Tekel-Galatasaray : 48-73

surf_lite' Alıntı:
arkadaşalar bu maçın özetini izliyemiyoz dime internetten veyatta tv de öle bi program oluyomu merak ettim. :oops: :roll:
geçen sene pazar günleri ntvde 5.periyot diye bir program vardı o maç özetlerini veriyodu ama bu sene henüz başlamadı o program
 
tahminen 350-400 taraftarımız gelmişti maça.son ana kadar destek verdik.maç bitimindede tribüne çağırıp onları alkışladık.maçıda beklenildiği gibi rahat aldık.yeni transfer 9numara fitch zannediyorum.çok hızlı çok kaliteli bi adam.hiç korkmadan pota altına dalıyor.eli çok düzgün. pota altını çok iyi kapattık baya bi blok yaptık.dış şutlarda fena değildi.
lige iyi başladık inş hep böyle devam ederiz.
 
maçtan şimdi geldim ilk iki periyottaki oyunumuzla maçı kopardık yeni tranferimiz oldukça yararlı zaten attığı sayıdanda belli oluyor herkes görev aldığı süece en iyisini yaptı ikinci devre biraz oyundan düştük ama gelecek için olumlu sinyaller verdi maçın % seksenin videoya çektim kendimce eğer fırsat bulursam atarım herkese iyi iftarlar ayrıca fatihin bugünkü oyununu her zaman görmek istiyoruz
 
Öncelikle Mr G. Fitch 16 dakikada 16 sayı 5 ribaund 1 assist.
Adam zaten ben yıldızım diye dolaşıyor sahada.Yükselmesinide görmeniz gerekiyor.

Takımın geri kalanı ise genel ve rahat bir oyun izledi.Kıyas kabul edilecek bir durum yoktu maçta bence.Zaten tek istatistik size yeter.Ribaundlarda 43-26 kelime yerinde olucak sanırım ezdik.

Tufanı ben oldukça beğendim.Aynı şekilde Mitchell da yerinde oynadı bugün.

Hollman başındaki beladan :muhaha kurtulursa ve formu artarsa takımın vitesi olur.Fatih ve Cemal çok formsuz geliyorlar bana.

Burak kaptan haftaya oynuyor büyük ihtimalle.

Bir haberde salonla ilgili.Yarın belli oluyormuş.

Maç sonu oyuncular yine tribünlerle bütünleşti.Güzel fotoğraflar var atarım birazdan.

Maça gelip yerinde destek veren herkese teşekkürler.
 
GSbasket.Org Ana Sayfadan ....

Yeni teknik ekip ve oyuncu kadrosuyla Adapazarı' ndaki Türkiye Kupası elemelerinde tüm karşılaşmalarını kazanarak moral bulan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; TBL 2006-2007 sezonuna Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu' nda başladı.
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; sezonun ilk maçında kapatma kararından son anda vazgeçen ve TBL' de mücadelesine devam eden Tekelspor ile 08 Ekim Pazar günü saat 16.00' da İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu' nda karşılaştı. Yabancısız ve zayıf kadrosuyla düşme potasına aday takımlardan biri olarak görülen Tekelspor karşısında maçı baştan sonra rahat bir şekilde önde götüren Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; karşılaşmadan 73-48 skorla galip ayrıldı.

Yayıncı kuruluşun seçimi gereği, TV den canlı olarak yayınlanmayan karşılaşmada; yeni transfer Gerald FITCH' de forma giyerken, rakip potaya bıraktığı 16 sayı ve çektiği 5 ribaund ile gelecek için umut verdi. Her ne kadar Galatasaray' ın ihtiyacı olduğu düşünülen 3 numara mevkisini fizik olarak doldurması pek kolay görülmese de 2 numaralı mevkide Galatasaray' a büyük yarar sağlayacağı daha ilk maçında belli oldu.



-------------------------------------------------------------------------

NOT : Tekel maçı hakkında çok fazla yorum yapmaya gerek yok. Tekel takımı bence genç Alpella' dan bile kötü durumda ve bu haliyle küme düşmesi kaçınılmaz.
 
Aklıma gelmişken bir iki not daha ekliyeyim.

*Alagaş gerçekten berbat bir salon.Hiç sevemedim sevemicemde sanırım.

*Gökhan bize karşı 19 sayı bıraktı.Birazda az savunmamı gördü nedir :)

*Fitch 3 numara 1-2 dakika oynadı oradada zaten birşey görmedik.Genelde 2 numarada oynatıp yanında Tufan yada Tolga oynuyor şu anda.

*Benim dikkatimi çeken ve hoşuma gitmeyen bir olayı söylemek istiyorum.Bu kadar guard a sahip olan bir takım olarak maç boyunca 11 asist yaptık.3 ünü zaten uzunlar yaptı.
Tekel bile 48 say içinde 14 asist buldu.
Rahat maç oldu ama hiç bir zaman Tekelde maçı bırakmadı belki bunudna etkisi var ama daha etkili şeyler bekliyor insan.

*Yeni genç oyuncumuz Altay 3 dakika 02 saniye de 2 top çalma yaptı .Buda günün ilginç notuydu.
 
Canbulubay maçın devre arasında salona gelebildi ve ikinci devreyi beraber izledik. Ne ara Onur' la konuştu hiç haberim olmadı vallahi.

Ailenizin satıcı admin i Önder' de maça gelemediği için canlı yayın da olmadı. ( Adam para babası, cep bilgisayarı var malum :D )

Ben de şahsen Ümraniye' deki bir salonda kablosuz internet olmayacagını düşünerek yanıma laptop almamıştım, alsaymışız canlı yayın yapabilecekmişiz. Ne yapalım kısmet.

Salonda gördüğüm kadarıyla; X , Utku , Bahtsızbedevi, Yenilmez Armada Timur , kapalıdan Ugur gibi simalar vardı.

Yeni pankartımızı Adapazarı' ndan sonra Istanbul' daki bir maçta ilk defa görücüye çıkardık ama başka asacak yer olmadığı için Yenilmez Armada pankartının da bizim yerimize tecavüz etmesi hoş olmadı tabi ki.
 
Gördüğüm kadarıyla teknik yorum bekleniyor ama Tekel şu haldeyken bizim takımı değerlendirmek çok da sağlıklı olmaz.
İlk periyot oyuna ısınamamızdan olsa gerek başa baş geçti.Çeyreğin sonlarına doğru oyuna adapte olmamızın da etkisiyle kontrolü ele aldık.
İkinci çeyrekten itibaren maç yavaş yavaş koptu.Zaten devreyi 18 sayı önde geçtik.(devre skoru 44-26'ydı oraya yanlış yazılmış)
Kalan 2 periyot rölantide geçti.Murat Özyer'in yoğun direktifleriyle savunmayı hiç bırakmadık.Hücum performansında düşüş olması ise normaldi.
İlk periyot dışında zorlanmadığımız maçı alarak lige güzel başladık.Resmi maçlarda dörte dörtle gidiyoruz.Takım dört dörtlük zaten. :)
Murat Özyerle birlikte tribünde de silkinme söz konusu.Sayımız oldukça iyiydi.Bize ayrılan bölümlerin tamamına yakını doluydu.
Oyunun kopmadığı dönemlerde seyircinin oyuna etkisi oldukça iyiydi.Oyun koptuktan sonra olay gırgıra döndü.Özellikle opera modundaki tezahüratta tüm tribün fazlasıyla eğlendi. :)
En son Erman Kunter döneminde duyduğum;
"Bu sene baskette tarih yazalım
Kupaları şirketlere bırakmayalım
Ne Ülker ne Efes ne de Telekom
Haydi bastır Cim bom bom sensin şampiyon" tezahüratı bugün de yapıldı.Bu da herkesin beklentisini ortaya koyar sanırım.
Ayrıca adminlerin önemli bir kısmı maçtaydı.Önder abi,Arda abi,Utku abi ve Murat abi benim gördüklerimdi.
Tekel'in hali çok kötü.Ciddi takviye gerekiyor ligde kalmaları için.Geçen senelerde dolu olan tribünleri bugün boştu.Anlaşılan Tekel çalışanları da takıma inanmıyor.Geçen sene bizim takımın vasatlarından olan Gökhan Üçoklar onların en iyisiydi.Halleri o kadar kötü.
 
bu yıl insallah hersey istedigimiz gibi gider ilk mac her zaman önemlidir bunuda kazasız atlatmamıs sevindirici önümüzde ki maclarda takımızdan özellikle yabancılarımızdan daha fazla katkı bekliyorum tabi murat ı ı-unutmamak gerekir
 
bu yıl insallah hersey istedigimiz gibi gider ilk mac her zaman önemlidir bunuda kazasız atlatmamıs sevindirici önümüzde ki maclarda takımızdan özellikle yabancılarımızdan daha fazla katkı bekliyorum tabi murat ı ı-unutmamak gerekir
 

Üst