TBL Play-Off Maçları

Mejia büyük oynuyor bugün. Tofaş'ın ekstra isteğini kırabilecek biri gerekliydi, takımın yıldızı olarak o da sinmedi, şimdiden 24 sayı 8 ribaundda.

Emin Moğulkoç'un yediği madde sonrası komple değişen kararları,Ufuk Sarıca'yla konuşmak için gelirken üstteki taraftarla birbirine giren Kerem Gönlüm,maç sonu yerde otururken topu havaya fırlatarak maçı bitiren İnanç Koç.
Son dönemde izlediğim en absürd maçtı.

yalnız fenerbahçe ülker seyircisini aldı bir tedirginlik :) efesi (kendilerine sürekli yatan takımı isterken) birden karşılarında bu sezon galibiyet yüzü dahi göremedikleri ksk yı görünce tırstıkları bi gerçek :) fenerbahçenin en formda olduğu dönemdeyi ama benim favorim ciddi manada ksk o seride bakalım finalde ksk ile karşılaşırsak neler olacak seride (seri 4-1 ile biter bence kasyı yener şampiyon oluruz)

KSK, uzun zamandır FBÜ'ye karşı üstün olabilir ama ben yarı final serisinde 3 galibiyet alabileceklerini düşünmüyorum. Hakem desteği de malum tarafta olacaktır. Çok zor. İlk maç çok kritik. İlk maçı alırsa KSK şansını %50'ye çeker. İlk maçı kaybederlerse 2-0 la dönerler, elenirler zaten.

Ayrıca FBÜ-KSK heyecan yaratmış eyvallah da biz şu halimizle yarın BJK'yi elesek bile ne Banvit ne KSK ne FBÜ'ye karşı favoriyiz. An itibariyle hepsinden daha kötü durumdayız.

Finale çıkarsak şampiyon oluruz bizim için zor olan finale çıkmak.

Ksk'yi tebrik etmek lazım ama ben yarı finalde FbÜlker'i 3 kez yenmelerini zor görüyorum.Seri oynamak ve normal sezon oynamak farklı şeyler.

Biz FbÜlker ile de Ksk ile de rahatça baş edebilecek güçteyiz.Sorun önce Bjk sonrasında ise Banvit.

Hayırlısı olsun bakalım.

Bizde böyle bir süprize izin vermemeliyiz.

KSK'nin yarı finalde işi zor. Bu turda olsaydı şansları olurdu da 3 galibiyet alacaklarını bende düşünmüyorum Ülker'e karşı yarı finalde.

Her neyse bizi ilgilendiren birşey yok şu anda. Biz önce yarın ki Beşiktaş maçını Allah'ın izniyle kazanalım sonra Banvit serisini geçelim de inşallah gerisini sonra düşünüyoruz.

Konsantrasyon !!!

Bu sezon Avrupa'da basketbolun,bilhassa kadınlar-erkekler Euroleague'in izlediği seyre göre yorum yapsam Banvit-Karşıyaka finali olur;Karşıyaka şampiyon olur derim.Bugüne kadar basketbolun sonuçlarından gayet memnun olsam da yabancı kuralı değişmeden şu sezonu şampiyon bitirsek ilerisi için sağlam dayanak olur diyorum.5'i sahada olabilecek şekilde 6 yabancı oynatılabilecekken İvkovic'in üst sınırı arşa çıkacak diye düşünüyorum.Kulübün mali yönden pek güven vermediği ortamda şu kural değişikliği en çok bizi vuracak.Rakiplerle bütçe yarıştırma lüksümüz yokken dahi doğru adımlar ve yerli kadrosu paranın önüne geçiyordu 4 sezondur,artık bütçe yegane kıstas olacak bence.
Karşıyaka kazanarak hak ettiğini aldı.Obradovic Ufuk Sarıca'yı itmişken İzmir'i bir tecrübe etsinler,güzel görüntüler doğar. :)
Efes içinse bugün elenmek önümüzdeki sezonu eksi değil artı yönde etkileyecek bence.Sezon en ufak anlam taşımıyordu zaten.

Bu durum Ufuk Hoca ve oyuncuları daha da hirslandirmistir eminim :)

Benim korkum Banvit'e karşı deplasmanda 1 ya da 2 galibiyet alırsak bize de böyle bir ceza vermeleri :)

Mesele Karşıyaka´nın ceza alması değil bence, hangi dönemde aldığı. Daha doğrusu hak ettiği cezanın hangi döneme denk getirildiği.