can korkmaz trabzon'da sezonu kapattı yalnız?
Can mutaf benim söylediğim.Pardon Guard rotasyonuna yazmışım
can korkmaz trabzon'da sezonu kapattı yalnız?
Her şey kötü o kötü bu kötü , Türkiye liginde euroleague top 8 e en yakın olan bu takım değil mi yahu yoksa ben başka takımı mı takip ediyorum ? . Şuan top 8 için uğraşıyoruz ve ligi biraz ertelemiş görünüyoruz bence play off larda vites yükseltecek takımımız gine şampiyonluğun en büyük favorisi olacağız. Şuan oynanan lig maçlarını baz alarak yorum yapmak bence doğru olmaz play off un ilk maçında gelip buraya yazacağım . şuan takımı yerin dibine sokmaya gerek yok aynı hatayı bazı arkadaşlar sene başında da yapıyorlardı yok ülker çok iyi yok biz bu sene eurochallenge hedefliyelim diyorlardı sonradan kayboldular tabi.
Gaziantep-Fb maçında hakemler evlere şenlik yine. Son topta Lorbek'e hem Emir hem Zoric faul yaptığı halde çalmadı hakemler.
Sahada oynanan oyun da basketbol değil zaten.
Play-Off sıralamasının Euroleague performansımız sonrası bu kadar küçümsenmesini anlamıyorum. Küçümsemeyi genel olarak her platformdaki gördüklerimden dolayı diyorum. Takımımızın Euroleague performansını göstermesi bence pek olası görünmüyor. Euroleague'de gerçekten iyiyiz ve beklediğimden de iyi sonuçlar aldık. Takım bizi mutlu etti ama bu lig için umut verici olmamalı. Oynadığımız CSKA maçı acayip umut vericiydi belki ama CSKA maçında yerlilerin toplam süre içindeki payı %15'ti, bu süre normalde lig için %40 olmalı. Yerlilerden maksimum seviyede katkı alamadığımız sürece rakipleri geçen seneki gibi ezeriz demek pek mantıklı gelmiyor. Geçen sene Cenk ve Ersin'in performansları özellikle belirleyici olmuştu. Bu sene aynı katkıyı almamız gereken ilk isim Furkan Aldemir olacak ve yine Cenk'e ihtiyacımız olacak. Ender'i de katabiliriz belki. Bu üç oyuncudan iyi katkı alamadığımız sürece rakipleri oyunumuzla ezeriz diyebilmemiz çok zor. Yine de bu saatten sonra en güzel sıralama dördüncülük olarak belirlendi. Beşiktaş 4, biz 5 olursak eleriz ama kolay bir seri olmaz. 6. olursak yine Efes'e karşı geride olmayız ama yine kolay bir seri olmaz. 5 veya 6. sıralara düşmek biraz sorun yaratır gibi geliyor. Ligi mutlaka 4. sırada bitirmeliyiz.