Biz bazı arkadaşları uyardık.Yenilgi beklenen birşeydi ama bırak yenilgiyi fark yeriz hiç ümitlenmeyin dedik.Bunu söylerken sebep ne kadro farkı,ne bütçe farkıydı.Sonuçta bütçe farkıyla maçlar oynanmıyor.Ortaya Oli gibi mücadele koyarsın,sertlik gösterirsin vs. vs. bu maçların ayrı bir havasına girersin.Ancak tüm sezonu izledik biz istikrarsız ve inanılmaz kötü ve çok az mücadele ettiğimiz bir sezon geçirirken rakip takım ve biraz da Anadolu Efes inanılmaz oturaklı,disiplinli,mücadeleci tabiri caizse hücumda ve savunmada tıkır tıkır ezbere basketbol oynadılar.Yani adamlar ezberlemiş artık tıkanmadan hem savunma hem hücumda işlerini yapıyorlar.Mücadeleden kaçmıyorlar,savunmada aksamıyorlar vs..Bu sistemde alt seviye oyunculardan bile katkı alabiliyorlar.İşte bu yüzden benim umudum hiç yoktu.Adamlar birçok şey oturtmuş gelecek senede çok zor bunlarla ve Efes'le rekabet etmemiz.Ben bizim takımın bir anda seviye atlayabileceğini sanmıyorum kolay değil işte bir Obradovic bir Ivkovıc nasıl disiplin sağlıyor görüyoruz.Savunmada bir aksama olduğunda adamlar çıldırıyor ve fırçayı çekiyor.Ergin hocaya lafım yok ama bu sezon diğerlerine bakması lazım.Onda da bu tür hareketleri görmek isteriz.Herkesin bir tarzı var ama vurdum duymaz şekilde izlemek bize hiçbir zaman fayda vermedi.Mola alıp taktik vermemek,gecenin bir saatinde idman yapmak,para cezası kesmek hiçbirinin faydasını görmedik.Yani oyuncu ilişkilerini bu yıl iyi yürütemedi bence.Zaten adamlar maaş almamış bir de hoca baskısı belki de gönülsüzce oynadılar maçları.Hocanın da zaten pes ettiğini son maçlarda görmüştük oyunculara sözünü geçirtemediği görüşündeyim.Belki de yardımcı hoca yönettiği maçlarda bu yüzden başarılı oldu.Oyuncularla daha iyi bir iletişim kurduğu kanaatindeyim.Burada Ergin hocayı suçlamıyorum başı çok ağrıdı o da motivasyonunu kaybetti ama mutlaka bir öz eleştiri de yapacaktır.Çünkü sorun kötü olmamız değil iyi olmak için çaba sarfetmeyişimizdi.Mücadelen,çabadan ve gayretten kaçtık.Umarım hoca seneye kalırsa bu tavırlarını sürdürmez.Kenarda agresif bir hoca görmeyince ben bile cıvıyorum oyuncu nasıl cıvımasın ki.Bazı şeyler söylemekle olmaz zorla itelemek lazım işte Obradovic ve İvkovic bu işleri yapan en iyi koçlar