Tekel-Galatasaray : 48-73

1-2 şey daha ekliyelim o zaman.

*İsmet ve Altay dışında en düşük süre alan oyuncu 14 dakika.Bu rotasyon açısından bazı şeyleri ortaya koyuyor.Tekel maçı rahattı filanda diyebilriz tabi.

*Haftaya Burak geliyor kadroya.Kimi çekerdiniz :) alın size günün sorusu.
 
*Formaların dizaynı güzelde rengi olmamış.Bende sevmedim rengini.


ben şahsen formaları beğendim öle geçmiş senelerdeki gibi deil yalnız bench teyken giyilen t-shirt i başka bi firma yapmış o garip bi durum oluşturuo ama eğer para alınırak yapıldıysa ufak bişiden bile kulube gelir getirmek akıllı bi iş olmuş
 
burak geliyo 3lük yetenek :)
bu durudma tolga kenara gelmek zorunda :D

yani ben
holman -burak-fatih-darell-fish diyorum....
 
bence burak kenarda baslıcaktır
egerki tufan X adminimizin dedigi kadar mucadeleci yararrlı oynadıysa fatih mcgowan(holman) tufan fitch mitcel cıkar ilk 5 e
burakta rotasyonda onemli sureler alır
 
Burak tabiki , sadece üçlük için oynayan bi adam arasak , senide oynatırdık mesela gayette onun kadar atardın heralde. Adamı uçurup içeri girmek varken dışarı çıkıp 3 atardın sende :)
 
geç oldu ama eve yeni girdim, yorumlarımı yazasım geldi:)

önce murat (x) kardeşimin sorusunu aradan cıkartayım, burak girer altay çıkar ( ismeti guard diye kesemez hoca, gerçi 2 dakika da 2 top kaybı yapan guardıda tutmak ayrı bir konu) ki altayın da 2.34 saniyede 2 top çaldığını düşünürsek yani...

neyse maçtaki esas oğlanlara geçeyim

fitch: bu adam türkiyeyi sallar eğer tekel aşırı kötü olduğundan bize öyle geldiyse bilemem ama tutulacak tarzda bi adam değil, birebirde kesin ama kesin drive edip ya sayı yada faul aldırıyor.

mitchell: bildiğiniz gibi, sakaryadaki gibi parlaktı yıldızı yine, ama aşırı yormadı kendini gerek olmadığından dolayı, yanında da zaten yük çekecek başka off guard ta bulunca iyice rahatladı.

mithat: hata yapmadan garanti oynuyor, takımda yıldızlar varken luzumsuz şekilde öne cıkmaya calışmıyor, cok faydalı oluyor ve olacak, umarım yedek guard olmak onu rahatsız etmiyordur. rotasyonlu oyunda ciddi süre alıyor zaten.

tufan: çıldırmış düzeyde savunma yapıyor, her top için canını dişini takıyor
şutuda var zaten, bana ibrahim kutluayın savunma da yapabildiği dönemi hatırlatıyor, (ofans + defans yeteneği)

murat: cok büyük yetenek olduğu herkesce biliniyor, tbl yi izleyen herkes sayılı oyunculardan biri gözüyle bakıyordu murat'a. henüz ısınıyor. daha gaza basmadı murat 'the rock' kaya

tolga: 2 sayı 2 rib, az rakamlar ama bikaç üçlük denemesi dışında zaten potaya cok bakmadı, takım oyuncusu olmaya devam ediyor. rakip takımdan gürol la boğuşma anları cok hoşuma gitti, ki gürol maç içinde en çok hırs yapan kişiydi

cemal: 4 sayı 9 ribaund, rib sayısı zaten mücadelesini gösteriyor, bazı oyuncularımızın sayı miktarlarına bakıp aldanmayın. herkes cok haddini bilerek en uygunu bularak, en verimli anı oluşturarak oynadığından dolayı rakamlara takılmayın.

mcgowan: 4 abd limiz de kaliteli olunca en fazlada 3ü aynı anda sahada olabileceğinden dolayı mcg kenarda biraz daha fazla oturdu. rotasyonda o da bize epey fayda sağlıyor. belli ki daha da iyi olacak.

Holman: hergün daha iyiye gidiyor, tadım türkiye kupasındaki yükselişi devam ediyor. KSK deki dönemini yakalayacağından eminim. 12 sy 8 rib olması lazım istatistiği.

Fatih: Tadım cup a oranla cok daha iyiydi, ama milli takımdaki haline henüz ulaşamadı bence. ama pivot hareketleri eskiye oranla cok daha iyi. ümitlenebiliriz fatih üzerinden de.

altay ve ismet : çöp zamanında oyuna girdiler, 2bucuk dakika civarı sahada kaldılar. kıstas olmaz tabi bu zaman ama ismetin drivelerında elindeki topu teslim etmesi beni üzdü. son anda bir tane güzel asistte yaptı gerçi. altay ise 2 top calarak kısa zamanda bizi mutlu etti.


X (murat)ın dediği gibi rotasyon olayı cok iyi dağıtılıyor. coach'u ve tüm staff ı tebrik ediyorum.

Burak Kaptanıda sahada görme zamanıda gelsin artık. geçmiş olsun kaptana tekrardan.
 
Dıkkat ettıgım en onemlı husus en cok sure alan oyuncumuz Holman O da 23 dakıka kusur :) Bu cok ıı bı gelısme cok ıı takım olmanın gostergesı ..
Eger ıstıkrar saglanırsa bu takım lıgde lıder olarak neden bıtırmesın kı :)

Evt yonetım gorevını yaptı alınan yabancılar son yıllara bakılınca hepsı de bırbırınden yıldız Sımdı taraftar olarak bızlerde sıra sız trubunlerde ben sıtde destek vermeye devam :)
 
Bu arada cok ılgınc bı ıstatıstık kac sene sora oldugnu bılmıorum ama GALATASARAY Beko Lıgının Ilk haftasını Lıder kapadı :):):):)


Bunları gormeye cok alıscaz ınsallah :) :atki
 
Utku kardeşime cevap vereyim hemen kısa kısa;)

2 altyapı olay var yoksa kesilecek oyuncu ismet tabiiki.
Gerçi bu kural bu sene de geçerlimi tam bilmiyoruz.

Tolganın bir kaç şut denemesi 4 tane olmasın:) hepside üstüste.Sinirlendi yanlız acaip o ayrı.

Fitch in F sini gördük bence daha :) 3lük atmadı adam bir kere.

Cemal 9 ribaundu (5 i hücum) 14 dakikada aldı bunuda belirtelim.Yanınada 2 blok ekledi.Ama ben umtlu değilim ne yazıkki.
 
Dünkü Taraftar Komedyası !!!

Arkadaşlar bazılarınız benim bu görüşüme katılmaya bilir kızabilir hatta atıla bilirimde forumdan bunlar inanın önemli değil. Önemli olan dünkü tribün komedisiydi. Dün bi arkadaşımı alarak maça geldim daha dakka bir kapının önünde yaşı max. 18 -19 olan bi genç bağırıyordu ( sözüm ona amigo ) bağırmayacak olan gelmesin die sanki koyun güdüyor. Neyse bunlara alışkınız. Allah aşkına biri bana çıkıp söylesin tekel galatasaray maçında ekinler dize kadar bestesinin ne işi var , hasan kabzeyi unutma bestesenin ne işi var hollmann topu bloklamış adam gitti blokladığı topu smaçlayarak bitirdi bizim çok bilinçli taraftar topluluğumuz bilmemneyi ye fener die bağırıyor lütfen yapmayın ya maçın ilk yarısı bitmiş bir baktım sahaya bizim tribünden bir sürü arkadaş atladı olmaz böylebir şey ya resmen makara zaten o dakkadan sonra filim koptu maça dalıyorum izliyorum kafayı biçeviriyorum bizim tribün komple yukarda 2. dk sonra bakıyorum hepsi bianda aşşağıda hayır ortada bi atraksiyonda yok birinden rica ediyorum bana açıklasın dün ne yapmaya çalışıldığını açıklasın. Ben dünkü maçta bir tribün lideri göremedim. Sanırım oradaki en büyük eksiklik oydu he eğer orada bir tribün lideri varsa açsın televizyonu evde bi nba maçında taraftarlar ne yapıyor en kötü bi beşiktaş taraftarı sıradan bile olsa basket maçlarında neler yapıyor bi izlesinler bunu yapmak çok zor değil inanın ama ne yazık ki tribünde olanlar ( belli bir kesim hariç ) galatasarayı desteklemeye değil sadece kendi egolarını tatmin etmeye geliyorlar deli gibi bağırdın anlamsızca kendini parçaladın hiç düşündün mü takımının dünkü oyununa bi katkın oldumu die !!!!
 
Maçı izleyemedim ama skordan maçın bizim açımızdan ne kadar harika olduğu anlaşılıyor. ilk haftayı lider kapattık umarım sezon sonunda da şampiyon oluruz. takımda çok iyi bi hava var ve bu hava sezon sonuna kadar sürerse şampiyonluk neden olmasınki? Murat hoca'yla beraber tam bi takım olmuşuz. bi kişinin eline bakmıyoruz takım olarak bişeyler yapıyoruz. yukarıda yazdığı gibi Holman 23 dakikayla en fazla süre alan isim. yani bu da takım olarak bişeyler yaptığımızı gösteriyor. henüz ligin ilk haftasını geride bıraktık ama ben çok ümitliyim. bütün takımı tebrik ediyorum. çok iyi bi başlangıç umarım böyle devam eder ki bana göre edecektir. Murat hoca süper bi takım kurmuş. kendisine de tebrikler ve çok teşekkürler. gerçek Galatasaray geliyor.
 
BuRaKGS' Alıntı:
Dıkkat ettıgım en onemlı husus en cok sure alan oyuncumuz Holman O da 23 dakıka kusur :) Bu cok ıı bı gelısme cok ıı takım olmanın gostergesı ..
Eger ıstıkrar saglanırsa bu takım lıgde lıder olarak neden bıtırmesın kı :)

Evt yonetım gorevını yaptı alınan yabancılar son yıllara bakılınca hepsı de bırbırınden yıldız Sımdı taraftar olarak bızlerde sıra sız trubunlerde ben sıtde destek vermeye devam :)

Süre istatistiklerini nereden buldun?


Bu arada ilk haftayı henüz lider kapatmadık çünkü ilk hafta henüz tamamlanmadı.

Ankara'da yaşadığımdan maçı seyretme olanağım yoktu. Fitch'in sayıları nereden bulduğu konusunda bilgi verecek var mı? Hep drive ederek sayı bulduysa buradan hareketle yani ligin en zayıf pota altına yaptığı drive'ları değerlendirmek doğru olmaz. Tekel maçından hareketle fazla gaza gelmemek lazım.
 
No Oyuncu Süre Sayı 2 Sayı 3 Sayı S.Atış Hüc Sav Top As. Tç. Tk.
4 GLEN MC GOWAN 20:15 1/5 20 1/2 50 0/0 0 1 3 4 2 0 2
5 DARREL MITCHELL 20:21 14 1/4 25 1/2 50 9/9 100 0 3 3 3 2 1
6 ˜SMET HACIO¦LU 2:35 0 0/0 0 0/1 0 0/0 0 0 0 0 1 0 0
7 TUFAN ERS™Z 23:36 9 0/3 0 3/5 60 0/0 0 0 3 3 2 1 1
8 TOLGA TEK˜NALP 14:12 2 1/2 50 0/4 0 0/0 0 1 1 2 0 1 1
9 GERALD FITCH 16:51 16 5/8 63 0/1 0 6/9 67 0 5 5 1 1 3
10 MURAT KAYA 22:19 0 0/4 0 0/0 0 0/0 0 2 1 3 0 0 0
11 FAT˜H SOLAK 22:24 10 4/5 80 0/0 0 2/2 100 1 3 4 1 0 0
12 M˜THAT DEM˜REL 17:40 0/0 0 0/0 0 0/0 0 1 0 1 0 0 2
13 JERRAL J.HOLMAN 23:2 12 6/9 67 0/0 0 0/0 0 3 5 8 1 0 0
14 ALTAY ™ZURGANCI 3:2 1 0/0 0 0/0 0 1/2 50 0 1 1 0 2 0
15 CEMAL NALGA 14:33 4 1/2 50 0/0 0 2/6 33 5 4 9 0 0 0





Buyur Ahmet Abi sureler burda..
Macı ızlemedegım ıcın pek bı bılgım yok ama dedıgınız gıbı drıvelerı daha cok kullanmıs ..
Beykoz alpella macı da 25 sayı farkla bıtmeyecegı ıcın ole dusndum abı :)
 
Dünkü maçta bu abi vardı kurabiye feneri müthiş yaptırdı ona burdan çok teşekkür ediyoruz burak kaptanla konuştum maçta haftaya oynuyomuş feneri yenin dedim başka bişey istemiyoruz dedim o da tamam dedi
 
Jöleli saçlarımla ilgili yorumlarda bulunan kullanıcılar,bir taşla iki kuş vurmaya çalıştım,ne var yani bunda. :) :)
Yazımda belirtmeyi unuttuğum ama şimdi aklıma gelen bir şeyi de eklemek istiyorum.Tufan'ın 2. periyot Holman'a yerden sektirerek yaptığı asist ağzımı açık bıraktı.Yakın zamanda 2-3 oynayan TBL oyuncularından böyle bir asist görmemiştim.
Okuduğum bir yazıdan hatırladığım kadarıyla kadroda bulunması gereken altyapı çıkışlı oyuncu sayısı 1'e indi.
Burak gelince durumunda kadrodan çıkacak oyuncu bence de Altay olacak İsmet'e göre daha derli toplu gözükmesine rağmen.
 
Bu maçtada gördükki Antrenörmz.. Gençlere fazla güvenemiyor.....Son periyot.. fark olmuş 20-25 yolu var 30 a kadar herkes şahit....sahada öle bi ilk 5 var ki son periyotta attığımz sayı son 5 dakka kala attık ona dikkt ettim 5 dakikada sayı atamdık yaaa...Murat Kaya die bir insan var varda boşa var adamın basket oynamak gibi bir arzusu yoktu dün...
Tolga Tekinalp abimiz var son periyot 3 tane 3lük denedi girmedi... yaa tolga abimiz girmiyosa deneme uzatmya yani o gün elin sıcak değilmiş... gelelim Atrenörümze...Son periyot takımı görüyo şut atablen yok sokabilen yok topu getirebilen yok... Ztn maç kopmuş fark 25 çıkmış sok gençler var 2 tane !. ismet top geitrsin asist yapsın driplinle etkili olsun 2. Altay adam genç milli takımda şut yüzdesi %50 nin altına düşmeyen bi gençinvar sok onud oda pişsin gelişin... ama yok Ülkerde de kimseye şans vermiyodun hocam...Biraz gençleri gör yaaaa....


MalibudA

Bu arada NBA alınan Fitch bu maçta NBA biri olduğunuı gösterdi..bi örn vercem herkes abartı olabilir ama çıplak gözle isledim Fitch... Adam D. wade gibi korkusuzca 3-4 kişinin arasına giriyo girdiği gibi çıkmasınıda çok ama çok iyi biliyoo...Transferde emeği geçen herksese çok ama çok teşşkkür ederim...



Mehmet Ali GÖKŞEN
 
Koch bumu acaba:D

url]
 

Üst