:kop :kop :kopkoch' Alıntı:Şezlong admini istemiyoruz!
:kop :kop :kopkoch' Alıntı:Şezlong admini istemiyoruz!
ARdaQue' Alıntı:Canbulubay maçın devre arasında salona gelebildi ve ikinci devreyi beraber izledik. Ne ara Onur' la konuştu hiç haberim olmadı vallahi.
Aslında aklımdan geçmedi değil simasını tanıdığım kişilerle tanışmak.Ama benchin arkasındaki yeri kaybetmemek amacıyla pota arkasına gelmedim.Beni farketmişsinizdir büyük ihtimalle.Üzerimde kırmızı forma vardı,saçım jöleliydi.Pota arkası karşı taraf dediğinde ilk kalkanlar arasındaydım.Bahtsizbedewi' Alıntı:Koch maçta benı gordun neden yanıma gelmedın
canbulubay' Alıntı:2 çeyrekte topu topu 2 mesaj çektim "skor,skor" diye kafamı ütülediği için :muhaha
konuşmadık yani...
pazartesi 20.30 trt de pota diye mi ne bir program vardı.bu senede yayınlanır büyük olasılıkla.özetini ve röportajlarını oradan izleyebilirisinsurf_lite' Alıntı:arkadaşalar bu maçın özetini izliyemiyoz dime internetten veyatta tv de öle bi program oluyomu merak ettim. :roll:
Bayramlık ağzımı açmayım diyorum ama nafile! Adamın birisi maça gidiyorum diye evden çıkıyor. Bana mesaj atıyor. Sitede canlı yayın varsa skor yazsana, çatladımcanbulubay' Alıntı:2 çeyrekte topu topu 2 mesaj çektim "skor,skor" diye kafamı ütülediği için :muhaha
konuşmadık yani...
koch' Alıntı:Aslında aklımdan geçmedi değil simasını tanıdığım kişilerle tanışmak.Ama benchin arkasındaki yeri kaybetmemek amacıyla pota arkasına gelmedim.Beni farketmişsinizdir büyük ihtimalle.Üzerimde kırmızı forma vardı,saçım jöleliydi.Pota arkası karşı taraf dediğinde ilk kalkanlar arasındaydım.
koch' Alıntı:Aslında aklımdan geçmedi değil simasını tanıdığım kişilerle tanışmak.Ama benchin arkasındaki yeri kaybetmemek amacıyla pota arkasına gelmedim.Beni farketmişsinizdir büyük ihtimalle.Üzerimde kırmızı forma vardı,saçım jöleliydi.Pota arkası karşı taraf dediğinde ilk kalkanlar arasındaydım.
bencede formalar çok şekil olmuşkempes89' Alıntı:Hersey iyi güzelde
Şu formanın rekleri tasarımı son derece kötü..
kempes89' Alıntı:Hersey iyi güzelde
Şu formanın rekleri tasarımı son derece kötü..
Onur kardesimi goremedim hic ama yakısır mantıklı herseyden once sacınıda yapıo kızlar onun pesine takılsınuAtahan' Alıntı:Yazıyo ya Bench Mench Hikaye KEsin Gözüne Bir Kız KEstirmiştir :hi