TBL Finali | 6. Maç | Galatasaray Liv Hospital 85 - 77 Fenerbahçe Ülker

Yönetim bos laf ve ultrAslan ise yönetime saydirma pesinde. Bu takimin, oyuncularin, kocun ve TARAFTARLARIN hakkini kim savunacak? Gercekten olanlar cok yazik, ben icime sindiremiyorum. Göz göre göre haksizliga ugruyoruz.

Şu salonun önüne bir ekran kurmaktan bile acizsiniz. Siz kim takımın hakkını savunmak kim. Bu şubede hakkımızı savunacak bir tane yönetici yok. Salonun önünde Tomalar, polisler, pavalı askerler bu ne lan...

Ben başkan olarak aysal'dan çok memnunum fakat yönetim listesinde daha etkin isimler olmalıydı.Candan Erçetin başkan yardımcımız hangi konularda yardımcı acaba ?

( Ben başkan olarak aysal'dan çok memnunum )

Git Başkanının önce elini öp,yalvar yakar, Lütfen; teessüf ederim,Kaale almıyorum,muhatap kabül etmiyorum dedikçe kimsede sizi muhatap kabül etmiyor.Ne olur Kulübün hakkını koruyacak,muhatap kabül edilecek,sizden sesi daha gür çıkan birisini Yönetime alın de. Olurmu ???

Şu anda herşeyden çok Galatasaray ın bu maçı kazanmasını istiyorum.

Seyirci kadın ve çocuklar.Maçın önemini kavramış gözükmüyorlar ama Ergin Ataman tek başına seyirci desteğini sağlayacağına inanıyorum.

Haydi Galatasaray şu yapılanlara gereken cevabı ver ve şampiyon ol...

Olmasanda kalbimde değerin eksilmezde olursan bambaşka olur be bambaşka:)))))))

Arkadaş sen 2. maç göz göre göre galibiyetin çalındığı zaman ortalığı ayağa kaldıracaktın, hakkını yedirmeyecektin! Kukla federasyona restini çekecektin! Sen böyle gözümüze sokulan bir şikede sessiz kalırsan daha birşey söylesen de ciddiye alınmaz tabii. Oldu Ergin Hoca hem koçluk yapsın hem de takımın hakkını arasın tek başına. Yazık, yazık..

Eğer bu akşam maçı kazanırsak son maç seyircili salonda oynanacaktır fakat tam tersi bir durumda ise fb ye 2 maç seyircisiz oynama cezası gelebilir.Yapılan hile hurdalar gerçekten çok şerefsizce.Maçta hakemler fişi çekebilir.Galatasaray yönetimi bu duruma sesini çıkarsa bile icraat gösterememiştir.Her şeyi geçtim Koça ve Oyunculara güvenim tam.Çıkın şu maçı alın ve son maçı kendiniz için,bizim için oynayın!

TBF ceza verip vermemek için bizim maçın sonucunu bekliyor bence. Bu akşam kaybedersek FB'ye 1 maç ceza verirler. Olur da kazanırsak ceza veremezler.

( Ben başkan olarak aysal'dan çok memnunum )

Git Başkanının önce elini öp,yalvar yakar, Lütfen; teessüf ederim,Kaale almıyorum,muhatap kabül etmiyorum dedikçe kimsede sizi muhatap kabül etmiyor.Ne olur Kulübün hakkını koruyacak,muhatap kabül edilecek,sizden sesi daha gür çıkan birisini Yönetime alın de. Olurmu ???
Dedigim gibi başkan'ın yaşı ortada çıkıp esip gürlemesini bekleyemeyiz ama yönetimine esip gürleyecek adamları dahil etmesini bekleme hakkımız var.

24-13 ilk çeyreği önde bitirdik. Sinan ile 3 tane hızlı hücumdan da eli boş döndük. Onları da atabilsek ilk çeyrekten işi bitirecektik. FB 13 sayının 5 tanesini de serbest atıştan buldu.

An itibari ile kezzap döküyoruz. Sadece 3.periyotta oyundan düşmemiz lazım ve tabi ki mola dönüşleri de önemli.

Kaybedersek zerre üzülmem şu saatten sonra. Her maç 2.çeyreklerde ömrümden ömür gidiyor yeter artık ya. Baskete gol diye sevineceğiz neredeyse.

İlk 10 dakikada 13 sayı yiyen takım 2.çeyrekte 6 dakika dolmadan 15 sayı yedi. Fark 10+dan 2 baskete indi ama mola falan yok tabi.