geç oldu ama eve yeni girdim, yorumlarımı yazasım geldi
önce murat (x) kardeşimin sorusunu aradan cıkartayım, burak girer altay çıkar ( ismeti guard diye kesemez hoca, gerçi 2 dakika da 2 top kaybı yapan guardıda tutmak ayrı bir konu) ki altayın da 2.34 saniyede 2 top çaldığını düşünürsek yani...
neyse maçtaki esas oğlanlara geçeyim
fitch: bu adam türkiyeyi sallar eğer tekel aşırı kötü olduğundan bize öyle geldiyse bilemem ama tutulacak tarzda bi adam değil, birebirde kesin ama kesin drive edip ya sayı yada faul aldırıyor.
mitchell: bildiğiniz gibi, sakaryadaki gibi parlaktı yıldızı yine, ama aşırı yormadı kendini gerek olmadığından dolayı, yanında da zaten yük çekecek başka off guard ta bulunca iyice rahatladı.
mithat: hata yapmadan garanti oynuyor, takımda yıldızlar varken luzumsuz şekilde öne cıkmaya calışmıyor, cok faydalı oluyor ve olacak, umarım yedek guard olmak onu rahatsız etmiyordur. rotasyonlu oyunda ciddi süre alıyor zaten.
tufan: çıldırmış düzeyde savunma yapıyor, her top için canını dişini takıyor
şutuda var zaten, bana ibrahim kutluayın savunma da yapabildiği dönemi hatırlatıyor, (ofans + defans yeteneği)
murat: cok büyük yetenek olduğu herkesce biliniyor, tbl yi izleyen herkes sayılı oyunculardan biri gözüyle bakıyordu murat'a. henüz ısınıyor. daha gaza basmadı murat 'the rock' kaya
tolga: 2 sayı 2 rib, az rakamlar ama bikaç üçlük denemesi dışında zaten potaya cok bakmadı, takım oyuncusu olmaya devam ediyor. rakip takımdan gürol la boğuşma anları cok hoşuma gitti, ki gürol maç içinde en çok hırs yapan kişiydi
cemal: 4 sayı 9 ribaund, rib sayısı zaten mücadelesini gösteriyor, bazı oyuncularımızın sayı miktarlarına bakıp aldanmayın. herkes cok haddini bilerek en uygunu bularak, en verimli anı oluşturarak oynadığından dolayı rakamlara takılmayın.
mcgowan: 4 abd limiz de kaliteli olunca en fazlada 3ü aynı anda sahada olabileceğinden dolayı mcg kenarda biraz daha fazla oturdu. rotasyonda o da bize epey fayda sağlıyor. belli ki daha da iyi olacak.
Holman: hergün daha iyiye gidiyor, tadım türkiye kupasındaki yükselişi devam ediyor. KSK deki dönemini yakalayacağından eminim. 12 sy 8 rib olması lazım istatistiği.
Fatih: Tadım cup a oranla cok daha iyiydi, ama milli takımdaki haline henüz ulaşamadı bence. ama pivot hareketleri eskiye oranla cok daha iyi. ümitlenebiliriz fatih üzerinden de.
altay ve ismet : çöp zamanında oyuna girdiler, 2bucuk dakika civarı sahada kaldılar. kıstas olmaz tabi bu zaman ama ismetin drivelerında elindeki topu teslim etmesi beni üzdü. son anda bir tane güzel asistte yaptı gerçi. altay ise 2 top calarak kısa zamanda bizi mutlu etti.
X (murat)ın dediği gibi rotasyon olayı cok iyi dağıtılıyor. coach'u ve tüm staff ı tebrik ediyorum.
Burak Kaptanıda sahada görme zamanıda gelsin artık. geçmiş olsun kaptana tekrardan.