TBL Play-Off Maçları

Karşıyaka yenilmiş, Murat Murathanoğlu çok üzüldüklerini düşünmüyorum diye bir cümle kurdu. Adamlar ciddi ciddi 7.olup Fenerbahçe'yle mi eşleşmeyi planlıyorlar acaba?

Karşıyaka yenilmiş, Murat Murathanoğlu çok
üzüldüklerini düşünmüyorum diye bir cümle kurdu. Adamlar ciddi ciddi 7.olup Fenerbahçe'yle mi eşleşmeyi planlıyorlar acaba?

Ne yalan soyleyeyim çok güzel olur.
KSK 2 senedir Ülker'e hem içerde hem deplasmanda en ters gelen takım.
Umarım bu eşleşme gerçekleşir.

Karşıyaka, Efes ile eşleşmektense, Fenerbahçe Ülker ile eşleşmeyi tercih eder. Efes her ne kadar kötü bir görüntü çizse de sezon içinde iki maçta Karşıyaka'yı yenerken, TK Finali'nde ise bir sayı farkla kaybetmişti. Diğer tarafta ise F.Ülker'e çok ters geldikleri bariz.

Şuan oynadigimiz basketbol ile en fazla ilk seriyi geceriz diye dusunuyorum.Savunmada gercekten dokuluyoruz.Erceg- Bonsu lu bir pota alti yol gecen hani gibi, dis oyuncularimiz da perdelerde resmen kayboluyor.Tek umudum Engin ve Ersin nin forma girmesi ve Bonsu nun surelerinin cok azalmasi.Fakat ozellikle Engini kazanmak icin hicbir çaba görmüyorum hocadan.Ben cok kritik bir oyuncu oldugunu dusunuyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BJK Banvit ile oynayacak muhtemelen yenilir. Bizim Olin, Mersin deplasmanı ve Uşak maçlarımız kaldı. 2 mağlubiyet bile yetebilir 4. lük için. Yani çok rahatız, sakat vermeyelim yeter. Yedekleri playofflara ısındırmak için iyi bir fikstür.

Sezon sonu kadrodaki oyuncuların nerdeyse hepsinin sözleşmesi bitiyor. Öncelikle mutlaka finale çıkıp Euroleague vizesi almamız gerekiyor.Şimdiden Langfordlara Krsticlere başladık bile ama ligde final yapmadan ,yarı finalde Itoudis in Banvitini elemeden bunları konuşmak erken.Pota altı savunmamız dökülüyor Furkan haricinde. Dudley nin kesinlikle Banvit serisine kadar forma girmesi gerekiyor.Kilit noktaların başında bana kalırsa bu var.

Eşleşmeler hemen hemen belli gibi; Banvit~Tofaş FBÜ~Uşak Efes~P.Karşı. GSLIV.~BJK beşiktaş maçlarını kazanırız fikrimce, kazandığımız takdirde Banvit serisi bizi bekliyor gibi duruyor..

Eşleşmeler hemen hemen belli gibi; Banvit~Tofaş FBÜ~Uşak Efes~P.Karşı. GSLIV.~BJK beşiktaş maçlarını kazanırız fikrimce, kazandığımız takdirde Banvit serisi bizi bekliyor gibi duruyor..

Oynanacak olan son hafta maçlarında Beşiktaş sahasında Banvit'e mağlup olursa ki yüksek ihtimal olarak gerçekleşmesi beklenen netice de bu, Karşıyaka da deplasmanda Ted Kolejlileri mağlup ederse, bu durumda rakibimiz Karşıyaka olacak.

Bonsu yerine macvan oynarsa daha iyi olur hem daha mucadeleci hemde Cok daha istikrarli.

Oynanacak olan son hafta maçlarında Beşiktaş sahasında Banvit'e mağlup olursa ki yüksek ihtimal olarak gerçekleşmesi beklenen netice de bu, Karşıyaka da deplasmanda Ted Kolejlileri mağlup ederse, bu durumda rakibimiz Karşıyaka olacak.

Böyle iyiydi ama. :) Karşıyaka son maçta yenilse yine bize BJK mı düşüyor ?

Ilk turda kim çıkarsa çıksın 2-1 ile geçeriz.
Sonra Banvit'i 3-1 ile geçeriz.
Finalde de Ülker 4-2 ile geçer yine şampiyon oluruz.

Allah'in adaletine ve Ergin Hoca'ya güvenim tam.
Bu yüzden bunları söyledim..

Bjk kaybeder Ksk kazanırsa Ksk ile eşleşeceğiz.İlk turda yıpranacak gibi takım 2-0 da 2-1 de bitse seriler sıkıntı yaşayacağımız zamanlar olacaktır.

Kötü senaryoyu aklıma getirmek istemiyorum play-off ta umarım takım ve hoca çok daha iyi hazırlanır bu dönemde.

Rakip Beşiktaş, ligin ikinci yarısında çok formdalar ama biraz ciddiyetle 2-0 geçeriz. İstanbul dışına çıkmayacak olmak da ayrı bir avantaj.