TBL Play-Off Çeyrek Final Serisi | Fenerbahçe Ülker 2-1 Galatasaray (93-67,70-69[1. Uzatma Sonucu],67-59)

Final Four arası sebebiyle dinlenmek biraz da olsa iyi gelmiştir Seriyi geçebileceğimize inanmıyorum ama en azından 2-1 de kafi.

Set temposunda oynamak bu takım için maalesef intihar oluyor. Koşabildiğimiz kadar koşup, yüksek yüzdeyle şut atmaya bakar iş. Tek beklentim içerideki seriyi bozmamak.

Yukarıda söylendiği gibi ilk maçta rotasyonu olabildiğince geniş kullanmamız gerekiyor. Umarım bu ara takımda biraz olsun iyi gelir.

"Onur mücadelesi" demek istemiyorum. Çünkü sezon içinde yaptığımız net hatalarla 8.sıradan girebildik play off'a bile bile lades demek daha doğru bir kavram bana göre.

Umarım ilk devre bitene kadar kanal değiştirmek zorunda kalmayacağım bir maç olur.. Maalesef böyle bişeyler olacak gibi geliyor bana.. En iyi kadromuzla bile ilk yarıdan çift haneler hatta 17 lere çıkan farklar görmüştük...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene bitti seneye bakicaz artık. İki macida kaybederiz özellikle rakip sahadakimacta 30 sayı fark yersek sasirmam son maçtaki bjk yaptıkları maç gibi olur bence

Zor olacak ama Ergin Ataman varsa her zaman umut vardır.
Eminim final four da çok iyi analiz etti Ülker'i.
Real ve CSKA maçlarının ilk yarısıni çok daha iyi analiz etmiştir bence.
İçimden bir ses Ergin Ataman yine bizi mutlu edecek diye geçiyor.

Young yahut keremin faul problemine girdiği an farklı yenilgi kaçınılmaz zaten,belkide iyi oldu fb ile eşleşmek en azından ezeli rekabeti devam ettirelim diye düşünür belki gelecek yönetimde önümüzdeki seneye iddalı bir kadro kurulur.ben galibiyet değilde çok farklı mağlubiyet olmasın kafi düşüncesindeyim.

Sizce takımın üzerinde bir baskı varmıdır ? Bence çokta yoktur belki de en büyük avatanjımız bu olacak . Ülker hem moralsiz hemde yorgun geliyor sahalarında bir maç kaybettikleri taktirde telaşa kapılacaklar ve bu da onları hataya sürükelyecek . Umarım saha da yüreğimizle oynar son dk kadar başa baş mücadele ederiz. Kazanamışız kaybetmişiz bu saatten sonra çokta önemi yok benim adıma.

Cska ve Realin kisalarinin sayısı hem fazla idi hem de yırtıcı idi üstüne FbUlkerin tecrübesizligi de eklenince ilk yarilarinda maçı antreman havasına girdi maçlarının. Bence F4 ölçü olmamalı çünkü FbUlkerin darbe yediği yerden vuracak durumumuz fazla yok.

Tempoyu düşürüp düşük skorlu maçların olmasını beklemekten başka çaremiz yok gibi koş koş ata dönerse rakip daha yetenekli bu konuda.Kör dövüşü ve sert fauller yapmalıyız

Karşımızda kadro kalitesi olarak 2-3 gömlek üstün bir takım var. Karşımızda yine bizden oyun kalitesi olarak 4-5 gömlek üstün bir takım var. Karşımızda rotasyon olarak (özellikle pota altında) 4-5 gömlek üstün bir takım var. Karşımızda ev sahibi avantajına sahip bir takım var. Evet Ergin ataman var ama karşımızda da Obradovic var. Hayallerde yaşamayı bırakırsak bu seriyi kazanma ihtimalimiz %10 bile değil.

Basketbolda günlük performanslar önemlidir. Rakip saha ve kadro yönünden avantajlı olabilir ama ben koça ve İpekçi'nin büyüsüne inanıyorum. Ataman rakibe en ters olan oyun planını bulup uygulayacaktır. Kaybedeceğimiz birşey yok zaten. Kimse hesap soramaz şu halimizle. Ben şansımızı öyle çok da az görmüyorum. Allah yardımcımız olsun.

Trabzon dackayi yenebiliyorsa biz niye fb yi yenmeyelim. Bu isler sahada belli olur. 6 kisi ile bizi yenemediler o yuzden problem yok.

Dacka demisken Trabzondan cikmalari cok zor. Hep ilk turda dacka umarim gelir diye dua etmistim finale giden yolda. O zayif coachlari kaliteli kadrolarina 2-3 beden agir geliyor.

Yarin Ergin hocamizin onderliginde kafa kafaya bir mac bizleri bekler.

Trabzonun yenmesi bizim için iyi oldu Daçka E.L için rakibimiz sayılır doğuş holding bastırıyordu.Bu maç için bizde şaşırtmak için oynamalıyız başka bi seçeneğimiz yok biraz sertleştirmek bile oyunu çare olabilir f4de gördük zıvanadan çıkabiliyorlar ne kadar iyi takım olsalarda ,rotasyonda gençler süre bulabilir sırf enerjimizi yüksek tutmaz ve faul yapmak için.
Yüzdeli oynamalıyız üçlüklerde Enderin performansı kritik .

Hakemler maça etki etmezler umarım. Ne zaman sıkışsalar hemen hakemler imdadına yetişiyorlar. Bu akşam en çok hakemlerin performanslarını merak ediyorum.

Trabzon dackayi yenebiliyorsa biz niye fb yi yenmeyelim. Bu isler sahada belli olur. 6 kisi ile bizi yenemediler o yuzden problem yok.

Dacka demisken Trabzondan cikmalari cok zor. Hep ilk turda dacka umarim gelir diye dua etmistim finale giden yolda. O zayif coachlari kaliteli kadrolarina 2-3 beden agir geliyor.

Yarin Ergin hocamizin onderliginde kafa kafaya bir mac bizleri bekler.

Bilen bilir, ben de Mahmut'nin gidip Ergin hocanın gelmesine çok sevinmiştim. Mahmuti'nin büyük hedefler için yetersiz olduğunu hep söyledim. Ama bu takımla Trabzon'a elenirse benim bile beklemediğim büyük bir fiyasko olur

TBL Play-Off Çeyrek Final Serisi | Fenerbahçe Ülker-Galatasaray

Trabzon bizden kat kat üstün takım şuanki form durumlarıyla ve daçka inanılmaz düşüşteydi zaten farmar olayından sonra... Kendi oyuncularımızın haline bi dönün bakın isterseniz adamların biri bodrum'a gider diğer 2 yabancı denizde foto çekerler tatil modundalar play offlar varken.. Şimdi gelicez bide fb maçına çıkıcaz... Zaten rezil durumdaydık sezon biterken bizimkilerde hiç ritm fln kalmamıştır artık..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Normal sezon Play off arası çok uzun sürdü. Hiç iyi bir takvim yapamamışlar. Ne olursa olsun F4 gözetilerek yapılır bu gibi takvimler.

KSK-Banvit maçı saat 20.00'de, bizim maç 21.00'de?.. Bu akşam 20.30'da Bursa-FB kupa maçı da var. Bu üç maç neden birbiriyle çakışıyor? Koca federasyonda bunları planlayabilecek bir allahın kulu yok mu?