TBL Finali | 7. Maç | Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker

maçın hakem üçlüsü zaten komedi birde saha kapama yok. tezgah kurulmuş herşey ortada. hakikaten yazıklar olsun. bukadar mı basiretsiz bir yönetimimiz var. bukadar mı aciz bizim yönetim.

Maça çıkmamak bize hiçbir şey kazandırmaz.Konuşulacak çok şey olsada Allah'ın adaletine inanıyorum.Şampiyon olacağız.

Aziz Yıldırım gibi asker kaçağı , haysiyetsiz ve şikeci bir başkanım ile 10 yıl şampiyon olmaktansa dürüst bir başkanla küme düşmeyi yeğlerim.

Maça çıkmamak fevri olarak alınacak en yanlış karardır. Mücadele etmeden rakibe kupa vermek geleneğimize uymaz. Aksine TBF'yi, hakemleri, FBU'yu, Aziz'i, İlhan'ı, Mahmut'u üst üste koyup kupayı almak takımımız için yeterli bir hedef. Üstüne de resmi siteden "Koyduk mu" alt anlamlı bir metin ile yakışanı yapabiliriz. Daha önce de gördük şike/hakem ayartma/çifte standart/masa başı oyunları gibi mevzularda onlar genetik olarak bizden üstünler.
Aksi "Korktular", "Kaçtılar" şeklinde tarihe geçer, şikecilere gereken mesaj verildi şeklinde kalmaz. Oysa Şampiyonluk tişörtlerini kıvırttırıp kudurtmak daha cazip bence.

Basketbolda FIBA'dan yabancı hakem isteme şansımız var mı? Böyle bir şansımız varsa, sahaya çıkmama kararı alıp TBF'ye "tek bir şartla çıkarız, maçı yabancı hakem hakem yönetecek" baskısı yapabiliriz.

sahaya çıkıp gerekeni yapmalıyız demek istiyorum ama olay artık sporu geçti futbolda da play-of filan uydurup son maçı Kadıköye ayarlamış sonucunda ellerinde patlamıştı şimdi aynı fırsat elimizde yine aynı duyguyu yaşatabliriz ancak nereye kadar çokmu zor kimseyi kayırmadan olduğuna bırakmak ille eli sopalı bi diktatörmü lazım herkez işini düzgün yapsın ille masayamı vurmak lazım iş artık çığrından çıktı

Sahaya çıksan nolacak? Öne geçince sahadaki hırsızlar çalacağı üç beş düdükle maçı senin ellerinden alıp şikecilere hediye edecek. Çıldırdığınla kalacaksın...

yönetim bu konularda gerçekten çok çok pasif kalıyor. Bunun dışında gerçekten soğudum Türkiye de yapılan bütün sporlardan. Futbol,Basketbolun hali ortada diğer olimpiyat sporlarında zaten doping vs almış başını gidiyor.

Sen o maça çıkarsan bütün şartları kabul etmişsin demektir. Maç sonu kaybedersen, kaybettirilersen de tek kelimeye etmeye yüzün olmaz! Bunun adı da resmen "ahmaklıktır!" Ne olacağını bildiğimiz bir senaryoya neden yeniden katlanalım? Oyuncuların, koçun psikolojilerini, güvenliklerini neden tehlikeye atalım? Bu şartlarda o maça ÇIKILAMAZ!! Burjuva yöneticiler önce tam kadro deplasmana gitmeyi öğrensin önce madem çok biliyorlar her işi..

Bence maça çıkmamız gerekiyor. en azından bu şeref yoksunlarının diline düşmemiş oluruz.

Maça çıkarız, en ufak bir olayda takım soyunma odasına gider ve ''Terör yuvası boşaltılmadan yeniden parkeye çıkmayız'' İşte o zaman şikeciler gıklarını çıkaramazlar...

Hala maça çıkalım diyorsunuz yapmayın gözünüzü seveyim her şey belli.Sadece Recep Ankaralı bile maça çıkmamaya yeterli sonuç belirlenmiş kimsenin Galatasaray'ı bu oyunun parçası yapmaya hakkı paşa paşa kutlasınlar şampiyonluğu Turgay ile biz yokuz

Oynama kararı verilir ise, sahaya ısınmak için çıkıldığı andan itibaren seyirci provoke edilmelidir bence. Isınma sırasıdna giyilecek t-shirtlerde Kadın basketbol takımının sonuçları olabilir, şike ile ilgiil yazılar olabilir, vb. Bir şekilde FB taraftarının damarına basılabilir. Onların vereceği tepkiler sonucunda da can güvenliği yok diyerek sahayı boşalttırabilirler. Nasıl Obradoviç 4. maçta seyirciyi provoke edip ceza aldırdı biz de aynısını yapabiliriz. Belki iyi organize olursak maçı tatil bile ettirebiliriz. Evet belki biraz fantazi ama denenebilir. Yada genç takımı sahaya çıkartıp oynayabiliriz. Tek korkum sahaya çıkmaz isek verilecek cezaların önümüzdeki seneyi etkilemesi yada EL'i etkilemesi. Malum Turgay Bey FIBA'nın da başında

Nihat Bölgi, mesajını yazarken harf hatası yapmış, gerekli düzeltmeyi yaptık, yapılan harf hatası küçük düşürücü ya da hakaret anlamına gelecek bir kelime ortaya çıkartmıyor. Konu ile alakasız mesajlar silinmiştir.

Aziz Yıldırım gibi pislik bir başkanım olacağına korkak ve aciz bir başkanım olmasını yeğlerim

Halil kardeşim; Nihat kardeşimizin senin anladığın şekilde değil anlatmak istediği,O Şerefsizler haksız oldukları halde kulüplerinin yanlışta olsa tek taraflı haklarını korumak ve almak için yumruklarını masaya vuruyorlar,bizim Silik AYSAL ve Silik Yönetim; haklı olduğu halde haklarımızı korumak için yumruğunu masaya vurmaya yüreği yetmiyor.Haksızlıklara biz Taraftarınında desteğiyle dur diyebilecek onurlu ve kararlı Başkanımız olsun istiyor ( Araki bulasın ) yoksa Aziz Yıldırım gibi Şerefsiz Başkanımız olsun anlamında değil !!!

Halil kardeşim; Nihat kardeşimizin senin anladığın şekilde değil anlatmak istediği,O Şerefsizler haksız oldukları halde kulüplerinin yanlışta olsa tek taraflı haklarını korumak ve almak için yumruklarını masaya vuruyorlar,bizim Silik AYSAL ve Silik Yönetim; haklı olduğu halde haklarımızı korumak için yumruğunu masaya vurmaya yüreği yetmiyor.Haksızlıklara biz Taraftarınında desteğiyle dur diyebilecek onurlu ve kararlı Başkanımız olsun istiyor ( Araki bulasın ) yoksa Aziz Yıldırım gibi Şerefsiz Başkanımız olsun anlamında değil !!!

Haklısınız.