içine atıyor konsantresini bozmak istemiyor.Takım demoralize olmuş seri 2-0'a gelmiş türlü türlü oyunlarla.Ama takımımız yinede 2-2'ye getiriyor seriyi enfes bir direniş göstererek ama 5. maçta yine küfür kıyamet , sahaya atılan bozuk paralar , bench'e yapılan sözlü saldırılar ve maç sonu Ergin Ataman, polis şapkası ile çıkartılıyor.Adamların Yöneticisi bizim Koç'umuza 'Seni Si..eceğim' diyor.Koç moralmen çökmüş bunu sansürsüz açıklıyor.Yönetim toplantı yapıyor cevap veriyor bu olay mahkemede biter diyor. Ama Özyer....

Elinde kahvesi izliyor bir seyirci gibi.Bir açıklama YOK. bir tepki YOK.Atı alan Üsküdar'ı geçmiş serinin 6. maçına gelinmiş TBF saha içi iskembeleri kaldırmış birde ne görelim Özyer'den tepki geliyor.Peki bu tepki nedir ?
Oynanan oyunu biliyoruz diye twit ile ateş ediyor adeta Fenere, tabi Fenerbahçe eminim yıkılmıştır bu açıklamalar sonrasında.Sen dik duramıyorsan takımdan dik durmasını beklemeyeceksin Sayın Özyer. Galatasaray'ın Basket şube sorumlusu Yalan söylemez.Kalkıp transfer görüşmesi yapmıyoruz diyorsun Ben şahsen Semih ile görüştüğünüzü ama Semih'in yüksek ücret isteğinden dolayı olmadığını biliyorum.Stratejik olarak söylenir ama sen üstüne basa basa yalan söylüyorsun.Pasif birisin ve iş bitirici niteliğe sahip değilsin.Saygı duyuyorum Galatasaraylısın ama olmuyor uzatma bırak sen uzattıkca saygıyı kaybedeceksin.

Adnan Öztürk gibi yöneticileri yönetim dışı bırakanlara tepkiliyim,ön plana çıkınca ne oluyor ? Kıskançlık mı var ? Bu yönetimde Haldün üstünel,ali dürüst,adnan öztürk gibi isimler olsaydı daha dik dururduk.

Adnan Öztürk gibi yöneticileri yönetim dışı bırakanlara tepkiliyim,ön plana çıkınca ne oluyor ? Kıskançlık mı var ? Bu yönetimde Haldün üstünel,ali dürüst,adnan öztürk gibi isimler olsaydı daha dik dururduk.

Adnan Öztürk sadece konuşuyor. Aday olup ardından rakibin listesine girip koltuk kapma derdinde. İlk piyasaya sürüldüğünde Mittal'de yönetici olduğu Galatasaray'a Mittali sponsor yapacağı söyleniyordu. İlla yönetici mi olması gerekiyor destek için. İsim yaptı. Ali Dürüst içinde yine başlamış gölge yönetim oluşturdu haberleri. Hazırlanıyor çok sıkı geliyor gibi haberler valla işçisinin maaşını veremeyen adam Galatasaray'a yönetici olmasın.

Maça mutlaka sert savunma yaparak en iyi şekilde başlamaliyiz dördüncü maçın ilk periyodu gibi.

Umarım seyircisiz oynamayı reddederiz tribün baskasından mahrum kalmayiz.

Bu takım bu sene alması gereken tüm maçları aldı. Şampiyon olmamız için 2 maç daha almamız gerekiyorsa eminim ki Allah'ın izniyle önce bu maçı sonra da son maçı alıp şampiyonluğu kazanacağız.

Edit:Hocam nolur Hairston'a fazla süre verme ve mola almayı unutma !!

Taraftar alınacağı falan yok, şikecilere ceza da yok. İnanın Ergin Ataman iyi dayanıyor bizim vasıfsız yönetime.. Şuna bak kulübün hakkını savunan yok! Kupa olunca anında sahiplenirsiniz ama..

Şu uygulamaları karşı tarafa yapamazlardı hepimiz biliyoruz.Ama bizim yönetim bu kadar işte, vasıfsız.Hiçbirinin umrunda değil, gitsinler loca kavgası yapsınlar kendi aralarında

Adnan Öztürk sadece konuşuyor. Aday olup ardından rakibin listesine girip koltuk kapma derdinde. İlk piyasaya sürüldüğünde Mittal'de yönetici olduğu Galatasaray'a Mittali sponsor yapacağı söyleniyordu. İlla yönetici mi olması gerekiyor destek için. İsim yaptı. Ali Dürüst içinde yine başlamış gölge yönetim oluşturdu haberleri. Hazırlanıyor çok sıkı geliyor gibi haberler valla işçisinin maaşını veremeyen adam Galatasaray'a yönetici olmasın.
Ben başkan olarak aysal'dan çok memnunum fakat yönetim listesinde daha etkin isimler olmalıydı.Candan Erçetin başkan yardımcımız hangi konularda yardımcı acaba ?

fülker ceza almadı , uA saat 17:30 da Bakırköy'de takımın kamp yaptığı otelin önünde toplanıyor, oradan ipekçiye gelecekler. Benim kombine var ister salona alsınlar ister almasınlar sadece tepki vermek için gideceğim. Yönetim pasif kalmaya devam etsin. Taraftar bu kadar bariz haksızlığa pasif kalamaz. Alayınıza GALATASARAY ulan...

Kurumsalboylar şaşırtmadı yine.
Dağa fareyi doğurttukları yetmedi tükürdüklerini yalayıp level atladılar.

Hakdan girdin hukuktan çıktın, ne değişti. ?
Almaları gereken cezayı geçtim, yedikleri naneler konuşulmuyor bile.

Ben tarihimizde 'herşeyden bu kadar muaf, aciz bir yönetim' hatırlamıyorum.
Takımın emeklerine yazık.

Elden birşey de gelmiyor, İNANmaktan başka. Sığınacak limanımız yok.
Allah yardımcımız olsun.

TBFnin ceza vermeme kararı kesin mi ? Baktım haber sitelerine böyle bir habere rastlamadım.Daha karar açıklanmamış galiba

Yönetimden bi icraat gelmediği sürece bu laflar boş laflar. Federasyon binasını mı basıyorlar, kapıları mı açıyorlar seyirciye, ne yapıyorlarsa yapacaklar artık ama bi icraat gelmeli , gelmek zorunda !
Çünkü karşımızda ancak bundan anlayan bir federasyon ve rakip var

Maalesef maç sayfasında maçtan başka herşey konuşuluyor. Burada bu yorumları yapan arkadaşlara kızamıyorum çünkü hakikaten artık maçın önemini bile kavrayamamış ne yaptığı belli olmayan şube yönetimi ve yöneticilerimiz yaptıkları veya yapamadıkları ile maçın önüne geçtiler. Galatasaray bu kadar savunmasız bu kadar etkisiz olmamalıydı. Türkiye'ye Avrupa kupaları ve en önemli başarıları getirmiş bu kulüp böyle savunulmamalıydı. Rakip basın toplantısı tehdidi ile 2 maç ceza verdirdi. Biz toplantı yaptık, twitt attık ama bırak cezayı savunma bile alınmadı. Daha ne konuşuyoruz ki ... Yazık...