TBL Finali | 7. Maç | Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker

Halil kardeşim; Nihat kardeşimizin senin anladığın şekilde değil anlatmak istediği,O Şerefsizler haksız oldukları halde kulüplerinin yanlışta olsa tek taraflı haklarını korumak ve almak için yumruklarını masaya vuruyorlar,bizim Silik AYSAL ve Silik Yönetim; haklı olduğu halde haklarımızı korumak için yumruğunu masaya vurmaya yüreği yetmiyor.Haksızlıklara biz Taraftarınında desteğiyle dur diyebilecek onurlu ve kararlı Başkanımız olsun istiyor ( Araki bulasın ) yoksa Aziz Yıldırım gibi Şerefsiz Başkanımız olsun anlamında değil !!!

Dursuncuğum aman dikkat senin de mesajın konuyla alakasız diye silinebilir :)

Başkan açıkladı: Maça çıkmıyoruz. Gelecek sene erkek ve kadın takımlarımızın ligden çekilmesi konusu da önümüzdeki günlerde yetkili kurullarda tartışılacakmış.

Umarım bu kadarın arkasında dururuz.

Maça çıksak ne olur, kesin facia olur. Maça atanan hakem üçlüsü tetikçi, göstermedim ama çok istiyorsa göstereyim diyebilecek kadar alçalan bir yönetici, küfürü ve holiganları salon içinde organize eden bir başkan. Milli takım koçuna ve oyuncularına fiili ve sözlü saldırılar, yıkılan korkuluklar, salonda atılan ses bombaları. Bütün bunlar biz maça çıkarsak daha önce olan ( ceza almadıkları için )ve maç içinde binbeteri olacak olan olaylar. Ergin Hoca ve oyuncular maça çıkmak istemiyorsa, sonuna kadar yanlarındayım. Bunun korku ile hiçbir ilgisi yoktur. Burada söz konusu olan bütün bir sezonun emeğinin fülker tiyatrosunda gasp edilebilecek olmasıdır. Adaletin olmadığı yerde anarşi olur...

AYSAL; Çok geçte olsa verdiği karar son derece doğru ammaaa bu verdiği kararın arkasında duracağına inanmıyorum çünkü bu kararından döndüreceklerdir. Oda fırsatı fırsat bilip başka bir çözüm düşünmeli, TBF'den, En üst düzey Emniyet tedbirleri ( Kadın Taraftarlarımızdan korkup 4 Toma getirmişlerdi,Biraz daha gaza gelseler ALAY komutanlığını bile yığabilirlerdi Salonun önüne,Helal olsun Dişi Aslanlarımıza.Bu derece korkutmuşlar ) FIBA Europe hakemlerini talep etmeli neden olmasın ???

maça çıkmamak korkaklık değil. oldu da çıktık değilim farzı misal. maç sonu kalıbımı basarım bütün türkiye ne arroyonun asist sayısını, ne zoricin sayılarını, ne ercegin şut katkısını konuscak. konusulcak tek şey taraftarın yaptığı barbarlık olacak buna adım gibi eminim. basket falan konusulmayacak taraftar alınırsa.

Maça çıkılmayacağını hiç sanmıyorum.Zaten normal antreman programı da Perşembe gününe kadar devam edecekmiş.Yani yarın salonda takımımız antrenman yapacak.Bir geçerli sebep sunularak alınan karardan geri adım atılacaktır bence.

Maça gelirsek,serinin geldiği aşamada hangi sahada oynarsak oynayalım Ülkerspor'dan daha formda ve daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.Ülkerspor'un final maçı fobisini de hesaba katarsak Galatasaray'ın her halukarda Ülker Arena'dan kupayı alıp döneceğine sonsuz inanıyorum.

maça çıkmamak saçmalıktan başka birşey değil!!! neymiş şubeyi kapatabilirlemiş, hayırdır Ünal Bey kendimi kurdu klubude tek başına karar veriyorlar!!! Ben takıma güveniyorum biz her sahada, her atmosferde onları yeneriz, ama sahaya çıkmadan şampiyonluğu hediye etmek nedir, Onlar perşembe günü ne yaparsa daha ağırıyla karşılık goreceklerini biliyorlar, bu yüzden birşey olmaz, biz çıkalım savaşalım, kaybetsekte olur, ama oynamadan kaybetmek saçmalık...

Hala olayları güvenlik zafiyeti ya da hakem atamaları ile sınırlı gören taraftarlar var, lütfen uyanın artık..

Final maçını yönetecek hakem üçlüsü açıklandığında 1 maç ceza alacaklarını ama hakemlerle bu cezayı telafi etmeye çalışacaklarını düşündüm ama o kadar kendilerinden geçmişler ki seyircisiz oynama cezası dahi vermeden bu hakem ataması gerçekleşmiş. Ve atanan baş hakem şike telefon dinlemelerine takılan, "her şey kontrol altında Recep" Nevşehir´e seminere giderken programı değiştirilip bu maça atanan isim. TBF açık açık diyor ki "sana kaybeden rolünü uygun gördüm, hadi bakalım oyun alanına." Kimse kusura bakmasın...

Yönetim Kurulu´nun verdiği tepki geç olabilir ama bir kere geç kalındı diye her yapılana tepkisiz mi kalmalı artık?

Birinci hamle geldi.
Ikinci hamle olarak ise, gerek serinin gidisati hakkinda disiplin kurullarinin verdigi kararlarla ilgili bilgilendirme, gerekse Galatasaray'in hakem uclusunu neden istemedigine dair somut delillerle dolu bir basvuru yapilmasi gerekiyor Eurolig'e.
Bu kadar kir yeter, simdi arinma zamani..

Fenerbahçe'nin sahasında oynanan bir önceki maçta, Galatasaray ve milli takımın koçu polis şapkasıyla çıkartılmıştı sahadan;
bu son mac için Fenerbahçe'ye ceza verilmezse maça çıkmıyoruz, konu kilit.

Açıklamayı yapıp geri durmamalıyız. EL ve FIBA nezdinde girişimler, sık demeçler, açıklamalar vs. Bak korktular da oynamıyorlar muhabbeti yapıyor sporun yüz karaları.