TBL l 13. Hafta l Galatasaray 90-76 Beşiktaş Sompo Japan

Anadolu Efes, Uşak Sportif, Banvit, Pınar Karşıyaka..

Söylenecek çok fazla bir şey yok, ligi lider bitirmenin önemi bu kadar büyük iken bazen gösterdiğimiz bu konsantrasyon düşüklüğü insanı fazlası ile sıkıyor. Tek tek maçların hikayelerini anlatmaya gerek yok ama yazık yani.. Koçun bazen yaptıklarına anlam vermek güç oluyor, umarım bu kez maça sadece bedenen değil, kafaca da gelir.

Rakip Beşiktaş, koçları ise bir tanıdık sima; Yağızer Uluğ.. Koçun eski yoldaşı, güzel bir karşılaşma olsun ama en önemlisi konsantre olalım. Dar rotasyon, pure guard eksikliği eyvallah ama bundan ötesi var. Lig liderliği konusunda hala birşey kaybetmiş değiliz ama artık ekstra, saçma mağlubiyetlere gerek yok.

Bu sefer istediğimizde yapabildiğimiz o savunmayı yapalım, Beşitaş'a da en yüzdeli maçını oynatmayalım, konsantre olalım. Zaten gerisi gelir, galibiyeti alırız.

Tarih: 28 Aralık 2015 - 20:00 - Pazartesi
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
Biletler: http://www.biletix.com/etkinlik/SBG55/TURKIYE/tr

Vidaları sıkacağımız, toparlandığımızın sinyallerini vereceğimiz bir maç olmasını diliyorum.

Eğer hoca kendine gelirse bu kadro çok daha iyisini yapabilir. Ama en önemli nokta hocanın özeleştirisini yapması, KSK maçındaki haline tahammül edebilmek mümkün değildi.

İyi bir taraftar desteğiyle yılı güzel kapayalım. Başarılar aslanlara.

Rakibi 70 sayı altında tutalım, gerekirse 50 atıp yenilelim. Hücumla maç kaybetmekten gına geldi artık. Hemen her branşta (futbol, voleybol, erkek ve kadın basketbol) savunma yapan Galatasaray izlemek istiyorum.

Ah Yağızer hoca ah..Seni çok severim hoca saygıda duyarım fakat insallah senin gecen olmaz..Takımımıza ve koç Ergin Ataman'a ilk kez güvenemiyorum..Hayırlısı neyse o olsun bizim için..

P&R defansını Avrupada en ktü yapan takımlardan biri ile oynayacağız ama McCollum P&R diye bir şeyi hayatında duymadığı için muhtemelen kullanamayız rakibin bu zaafını

Herkes bu maça gelmeli ve taraftar olarak şube ye destek olmalıyız kazanmak kaybetmek artık önemli değil sadece birlik için orda olacağım. Galatasaray Basketbol Takımını bu hale getiren toplulukta gelsin gelsin daha zevkli olsun

Rahat alırız 10-15 fark atarız gibi bir düşüncem yok. Son periyota başa baş gireriz bence. BJK dinamik bir takım çok yetenekli değiller ama iyi bir koçları var. Zevkli bir maç olur bence.